Gazete Vatan Logo
Magazin Alp Navruz yeni imajıyla herkesi şaşırttı! 'Yapmadım demem'

Alp Navruz yeni imajıyla herkesi şaşırttı! 'Yapmadım demem'

Son olarak 'Ada Masalı' dizisinde Ayça Ayşin Turan ile başrol oynayan Alp Navruz, imajını değiştirdi. Bıyık bırakan oyuncu, son halini Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafla takipçileriyle paylaştı.

Alp Navruz yeni imajıyla herkesi şaşırttı! 'Yapmadım demem'

Geçtiğimiz aylarda ekranlara veda eden 'Ada Masalı' dizisindeki partneri Ayça Ayşin Turan'la aşk yaşayan Alp Navruz, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor.

Günlük hayatından kesitleri takipçileriyle paylaşan Navruz, imaj değiştirdi. Sakallarını kesen yakışıklı oyuncu, bıyık bıraktı. 32 yaşındaki oyuncu, son halini; "Yapmadım demem" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

 

EV ARIYORLAR


Kendisi gibi oyuncu Ayça Ayşin Turan ile mutlu bir birlikteliği olan Navruz, geçtiğimiz haftalarda da ev aradığı haberleriyle gündeme gelmişti.

İlişkilerinde ileriye dönük bir adım atan oyuncu çiftin, tatillerini birlikte geçirmek için Kaz Dağları'nda ya da Urla'da ev arayışına girdiği iddia edilmişti. Gözlerden uzak bir aşk yuvası isteyen ikili, istedikleri gibi bir ev bulamazsa arsa alıp kendileri inşa edecekler.