Gazete Vatan Logo
Magazin Paris askerleri

Paris askerleri

Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen Balmain defilesinde Kendall Jenner ve Gigi Hadid rüzgarı esti. Güzel modeller, askeri tasarımları başarıyla taşıdı

Paris askerleri

Paris Moda Haftası’nda gerçekleşen Balmain Sonbahar-Kış 2017 defilesi renkli görüntülere sahne oldu. Özellikle saç ve makyajlarıyla ön plana çıkan defilenin yıldız isimleri son dönemin en popüler modellerinden Kendall Jenner (21) ve Gigi Hadid’di (21). Resmen moda haftalarına ambargo koyan genç modeller, Balmain defilesinin de gözdesi olmayı başardı.

Defilede en dikkat çeken ayrıntı ise nizami ve askeri tasarımları tamamlayan ‘Metalic Lipstick’ dudak aksesuarları oldu. Üç örgüden oluşan saçlar koyu göz makyajıyla ön plana çıkarıldı. Balmain creative direktörü Olivier Rousteing, bu koleksiyonu B A L M A I N A R M Y adıyla yayınladı.

Metalic Lipstick’in tasarımcısı Dolly Cohen, daha önce Rihanna, Kanye West, Cara Delevingne gibi isimlere bu tarz aksesuarlar tasarlamıştı.

Defileyi izlemeye gelenler arasında şarkıcılardan Nicki Minaj ve Nick Jonas da vardı. İkili Olivier Rousteing ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gigi Hadid’in kız kardeşi Bella (20) ve Hailey Baldwin (20) ise Off-White şovunda podyuma çıkan modeller arasındaydı.

Haberin Devamı

Gigi Hadid’in uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi şarkıcı Zayn Malik defileyi en ön sıradan izleyenler arasındaydı.