Gazete Vatan Logo

KYK burs başvuruları ne zaman açıklanacak? KYK 2018

KYK burs başvurularının sona ermesinin ardından adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Üniversite öğrencileri tarafından büyük bir öneme sahip olan KYK burs ve kredi başvuruları sona erdi. Başvuruların ardından adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi merak etmeye başladı. Peki KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK burs başvuruları ne zaman açıklanacak? KYK 2018

KYK burs başvuru sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Cumhurbaşkanı Erdooğan'ın burs ücretlerine yapılan zamları açıklamasının ardından 15-21 Ekim tarihleri arasında Kredi Yurtlar Kurumu tarafından burs bşavuruları alındı. Burs başvurularının sona ermesinin ardından binlerce aday sonuçların açıklanacağı tarihi merak etmeye başladı. Peki KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK burs başvuruları 21 Ekim'de sona erdi! Binlerce Üniversite öğrecisi için önemli bir gelir kaynağı olan KYK bursları için adaylar E-devlet üzerinden başvuru işlemleri gerçekleştirildi. KYK burs başvuru sonuçları için resmi site üzerinden henüz net bir açıklama yapılmazken geçtiğimiz yıllarda 15-20 gün içerisinde açıklanan sonuçlar düşünüldüğünde sonuçların Kasım ayının ikinci haftasında adaylara duyurulması bekleniyor.