Gazete Vatan Logo
Magazin Aile İşi 10.bölüm fragmanında kahkaha tufanı!

Aile İşi 10.bölüm fragmanında kahkaha tufanı!

Atv ekranlarında yayınlanan Aile İşi bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İzleyiciyi ekran başında kırıp geçiren dizi Aile İşi 10.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Aile İşi'nde bu hafta neler yaşanacak? İşte tüm ayrıntılar ve yeni bölüm fragmanı

Aile İşi 10.bölüm fragmanında kahkaha tufanı!

Başrollerinde Ufuk Özkan ve Pelin Akil'in rol aldığı dizi Aile İşi dur durak bilmiyor. Soluk soluğa izlenen dizi Aile İşi bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı dizi büyük bir beğeniyle izleniyor. Aile İşi Çarşamba akşamları saat 20:00'de Atv ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

AİLE İŞİ 10.BÖLÜM FRAGMANI

Hakan ve Müjde, bir dizi yanlış anlamadan ötürü, birbirinden uzak durmaya çalışır. Onları tekrar yan yana görmek isteyen 'Aile İşi' üyeleriyse her yolu dener. Arif, ona dava açan Sami'nin elindeki delilin peşine düşer. Emel, Mülayim'i evlatlarıyla arasını düzeltmesi konusunda cesaretlendirir; ancak sonuç Mülayim için bir yıkım olunca, Emel kendine has bir yönteme başvurur.

'Aile İşi' evine bir geceliğine misafir olmayı başaran Cemali, her şeyi birbirine katar. Leman'ın kıskançlık krizleriyse Ziya'yı yaşamından bezdirir.

AİLE İŞİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aile İşi' üyeleri, Ece'nin kuşkularını ortadan kaldırmak için yepyeni ve onları komik duruma düşürecek yöntemler denerken; biricik baş belası Cemali de Hakan'ın üstüne kabus gibi çöker.

Haberin Devamı

AİLE İŞİ 9.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Arif ise 'Aile İşi' projesini ortadan kaldıracak, hatta sonunda Ece'nin yetimhaneye bile düşebileceği bir planı hayata geçirir. Sahte ailemizin bu belayı atlatabilmesi için, gerçek bir aileden farksız olduklarını yetkililere kanıtlaması gerekmektedir. 'Aile İşi' üyeleri her türlü arıza duruma karşı Ece için kenetlenir.