Gazete Vatan Logo
Magazin 200 milyon TL'lik boşanma davası!

200 milyon TL'lik boşanma davası!

Gülman Group'un patronu Kemal Gülman'a eşinden 200 milyon TL'lik boşanma davası

200 milyon TL'lik boşanma davası!

Sosyetenin ünlü isimlerinden Feryal Gülman 21 yıllık eşi Kemal Gülman’a boşanma davası açtı. “Eşim beni aldatıyor” diyen Feryal Gülman 200 milyon TL tazminat, aylık 200 bin TL de nafaka talebinde bulundu.




Türkiye’nin en zengin ailelerinden olan Gülman’larda boşanma şoku. Gülman Şirketler Grubu patronu Kemal Gülman’a 21 yıllık eşi Feryal Gülman boşanma davası açtı.

Eşinin kendisini 22 yaşında bir kızla aldattığını iddia eden Feryal Gülman 100 milyon TL maddi, 100 milyon TL manevi tazminat talebinde bulundu. Avukatı Gökmen Başpınar aracılığıyla mal tasviyesi davası da açan Feryal Gülman kendisi için aylık 200 bin TL, 17 yaşındaki oğlu Aslan Kemal için de 25 bin TL nafaka istedi. Feryal Gülman evliliğini neden bitirdiğini VATAN’a gözyaşları içinde şu sözlerle anlattı:

- Kemal şoförünü bırakıp taksiyle bir yerlere gitmeye başlayınca şüphelendim. Cep telefonunu karıştırdığımda özel mesajlarla karşılaştım. O mesajlar canımı acıttı.

Hastanede tanıştılar...

- 1 ay boyunca takip ettim, emin olmak istedim. Sevgilisinin T.B isimli 22 yaşında bir kız olduğunu öğrendim. Özel bir hastanede resepsiyonist olarak çalışıyormuş, işten ayrılmış. Kemal diş ağrısı için o hastaneye gittiğinde bu kızla tanışmış. Hastaneye son dönemde ‘orama baktırayım, burama baktırayım” diye sık sık gidiyordu.

- Eşimin beni 1 aydır aldattığını biliyordum ama oğlu Lemi’nin(Gülman) pazar günkü düğününe kadar sustum, içime attım.

“Kollarımı parçaladım”

- 1 ay benim için korkunç geçti. Sinirden kollarımı parçaladım. O haldeki kolumun fotoğrafını çektim. Kemal’in ise gözü hiçbir şeyi görmüyordu.

- Geçen aylarda Almanya’ya gidip gençleşmek için kan değişimi yaptırdı. Orada 1 hafta kaldı. Döndüğünde “Kendimi 30 yaşında hissediyorum, sen artık yaşlandın” diyordu.

DAVETLERİN GÖZDESİYDİLER

Cemiyet hayatında örnek çift olarak gösterilen Feryal Gülman(48) ile Kemal Gülman (80) arasında 32 yaş fark vardı.

İnşaatla büyüdü

TÜRKİYE’nin en zengin işadamları arasında gösterilen Kemal Gülman, Gülman Grup’ta CEO’luk görevini üstleniyor. Kemal Gülman, inşaat sektörü öncelikli olmak üzere enerji, lojistik ve tersane konularında şirketleri bulunan Gülman Grup’u, eşi Feryal Gülman ile birlikte bir aile şirketi olarak yönetiyordu.

Yaklaşık 25 yıldır Türkiye’nin önde gelen kurumsal gayrimenkul yatırımcıları arasında yer alan Gülman Grup, arsa, ofis, konut projeleri ve ticari gayrimenkullerden oluşan büyük ölçekli bir portföyü yönetiyor.

Gülman Grup’un tamamladığı projeler arasında Maslak’ta Park Plaza ofis projesi, Bodrum Yalıkavak’ta Sunset Villaları, Bodrum’da Hipodrom AVM gibi projeler bulunurken, önümüzdeki dönemde Bodrum ve İstanbul’da konut ve ticari projeleri de planlanıyor.



İDDİALARA YANIT VERDİ

Feryal Gülman’ın “Yuvamı bozdu” diyerek suçladığı T.B ise Kemal Gülman’la tanıştıklarını ancak aralarında bir ilişki olmadığını belirtti. Özel bir hastanede resepsiyonist olarak çalışan T.B, çıkan iddialar üzerine twitter hesabına kilit koydu.



OĞUL GÜLMAN DA TAZMİNAT ÖDEDİ

Kemal Gülman’ın ilk evliliğinden olan oğlu Lemi Gülman geçen pazar günü spiker sevgilisi Ece Özbek’le nikah masasına oturdu. Lemi Gülman’ın ilk eşi Reyhan Gülman da “Eşim beni Ece Özbek’le aldattı” diyerek 2010 yılında boşanma davası açmıştı. 9 milyon lira tazminat talep eden Reyhan Gülman, dava sonunda 3 buçuk milyon lira tazminat kazanmıştı. Mahkeme Reyhan Gülman’a ayda 9 bin lira kızları için de ayda 8 bin 500 lira nafaka ödemesine hükmetmişti.



Milyonluk tazminatlar

Ağa’nın davası 5 yıl sürdü

Halis Toprak’ın 33 yıllık eşi Ayşe Gökdemir’le boşanma davası 5 yıl sürdü. Toprak boşandığı eşi Ayşe Gökdemir’e 540 bin TL tazminat ödedi.

5 milyon dolarlık güzel

Türkiye eski güzellerinden Manolya Onur, Haydarabad Nizamı Mükerrem Bereket Jah ile boşanırken yaklaşık 5 milyon dolar almaya hak kazandı.

Kazandı kızına kaldı

Merhume Ceyla Gölcüklü, Azeri işadamı Şeri Shahnavaz ile 11 yıllık evliliğinden 107 milyon dolarlık tazminat almıştı. Bu para ölünce kızına kaldı.

Dürüst 2 milyon dolar aldı

Merhum iş adamı Ekrem Dürüst’ün kızı Elif Dürüst ile iş adamı Mehmet Germiyanlıgil, 10 yıl evli kaldıktan sonra 2006 yılında yollarını ayırdı. Elif Dürüst, bu boşanmanın ardından 2 milyon dolar tazminat kazandı.

Hakko hisse verdi

Bettina Hakko Cem Hakko ile evliliğini bitirirken, 5 milyon TL nakit, 10 milyon 220 bin TL’lik şirket hissesi ve 1 milyon 752 bin TL değerinde gayri mülk olmak üzere toplam 17 milyon TL tazminat aldı.

Haberin Devamı