Gazete Vatan Logo
Magazin Ödümüz patladı

Ödümüz patladı

Muğla açıklarında gece saat 01.31’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem Bodrum’da tatil yapan ünlü isimleri de korkuttu. Hadise, “Gece dışarıda uyuduk” derken, Demet Akalın “Değil 6.8, bence 10’du! Yere düşüp geri geldim” dedi.

Ödümüz patladı

Demet Akalın: Hala uyku yok! Sallandıkça sallanıyor eve giremiyoruz! Hira korkudan arabadan çıkamıyor! Allah’ım sen yardım et! Niyeyse birçok kişiyi de sildim! Böyle bir gece aramadılarsa varsın hiç olmasınlar! Değil 6.8, bence 10’du! Yere düşüp geri geldim. Bırak sallanmayı! Ben böyle küçük bir kıyamet görmedim!

Yeliz Yeşilmen: Yeniden çok şiddetli oldu ve bahçedeyiz bitmiyor… 10 dakika bir oluyor.

Hande Acar: Korkunç bir gece geçirdik. Hala dışardayız... Hangi çocuğumu taşıyacağımı bilemediğim, korkudan dizlerimin titrediği bitmek bilmeyen saniyeler, dakikalardı… Üçünün de korkudan çaresizce ağlaması... Üstüne sabaha kadar bitmek bilmeyen artçılar...

Hadise BAHÇEDE UYUDU
Ünlü şarkıcı “Öyle sallandı ki evimiz, kendimizi nasıl evden dışarı attık anlatamam. Aklıma geldikçe korkuyu yeniden hissediyorum. Ve şükrediyorum, ailem yanımda. Bu resmi de ablam çekmiş, hepimiz dışarda yastıklar üzerinde uyurken. Ülkemizde ağır depremleri yaşayanları konuştuk gece ve yaşadıkları korkuyu az olsa da hissedebildik. Allah ülkemizi daha fazla depremlerden korusun inşallah” dedi.
Seren Serengil: Korkunç bir sarsıntıydı havuz taşacak gibi oldu eve yeni gelmiştik ayakta zor durabiliyorduk panik de var tabii… Bahçede evden uzaklaşıp bitmesini bekledik. Köpeklerden biri eve saklanmıştı girdim onu çıkardım, bir daha da eve girmedik bahçede yattık.
İbrahim Tatlıses’in eski eşi Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses, Bodrum’da doğum günü kutlarken depreme yakalandı. İdo o anların videosunu “Annemin doğum gününü kutlarken depreme yakalandık” notuyla paylaştı.
SALLANTILI YOGA
Irmak Ünal da depremden sonra bu pozu paylaşıp hayli ilginç bir not düştü: “Tabiat anaya saygımız büyük ama korkuttu bizi. Şimdi ona geri dönüp dengeyi tekrar yakalamak lazım. Toprağa dokunmak, şükranla sükunete davet etmek lazım onu. Kayla ve ben sabah hafif sallantılı bir yoga seansı yaptık.”

Haberin Devamı