Gazete Vatan Logo
Magazin Sıla'nın savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı

Sıla'nın savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı

Şarkıcı Sıla savcılığa verdiği ifadesinde; "Ahmet Kural beni hem dövdü hem de ölümle tehdit etti" dedi

Sıla'nın savcılığa verdiği ifade ortaya çıktı

Kanal D Haber’den Emrullah Erdinç ve İbrahim Konar’ın haberine göre şarkıcı Sıla, cumhuriyet savcısına verdiği ifade de Ahmet Kural’dan vücudunun çeşitli yerlerine yumruk, tekme ve tokat yemek üzere darp edildiğini söyledi.

KÜL TABLASI İLE SALDIRIYI YALANLADI

Sıla'nın savcıya verdiği ifadesinin en çarpıcı kısmı ise günlerdir kamuoyunda "kül tablası ile dayak yediği" bölümdü. Sıla, kül tablası ile dayak yediği iddialarını yalanladı.

Sıla ifadesinde; "Beni darp ettiği sırada kül tablası veya herhangi bir cisim kullanmadı, sadece bir ara kül tablasını kaldırdığını gördüm, fakat bana atmaya yeltenmedi, ama elinde kül tablası bulunduğu sırada "git buradan seni öldürürüm" şeklinde tehditlerde bulunuyordu." dedi.

Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Nadir Arıcan, ‘Burada baş bölgesinde, yüzde, kollarda ve bacaklarda birtakım yaralanmalar tanımlanmış. raporlar çerçevesinde çok net sürüklenmiş ya da sürüklenmemiş demek çok doğru değil.’ dedi.

İddiaların hedefindeki oyuncu Ahmet Kural da pazartesi günü savcının karşısına çıkacak ve Sıla'ya uyguladığı şiddet ile ilgili ifade verecek.

Haberin Devamı