Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da heyecan dorukta! Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da heyecan dorukta! Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor’ ın bu akşamki bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı ödül oyunu için mücadele edecek. Elif ve Berna’nın kavga ettikleri görüntülerin yer aldığı fragmanda herkes bu kavganın nedenini merak ederken aynı zamanda birbirine çok sert müdahale eden yarışmacılar diskalifiye olup olmayacakları da konuşuluyor.

Survivor'da heyecan dorukta! Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor adasında gönüllüler takımının son günlerde kazandığı oyunlardan dolayı morali biraz yüksek olsa da ada içindeki gerginlikler oyunlarını etkileyebilir endişesi hakim. Bunun yanı sıra ünlüler takımının arka arkaya kaybettiği oyunlar canlarını sıkıyor ve bir motivasyona ihtiyaçları var. Her iki takımın da kıyasıya bir mücadele göstereceği ödül oyununu kazanan taraf sonraki oyunlar için oldukça iyi bir moral depolamış olacak. Ödül oyununun ilk raundu gönüllüler takımından Ogeday ile ünlüler takımından Adem arasında oynandı. İlk oyunda 1-0 öne geçen takım gönüllüler takımı oldu. Her iki takımın da heyecanla beklediği ödül oyununu kimin kazanacağı büyük bir merak konusu.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? TIKLA ÖĞREN

Survivor Adasında Diskalifiye Şoku

Tüm Türkiye’nin heyecanla ve merak izlediği Survivor’da birleşme partisine çok az bir zaman kala her iki takımda da gerilim iyice artmış durumda. Yarışmanın 23 Mart Perşembe günü yayınlanan fragmanında ekranlara getirilen kavga görüntüleri herkesin aklına diskalifiye olma ihtimalini getirdi. Elif ile Berna’nın bu çok sert kavgasından sonra yarışmacıların diskalifiye olup olmayacakları tam bir merak konusu.

Haberin Devamı

Son haftalarda ardı arkasına mağlubiyetler yaşayan ünlüler takımında gruplaşmalarla beraber gerilim iyice artmıştı. Ancak bu sefer kavga haberi beklenmedik bir şekilde gönüllüler takımından geldi. Kavganın muhataplarından biri adada hemen hemen herkesle sürekli tartışan Berna. Berna bu kez de Elif ile kavgaya tutuştu. Fakat bu kez kavga çok daha şiddetli bir hal aldı. Üstelik Acun’un sürekli olarak yarışmacılara uyarılarda bulunduğu fiziksel temastan kaçınmaları gerektiği konusundaki kuralı da çiğnediler. Elif ve Berna’yı takım arkadaşları güçlükle ayırdı. Yaşanan bu gerilimi yüksek olayların ardından herkes Elif ve Berna’nın adadan diskalifiye olup olmayacağını merak ediyor. Eğer iki yarışmacı da Survivor adasından diskalifiye edilirse adada tüm dengeler birleşme partisine çok az bir zaman kala yeniden değişecek.

Survivor’da Geçen Hafta Neler Olmuştu?

Haberin Devamı

Survivor adasında geçen hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı eleme potasına 4 yarışmacı arkadaşını çıkardı. Üstelik SMS oylamasından hiç de beklenmeyen bir sonuç çıktı ve gideceği düşünülmeyen bir isim adaya veda etti. Eleme potasındaki Sedat, Pınar, Furkan ve Şahika’dan en az SMS oyu alan isim yarışmadan elendi. Herkes takımda günden güne performansı düşen ve iyice yalnızlaşan Şahika’nın eleneceğini düşünürken elenen isim Sedat olmuştu.

Ünlüler takımında Adem geçen hafta pek çok balık avlayarak adaya döndü. Fazla tuttuğu bu balıkları takım arkadaşları ile paylaşmak isteyince herkese bölüştürdü. Ancak İlhan ve Serhat, Adem’in tutmuş olduğu balıkları kabul etmeyince ortalık karıştı. Furkan öncelikle balıkları Sedat, Pınar ve Şahika’ya vermek istedi. Ancak onlar geri çevirince Adem’in ikram olarak getirdiği balıkları Adem’e geri götürdü. Adem’e balıkları istemedikleri ve yemeyeceklerini söyleyen Furkan Adem’den oldukça sert bir tepki gördü. Adem’in ikram amaçlı verdiği balıkların İlhan, Serhat ve Furkan tarafından reddedilmesi adadaki gerginliği bir kat daha arttırdı. Adem bir daha onlardan gelecek hiçbir şeyi istemediğini özellikle takım arkadaşlarına iletti.

Haberin Devamı