Gazete Vatan Logo

Özünde bir madde var ki saçları 1 ayda 10 cm uzatıyor! Banyoda iki dakikada yapmanız yeterli oluyor

Doğal ürünler saç sağlığını olumlu etkiliyor. Mineral eksikliği, antioksidan yetersizliği ve vitamin düşüklüğü nedeniyle kopma noktasına gelen ve her banyo da bir tutam dökülen saçlarınız için bilinen en iyi bakım ürünlerini kullandıysanız ve işe yaramadıysa haberimizi okumaya devam edin. Saç dökülmesini durdurmasının yanısıra 1 ayda 10 cm gibi inanılmaz bir büyüme hızını yakalayan bir karışımı banyoda iki dakika uygulamanız yeterli olacak.

Özünde bir madde var ki saçları 1 ayda 10 cm uzatıyor! Banyoda iki dakikada yapmanız yeterli oluyor

Evet, biberiye suyundan bahsediyoruz. Artık saçlarınızın dökülmesi sizi tahammül edilemez noktaya getirdiyse son çare bu şifalı bitikiyi denemeye geldi. Şüphesiz, içeriğinde bulunan mineraller, antioksidan ve vitaminlerle saçlarınız şifa kazanacak. Saç derisini besleyen, kepek oluşumunu sıfıra indiren bu bitki uzama hızın da birkaç katına çıkarıyor.

BİBERİYE SUYU SAÇTA KULLANIM ŞEKLİ

İçerdiği zengin maddeler sayesinde saç sağlığını olumlu etkileyen biberiye bitkisinin suyu saç derisi için bulunmaz şifalar sağlıyor. Daha gür görünmesini sağlayacak ve önümüzdeki yaz mevsimi için yıpranma payını neredeyse sıfıra indirecek.

Biberiye suyunun bilinen faydalarından birisi de saç dökülesini durdurmasıdır. Özünde bulunan ursolic adı verilen madde saçları uzattığı gibi dökülme şikayetlerini de minimalize ediyor.

Kullanımı

1 litre suya 4 yemek kaşığı kuru biberiye atıp kaynatmak gerekiyor. Bu karışım soğutuluyor ve saçlara, saç diplerine direkt uygulanıyor. Püskürtmeli şekilde de kullanılabiliyor. 5 dakika kadar saçlara yedirdikten sonra yıkamanız gerekiyor. Duş önce etkili ve pratik bir bakım olarak öne çıkıyor.

Haberin Devamı