Gazete Vatan Logo

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi başladı! Büyük ikramiye 70 milyon TL...

Heyecanla beklenen milli piyango yılbaşı özel çekilişi başladı. Her yıl gece yarısı başlayan milli piyango yılbaşı özel çekilişi, bu yıl 15.00'da başladı. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan duyuruya göre, çekilişin erken saatte başlaması bilet kontrollerinin gecikmemesini sağlayacak.

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi başladı! Büyük ikramiye 70 milyon TL...

Milli Piyango İdresi tarafından Yılbaşı gecesi çekilen Milli Piyango özel çekilişinde bu yıl büyük ikramiye 70 Milyon TL olarak belirlendi.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞ BAŞLADI

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişi Anıttepe Binası'nda başladı.

70 Milyon TL tutarındaki büyük ikramiye ile 7 Milyon TL ve iki adet amorti numaralarının çekilişleri 20.00 - 20.30 saatleri arasında yapılacaktır.

Saat 15.00'den itibaren basın mensupları çekilişe katılarak ses ve görüntü alabilecek.

Yılbaşı özel çekilişi, bütün çekilişlerde olduğu gibi halka açık olarak, çekiliş heyeti ve noter gözetiminde gerçekleştirilecek.

NEDEN ERKENE ALINDI?

Yetkililer, sayısal makinelerde yeni yılın yeni bilet açılışının yapılabilmesi için çekilişin erken olması gerektiğini belirterek, “Daha önce gece yarısı yaptığımız çekiliş saat 03.00’te son buluyor, kontrollerin yapılması da gecikebiliyordu. Artık durum farklı. Sayısal makineler gece yarısı itibariyle yeni yıla geçiş yapacak. Böylece biz de kontrollerimizi gece yarısına kadar bitirebileceğiz." dedi.

Haberin Devamı