Gazete Vatan Logo

Tinerciler, parkta kızıyla yürüyen babayı bıçakladı

İstanbul’un göbeği Taksim Gezi Parkı’nda 9 yaşındaki kızı İpek’le dolaşan Suriyeli baba Muhammed Ahmed, para vermediği için üç tinerci tarafından karnından bıçaklandı. Kaçmaya çalışan babası kanlar içinde yere yığılan küçük kız, gözyaşlarını tutamadı

Tinerciler, parkta kızıyla  yürüyen babayı bıçakladı

İstanbul Taksim Gezi Parkı’nda kızıyla dolaşan Suriyeli baba madde bağımlıları tarafından güpegündüz bıçakla yaralandı.

Alınan bilgiye göre, madde bağımlısı 3 kişi dün saat 15.00 sularında parkta 9 yaşındaki kızı İpek ile dolaşan Suriyeli baba 46 yaşındaki Muhammed Ahmed’den para istedi. Parasının olmadığını söyleyen Ahmed, kemerini çıkararak direndiği tinercilerden ve parktan uzaklaşmaya çalıştı. Ancak madde bağımlısı kişiler, Suriyeli babayı para vermediği gerekçesiyle kızının gözleri önünde bıçakla yaralayıp kaçtı. Karın boşluğundan yaralanan ve kanlar içinde kalan Muhammed Ahmed, bir süre yürümeye çalıştı ama olay yerinin 100 metre ilerisindeki Recep Paşa Caddesi’nde yere yığıldı.

Kanlar içinde yığıldı

Kanlar içinde yığılan Muhammed Ahmed’e ilk müdahaleyi vatandaşlar ve polis ekipleri yaptı. 112 sağlık ekipleri ise ihbardan yarım saat sonra gelerek babayı ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Olayın şokunu atlatamayan küçük İpek, elini bırakmadığı babasının bıçaklandığını belirterek, “Benim babam zaten hasta” dedi, hıçkıra hıçkıra ağladı. Polis ekipleri olayın ardından tinerci üç şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

Üç can aldılar...

İSTANBUL’da madde bağımlıları daha önce bıçakla üç can aldı.

- 2003 yılında SAT Yüzbaşı Zeki Şen, Taksim’de tinerci tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.
- 2003 yılında tiner bağımlısı Serdar Donatlı, Beyoğlu’nda tartıştığı annesini bıçaklayarak öldürdü.
- 2009 yılında Alman turist Grego Kerkrik İstiklal Caddesi’nde para isteyen tinercinin saldırısında öldü.