Aile İşi

Aile İşi

Son dakika aile işi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aile işi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aile işi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aile İşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aile işi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.269 aile işi haberi bulunmuştur. Tüm aile işi haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef Atike'nin gözüne ne oldu? MasterChef Atike'nin gözünde görme kaybı var mı?
MasterChef Atike'nin gözüne ne oldu? MasterChef Atike'nin gözünde görme kaybı var mı? Masterchef Türkiye’de eleme gecesiyle ekranlara geldi. Eleme poasında olan Masterchef Atike’nin stüdyoya bir gözü kapalı olarak gelmesi izleyenleri korkuttu. Eleme potasında mücadele veren Atike’nin gözündeki problemin ne olduğu ise merak ediliyor. Peki, MasterChef Atike'nin gözüne ne oldu? MasterChef Atike'nin gözünde görme kaybı var mı? Masterchef Atike kimdir? İşte detaylar…
17.10.2022 Televizyon
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti
Kurtlar Vadisi'nin 'Tuncay'ı ünlü oyuncu Osman Wöber hayatını kaybetti Kurtlar Vadisi'nde 'Tuncay' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Osman Wöber'den bugün üzen haber geldi. 'Deve Tuncay' lakaplı Osman Wöber, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını kaybetti. Acı haberi ise yine ünlü sanatçı Zafer Algöz sosyal medya hesabından duyurdu.
25.06.2022 Magazin
İstanbul'da kayınpeder dehşeti! Gelinini başından vurarak öldürdü
İstanbul'da kayınpeder dehşeti! Gelinini başından vurarak öldürdü İstanbul Kartal'da Galip Gülistan, tartıştığı gelinini silahla vurarak öldürdü. Olayın ardından polise giderek teslim oldu. Polis kadının kocasını da gözaltına aldı. Galip Gülistan polise verdiği ilk ifadede cinayeti aile işi yaşanan tartışma sonrası işlediğini söylediği öğrenildi.
26.01.2022 Yaşam
Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk Aşkın Tarifi'ni anlattı...
Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk Aşkın Tarifi'ni anlattı... Kanal D’nin, başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı, yeni dizisi Aşkın Tarifi ilk bölümü ile bu akşam ekrana geliyor
7.06.2021 Televizyon
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2021? GS başkan adayları kimler?
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2021? GS başkan adayları kimler? Galatasaray'da merakla beklenen başkanlık seçiminin ne zaman yapılacağı belli oldu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın mayıs ayında yapılacağı duyuruldu. Toplantıda seçilen yeni başkan üyelerin kulübün idaresini devralacak. Peki, Galatasaray başkan adayları kimlerdir? Galatasaray’da başkanlık seçimi ne zaman?
15.04.2021 Gündem
Eslem Akar: Çekimlerde çok gülüyoruz
Eslem Akar: Çekimlerde çok gülüyoruz “İyi Aile Babası” dizisinden koronavirüse yakalandığı için ayrılan Bahar Şahin’in yerine kadroya dahil olan Eslem Akar, ekibe çabuk ısındı: “Çekimlerde çok gülüyoruz.”
20.12.2020 Televizyon
Merzeci’ye 2 milyonluk lahmacun şoku
Merzeci’ye 2 milyonluk lahmacun şoku İş dünyasının önemli isimlerinden Osman Merzeci hakkında, 2016 yılından beri ticari faaliyette bulunduğu Hacıbozanoğulları’na yaptırdığı yaklaşık 2 milyon liralık lahmacun dolayısıyla icra takibi başlatıldığını öğrendim.
13.07.2020 Gündem
Mustafa Tohma kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma ne iş yapar?
Mustafa Tohma kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Seren Serengil'in sevgilisi Mustafa Tohma ne iş yapar? Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile birlikte Özbekistan uyruklu yardımcılarını Koronavirüs olduğu iddiasıyla darp edip orman bıraktığı yönünde iddialarından sonra, Mustafa Tohma hakkında araştırmalar arttı. Mustafa Tohma kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Mustafa Tohma ne iş yapar?
3.04.2020 Gündem
Özgür Emre Yıldırım kimdir? Dudullu Postası’nın Cem karekteri Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir?
Özgür Emre Yıldırım kimdir? Dudullu Postası’nın Cem karekteri Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir? Dudullu Postası ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yer alınca oyuncu kadrosu da merak edilemeye başlandı. Onur Ünlü'nün yönetmenliğini yaptığı Dudullu Postası'nda Cem karakterine hayat veren Özgür Emre Yıldırım hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Ödüllü oyuncu Özgür Emre Yıldırım kimdir? Özgür Emre Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir?
2.04.2020 Gündem
Sevil Atasoy uyardı: Yüksek elektrik-su faturaları...
Sevil Atasoy uyardı: Yüksek elektrik-su faturaları... Birleşmiş Milletler (BM) Uluslararası Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) Üyesi ve Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, "Uyuşturucu artık evlerin balkonlarında, teraslarında, mutfaklarında bile yetiştirilebilir hale geldi. Maalesef uyuşturucuyu her yerde yetiştiriyorlar. Burada polisin, komşuların, apartman yöneticilerinin, su ve elektrik faturası görevlilerinin, yangına müdahale eden itfaiyecilerin bile dikkatli olması gerekiyor." dedi.
16.12.2018 Yaşam
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Güzel ve başarılı oyuncu Pelin Akil'in ikiz kız bebek beklediği haberi gündemde büyük etki yarattı. Bu gelişme üzerine pek çok kişi Pelin Akil'in hayatı hakkında bilgileri araştırmaya başladı. İşte Pelin Akil kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtı...
26.11.2018 Gündem
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Pelin Akil hayatı gündemde sıkça konuşulan konular arasında yer alıyor. 2016 yılında Anıl Altan ile hayatını birleştiren Pelin Akil'den müjdeli haber geldi. Hamile olduğunu açıklayan Pelin Akil hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.
6.11.2018 Gündem
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Pelin Akil'in hayatı gündemde merak ediliyor sıkça araştırılıyor. Pelin Akil'in eşi Anıl Altan ile kavga ettiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Yaşanan bu gelişme üzerine Pelin Akil hakkındaki ayrıntılar merak edildi.
18.09.2018 Gündem
Usame Bin Ladin'in annesi ilk kez konuştu!
Usame Bin Ladin'in annesi ilk kez konuştu! Terör örgütü El Kaide'nin elebaşı Usame Bin Ladin'in öldürülmesinin üzerinden 7 yıl geçti. Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın verdiği izinle The Guardian muhabiri Martin Chulov, Bin Ladin'in annesiyle ilk mülakatı gerçekleştirdi.
3.08.2018 Dünya
Altın Palmiye’nin yıldızı belli oldu
Altın Palmiye’nin yıldızı belli oldu Bu yıl 71’incisi düzenlenen Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye ödülünü Japon yönetmen Hirokazu Kore-eda’nın yönettiği “Manbiki Kazoku” (Bir Aile İşi) adlı film kazandı
20.05.2018 Magazin
Cannes'da Altın Palmiye, Japon filminin oldu
Cannes'da Altın Palmiye, Japon filminin oldu Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye ödülü Japon yönetmen Hirokazu Kore-eda’nın yönettiği "Manbiki Kazoku" (Bir Aile İşi) adlı filme verildi.
19.05.2018 Dünya
'Mesut Komiser'den flaş karar!
'Mesut Komiser'den flaş karar! 12 yıldır Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser'i canlandıran Şevket Çoruh, şu sıralar hayatının en yoğun günlerini yaşıyor.
21.11.2017 Magazin
Fi’ye oyuncu adayı!
Fi’ye oyuncu adayı! Tasarım ve sanat dünyasının ünlü isimleri, Ayten Alpün’ün ‘10’la Yüzler Sergisi’nde buluştu. Sergide Ferhan ve Derya Şensoy kardeşler Fi dizisiyle ilgili konuştu. Fi dizisine yeni bir oyuncu mu katılacak? İşte ayrıntılar...
27.04.2017 Magazin
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Birçok rolü gerçekleştirmesi ile ünlü Pelin Akil, doğallığı ile de nam salmıştır. Bugünlerde adını aşk hayatı ile duyuruyor. Pelin Akil kimdir? Pelin Akil nerelerde rol almıştır? İşte ayrıntılar..
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? 26 Mayıs 2016
ATV yayın akışında bugün neler var? 26 Mayıs 2016 ATV ekranında bu akşam hangi programlar var? Büyük beğeni ile izlenen ATV ekranında bu akşam yayın akışında hangi programların olacağı büyük merak konusu oldu. Peki ATV yayın akışında hangi proramlar yer alıyor. İşte detaylar...
29.09.2021 Gündem
Aile İşi 11. bölümünde gerçekler Mülayim'i yıkıyor-İzle
Aile İşi 11. bölümünde gerçekler Mülayim'i yıkıyor-İzle Aile İşi dizisi izleyenlerine yepyeni bir bölümle daha geliyor. ATV ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Aile İşi'nin bu hafta yayınlanacak bölümünde yine heyecan ve kahkaha iç içe. İşte Aile İşi 11. bölümden fragman ve detaylar..
29.09.2021 Gündem
Atv canlı yayın akışı'nda bugün neler var?
Atv canlı yayın akışı'nda bugün neler var? Atv bugün izleyicilerim tam anlamıyla bir seyir ziyafeti sunacak. Peki merakla beklenen Atv canlı yayın akışında bugün neler olacak? İşte tüm detayları ile Atv canlı yayın akışı...
29.09.2021 Gündem
Aile İşi 11.bölüm fragmanında kahkaha tufanı!
Aile İşi 11.bölüm fragmanında kahkaha tufanı! Atv ekranlarında izleyici ile buluşan Aile İşi 11.bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciler tarafından beğeniyle takip edilen Aile İşi yine nefesleri kesecek. İşte Aile İşi son yayınlanan 11.bölüm fragmanı ve ayrıntılar...
4.05.2016 Magazin
Aile İşi 10.bölüm fragmanında kahkaha tufanı!
Aile İşi 10.bölüm fragmanında kahkaha tufanı! Atv ekranlarında yayınlanan Aile İşi bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İzleyiciyi ekran başında kırıp geçiren dizi Aile İşi 10.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Aile İşi'nde bu hafta neler yaşanacak? İşte tüm ayrıntılar ve yeni bölüm fragmanı
27.04.2016 Magazin
Aile İşi 10. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle
Aile İşi 10. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle Atv ekranının sevilen dizisi Aile İşi 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Aile İşi 10. bölüm fragmanında yin kahkaha tufanı yaşanacak. Aile İşi 10. bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...
26.04.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aile İşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aile işi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.