Cuma

Cuma

Son dakika cuma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cuma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cuma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cuma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cuma gelişmeleri de dahil olmak üzere 28.336 cuma haberi bulunmuştur. Tüm cuma haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
1 Mayıs okullar tatil mi? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle Çarşamba günü resmi tatil olduğundan nerelerin açık olup olmadığı sorgulanıyor. İşçi ve emekçinin bayramı olarak da bilinen 1 Mayıs sebebiyle gözler okullara çevrildi. Resmi tatil günlerinde okullar, üniversiteler, bankalar, sağlık ocakları, eczaneler, noter ve hastaneler ile beraber tüm kamu kurumları kapalı oluyor. Peki, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi, banka, sağlık ocakları, eczaneler, noter, hastaneler kapalı mı?
27.04.2024 Gündem
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı?
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu 2024 saat kaçta başlıyor, bitiyor? Sorularına yanıt aranırken İzmir bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar da sorgulanmaya başlandı. Bu yıl 59.’su düzenlenen ve 21 Nisan’da Antalya’da başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İzmir etabı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak. İşte İzmir bisiklet turu kapalı yollar ve güzergahı…
27.04.2024 Yaşam
1 Mayıs işçi bayramı üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Mayıs’ta açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı?
1 Mayıs işçi bayramı üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Mayıs’ta açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi üniversite öğrencileri "1 Mayıs'ta üniversiteler tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil olarak kutlanıyor. 
26.04.2024 Yaşam
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmaların yerleri belli oldu.
25.04.2024 Futbol
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
DOAS temettü ne zaman hesaba geçer, DOAS temettü ne zaman yatar, saat kaçta?
DOAS temettü ne zaman hesaba geçer, DOAS temettü ne zaman yatar, saat kaçta? Doas temettü ne zaman hesaplara geçecek, saat kaçta, ne zaman yatar? Doğuş Otomotiv hissesi olan yatırımcılar DOAS temettü tarihi ile hesaplara geçiş sürecini merak ediliyor. Şirket, cuma günü portföyünde DOAS hissesi bulunan yatırımcılara pay başına brüt 40,9090909 TL, net ise 36,8181818 TL nakit kâr payı dağıtımı yapılmıştı. Doğuş Otomotiv Nisan 2024 temettü ödeme tarihleri belli oldu. Doğuş Otomotiv (DOAS) bu yıl ilk temettü ödemesini yapmaya başladı. Peki, DOAS temettü yattı mı, ne zaman hesaba geçer, saat kaçta, ne zaman yatacak?
24.04.2024 Ekonomi
Tıraş ücreti tartışmasında kurşunlar yağdı!
Tıraş ücreti tartışmasında kurşunlar yağdı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin Hacıahmet Mahallesi İplikçi Fırın Caddesi üzerinde bulunan berberde tıraş ücreti tartışması çıktı. 150 lira olan saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda sanık, polisin operasyonu ile yakalanarak tutuklandı. Berber Hikmet Zengin "100 lira için vurulacaktık" dedi.
24.04.2024 Gündem
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok
Erik üreticisini fırtına vurdu! Satılma ihtimali yok Denizli’nin önemli tarım ürünlerinden olan Papaz eriği üreticilerini fırtına vurdu. Hasada sayılı günler kala etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle erik rekoltesi ve kalitesinde büyük zarar oluştu.
23.04.2024 Ekonomi
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı?
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşku tüm yurtta kutlanırken bir sonraki gün olan 24 Nisan’da okulların tatil olup olmadığı da sorgulanıyor. Öğrenciler ve velileri 24 Nisan'ın resmi tatil olup olmadığını merak ediliyor. Peki, 24 Nisan okullar tatil mi, 24 Nisan’da okullar ve üniversiteler var mı?
23.04.2024 Yaşam
Bugün borsa açık mı (23 Nisan), 23 Nisan'da borsa kapalı mı? Borsa bugün tatil mi?
Bugün borsa açık mı (23 Nisan), 23 Nisan'da borsa kapalı mı? Borsa bugün tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Salı gününe gelmesi nedeniyle borsanın çalışma durumu sorgulanıyor. Resmi tatil olduğundan salı günü hangi kurumların tatil olup kapalı olduğu merak ediliyor. Peki, 23 Nisan borsa açık mı, kapalı mı, resmi tatil mi?
23.04.2024 Yaşam
Adana Demirspor'da Galatasaray maçı öncesi deprem! Yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor
Adana Demirspor'da Galatasaray maçı öncesi deprem! Yıldız oyuncunun sözleşmesi feshediliyor Adana Demirspor, kadro dışı bıraktığı Luis Nani'nin sözleşmesini feshetmek için görüşmelere başladı.
22.04.2024 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail- İran gerilimiyle ilgili "Şu anda İsrail farklı şeyler söylüyor, İran farklı görüşler ortaya atıyor. Sahiplenme yok ve konu ile ilgili akla ziyan olmayan açıklama da yok. İran'ın açıklamalarında da bu doğru diyor diyemiyorsunuz, İsrail'e zaten hiç diyemiyorsunuz" ifadelerini kullandı.
19.04.2024 Gündem
Borsa ve altında sürpriz gelişme! Her şey bir anda değişti, işte en çok kazandıracak yatırım aracı
Borsa ve altında sürpriz gelişme! Her şey bir anda değişti, işte en çok kazandıracak yatırım aracı Borsa ve altın fiyatlarıyla ilgili sürpriz gelişme yaşandı. Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi cuma günü 9849 puan ile tarihi rekor kırdıktan Orta Doğu’da İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmanın ardından yeni haftada düşüşe geçti. Peki endekste temkinli duruş devam edecek mi, BIST 100’de 10 bin puan hedefi kısa vadede gerçekleşir mi?
19.04.2024 Ekonomi
22 Nisan okullar resmi tatil mi? Hafta sonu tatili 23 Nisan tatili birleşti mi, 22 Nisan Pazartesi yarım gün mü?
22 Nisan okullar resmi tatil mi? Hafta sonu tatili 23 Nisan tatili birleşti mi, 22 Nisan Pazartesi yarım gün mü? Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının bir gün öncesi olan 22 Nisan’ın tatil olup olmadığı sorgulanıyor. 23 Nisan günü resmi tatil olarak idrak ediliyor. Peki, 23 Nisan öncesi 22 Nisan Pazartesi okullar resmi tatil mi? 22 Nisan okullar var mı, pazartesi günü yarım gün mü?
18.04.2024 Gündem
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi açıklandı!
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin tarihi açıklandı! Süper Lig'de 34 ve 35. haftaların tarihleri açıklandı. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin günü ve saati belli oldu.
18.04.2024 Fenerbahçe
22 Nisan yarım gün mü 2024, okullarda 22 Nisan öğleden sonra tatil mi? 22 Nisan 2024 okullar tatil mi?
22 Nisan yarım gün mü 2024, okullarda 22 Nisan öğleden sonra tatil mi? 22 Nisan 2024 okullar tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 23 Nisan günü resmi tatil olarak idrak ediliyor. 23 Nisan’ın bir gün öncesi olan 22 Nisan’ın yarım gün olup olmadığı merak ediliyor. Peki, 22 Nisan öğleden sonra tatil mi, 22 Nisan okullar tatil mi? 22 Nisan yarım gün mü?
17.04.2024 Yaşam
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar Beşiktaş’ta gençlere gün doğdu. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe kalan maçlarda Semih Kılıçsoy’un yanı sıra Demir Ege Tıknaz, Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu’na mümkün olduğu kadar şans tanıyacak.
16.04.2024 Beşiktaş
Bayramın 3. günü marketler açık mı? BİM, A101, ŞOK, Migros, Snowy bayramın 3. Günü kapalı mı, bayramda marketler saat kaçta açılıyor?
Bayramın 3. günü marketler açık mı? BİM, A101, ŞOK, Migros, Snowy bayramın 3. Günü kapalı mı, bayramda marketler saat kaçta açılıyor? Bayramda marketlerin çalışma saatleri ile ilgili aramalar devam ediyor. Bayramın 3. günü Migros, A101, ŞOK, BİM marketler açık mı? Sorusuna alışveriş yapacak vatandaşlar yanıt arıyor. Bayram nedeniyle birçok yerin kapalı olmadı marketlerin çalışma durumunun araştırılmasına neden oldu. Bugün Ramazan Bayramı'nın ikinci günü idrak edilirken gözler "Bayramın 3. Günü BİM, A101, ŞOK, Migros marketler açık mı, kaçta açılıyor, kapalı mı?" sorularının yanıtı merak ediliyor. İşte, 12 Nisan 2024 Ramazan Bayramı'nın 3. Günü marketlerin çalışma saatleri…
15.04.2024 Yaşam
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım'
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım' Müzisyen ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyada kendisine 'öldü' şeklinde yapılan paylaşımlara tepki gösterdi.
15.04.2024 Magazin
Genç kızların kavgasına aileler de dahil olunca ortalık savaş alanına döndü!
Genç kızların kavgasına aileler de dahil olunca ortalık savaş alanına döndü! Zeytinburnu’nda iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
15.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil oldu
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil oldu İstanbul'un Zeytinburnu İlçesinde iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.
15.04.2024 Gündem
Fahiş bilet fiyatlarına bakanlıktan sıkı denetim
Fahiş bilet fiyatlarına bakanlıktan sıkı denetim Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı öncesi Bakanlık olarak aldıkları sıkı tedbirler sayesinde bir çok vatandaşa fahiş fiyattan bilet satılmasının önüne geçtiklerinin altını çizerek, “Denetimlerimizde fahiş fiyatlı bilet satışı ve usulsüzlükler yapan otobüs işletmecilerine 5 milyon 321 bin 223 lira idari para cezası uygulanmıştır” dedi.
15.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Cuma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cuma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.