Gazete Vatan Logo
Magazin Seçil Gür'den şaşırtan Serdar Ortaç itirafı!

Seçil Gür'den şaşırtan Serdar Ortaç itirafı!

Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde Adana’da sahne almış ve sahnede kendisine yakışmayan argo ifadeler kullanarak Beşiktaş camiasına hakaret etmişti. Yaşanan bu olayın ardından "Büyük terbiyesizlik yaptım" diyerek defalarca özür dileyen Serdar Ortaç’ın eski aşkı Seçil Gür’den şaşırtan bir itiraf geldi.

Seçil Gür'den şaşırtan Serdar Ortaç itirafı!

Eskiye göre kariyerinde büyük durgunluk yaşayan Serdar Ortaç, şu sıralar kariyerindeki başarıdan çok düşüşle gündemde. Eskisine göre daha az konser programı olan Serdar Ortaç, geçtiğimiz haftalarda Adana’da sevenleriyle buluştu. Serdar Ortaç, sahnede sevenlerini eğlendirdiği sırada konserine birkaç dakika ara vererek konsept dışına çıktı ve mekânda bulunan hayranları tarafından gaza geldi.

Adana Demirspor'un Beşiktaş karşısında 3-0 geriye düştüğü ve sonrasında 3-3 beraberlikle bitirdiği maç sonrası Serdar Ortaç, kendisini dinlemeye gelen Adanalı, hayranlarının gazına gelerek sahnede argo bir el hareketi yaptı ve ardından küfürlü ifadelerde bulundu.

Yaşanan tatsız olayın ardından Beşiktaş Kulübü, Serdar Ortaç, hakkında suç duyurusunda bulunduğunu resmi olarak açıklamış ve şu ifadeleri kullanmıştı, "Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır."

Yaşanan olayın ardından taraftarların da büyük tepkisi çeken Serdar Ortaç, sosyal medya sayfasından açıklamaya yaparak özür dilemişti. Sosyal medya sayfasından açıklama yapan Serdar Ortaç şu ifadeleri kullandı, “Çok büyük terbiyesizlik yaptım farkındayım.
Eğlence ortamlarında insan ne diyeceğini bilemiyor. Ben de yine gaza geldim, yapacak hiçbir şey yok. Artık laf ağızdan çıktı. Dua edeceğiz, affetsin beni başkan, taraftar, Sergen.. Çok üzgünüm. Son derece üzgünüm. Umarım affedersiniz"
ŞİMDİ İSE SERDAR ORTAÇ’IN SEVGİLİSİ SEÇİL GÜR’DEN BİR İTİRAF GELDİ
Serdar Ortaç’ın eski sevgilisi şarkıcı Seçil Gür, TV8 ekranlarında yayınlanan bir magazin programına katıldı. Seçil Gür, Serdar Ortaç ile sevgili olduğu dönemde Serdar Ortaç’ın kendisine nasıl hitap ettiğinden bahsetti.
“SERDAR ORTAÇ BANA ANNE DERDİ”
Serdar Ortaç'ın yemeğine, giydiğine kadar her şeyine kafa yorduğunu anlatan Seçil Gür, "İnanılmaz bir sevgi duydum. Annesi gibi üzerine titredim. Bana 'Anne' diye sesleniyordu, gülüyorduk. Serdar biraz bebektir. Belki bu benim hatamdı. Aç olduğunu biliyordum hemen karnını doyurmak için elimden geleni yapıyordum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı