Kyk

Kyk

Son dakika kyk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kyk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kyk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kyk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kyk gelişmeleri de dahil olmak üzere 981 kyk haberi bulunmuştur. Tüm kyk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yurt time spor projesi sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt Time sonuçları açıklandı mı, GSB yurt time spor projesi nasıl sorgulanır?
Yurt time spor projesi sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt Time sonuçları açıklandı mı, GSB yurt time spor projesi nasıl sorgulanır? Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK yurtlarında faaliyete geçen Yurt Time Projesi için başvuru yapan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını sorgulamaya başladı. Proje kapsamında öğrenciler birçok faaliyette görev alırken aynı zamanda harçlıklarını da kazanıyor. Peki, Yurt-Time Spor ve Yurt-Time Proje başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt time spor projesi sonuçları nasıl sorgulanır?
30.01.2024 Gündem
Merve Şevval Elmas nasıl kayboldu, ne zaman? Kayıp Merve Şevval Elmas bulundu mu, nasıl öldü, neden?
Merve Şevval Elmas nasıl kayboldu, ne zaman? Kayıp Merve Şevval Elmas bulundu mu, nasıl öldü, neden? Antalya'nın Serik ilçesinde sahilde bulunan cesedin, 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a (18) ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan gelen haberle yıkılan baba Osman Elmas, “Maalesef ciğerparem hakkın rahmetine kavuştu. İşlemleri yetişirse yarın götüreceğiz” dedi. Peki, Merve Şevval Elmas nasıl kayboldu, ne zaman? Kayıp Merve Şevval Elmas nasıl öldü?
23.01.2024 Yaşam
Kıyıya vuran ceset için verilen DNA örneği kayıp Merve ile eşleşti
Kıyıya vuran ceset için verilen DNA örneği kayıp Merve ile eşleşti Antalya'nın Serik ilçesinde sahilde bulunan cesedin, 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a (18) ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan gelen haberle yıkılan baba Osman Elmas, “Maalesef ciğerparem hakkın rahmetine kavuştu. İşlemleri yetişirse yarın götüreceğiz” dedi.
22.01.2024 Gündem
TC kimlik numarasına göre KYK ödemeleri || KYK bursu saat kaçta yatar, KYK burs ödemeleri başladı mı? KYK 2 aylık mı yatacak?
TC kimlik numarasına göre KYK ödemeleri || KYK bursu saat kaçta yatar, KYK burs ödemeleri başladı mı? KYK 2 aylık mı yatacak? KYK burs sonuçlarının ilan edilmesiyle burs ve kredi almaya hak kazanan öğrencilerin KYK burslarının ne zaman yatacağını araştırmasına neden oldu. GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) tarafından yapılan açıklamaları yakından takip edilirken Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün (KYK), resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda; "Öğrenim kredisi ve burs alan yeni öğrencilere ekim ve kasım ayı ödemeleri bir arada!" ifadelerini kullandı. Peki, 2 aylık KYK ne zaman yatacak? Bugün KYK bursları yattı mı 2023, KYK burs ödemeleri başladı mı, toplu KYK bursları ne zaman yatacak? KYK 2 aylık mı yatacak?
28.11.2023 Gündem
KYK bursları yattı mı (sorgulama), KYK bursu 2 aylık mı yatacak? TC'ye göre KYK burs yatma tarihleri 2023: KYK bursu saat kaçta yatar?
KYK bursları yattı mı (sorgulama), KYK bursu 2 aylık mı yatacak? TC'ye göre KYK burs yatma tarihleri 2023: KYK bursu saat kaçta yatar? KYK burs ve öğrenim kredisi ödeme tarihleri belli oldu. Burs almaya hak kazanan öğrencilerin ödemeleri Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre 3 farklı günde gerçekleştirilecek. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYK) tarafından yapılan açıklamada "Öğrenim kredisi ve burs alan yeni öğrencilere ekim ve kasım ayı ödemeleri bir arada!" kullanıldı. Peki, KYK bursu ne zaman yatacak 2024, KYK bursu 28 Kasım’da (bugün) yatacak mı? KYK bursu saat kaçta yatar?
28.11.2023 Gündem
Öğrenim kredisi ve burs ödemeleri başladı
Öğrenim kredisi ve burs ödemeleri başladı Öğrenim kredisi ve burs almaya hak kazanan öğrencilere ödemeler başladı. Ödemeler 2 aylık olarak yapılıyor.
28.11.2023 Ekonomi
Kız yurdunda korkunç olay! Genç kız banyoda ölü bulundu
Kız yurdunda korkunç olay! Genç kız banyoda ölü bulundu Samsun'da üniversite öğrencisi genç kız, öğrenci yurdundaki banyoda ölü bulundu.
25.11.2023 Gündem
VGM lisans burs sonuçları açıklandı mı? Yükseköğretim VGM burs sonuçları için gözler Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde!
VGM lisans burs sonuçları açıklandı mı? Yükseköğretim VGM burs sonuçları için gözler Vakıflar Genel Müdürlüğü’nde! İhtiyaç sahibi yükseköğrenim ve ortaöğrenim öğrencilerine verilen karşılıksız burs Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) eğitim yardımları. 8 ay (Ekim-Mayıs) boyunca verilir. 2023-2024 dönemi başvurularının tamamlanması ardından başvuru yapanlar sonuçları beklemeye başlamıştı. İşte VGM üniversite burs başvuru sonuçlarında son durum…
21.11.2023 Eğitim
Doktora bursu ne kadar olacak? KYK doktora bursuna kaç TL zam geldi?
Doktora bursu ne kadar olacak? KYK doktora bursuna kaç TL zam geldi? Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, ''Bursları tezli yüksek lisans öğrencilerine 6, doktora öğrencilerine 9 bin liraya çıkarıyoruz.'' dedi.
21.11.2023 Eğitim
Yurtta 'yemekten böcek çıktı' iddiasına soruşturma
Yurtta 'yemekten böcek çıktı' iddiasına soruşturma Samsun’da Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Karadeniz Kız Yurdu’ndaki bir öğrencinin yemeğinden çıktığı öne sürülen böcek ve somun ile ilgili Samsun Valiliği tarafından soruşturma başlatıldı.
19.11.2023 Gündem
KYK taahhütname onayı nasıl yapılır? GSB 2023-2024 KYK taahhütname onay işlemi e-devlet ekranında!
KYK taahhütname onayı nasıl yapılır? GSB 2023-2024 KYK taahhütname onay işlemi e-devlet ekranında! KYK burs sonuçları açıklandı. GSB 2023-2024 burs ve öğrenim kredisi sonuçlarının açıklanmasıyla taahhütname onay işlemleri de başladı. Ancak taahhütname onayı olmayan öğrenciler burstan da faydalanamayacak. e-devlet ekranından taahhütname onay işlemleri yapılabiliyor. Peki KYK taahhütname onayı nasıl yapılır? İşte adım adım KYK burs taahhütname onay işlemi...
13.11.2023 Gündem
Burs ve kredi sonuçları açıklandı
Burs ve kredi sonuçları açıklandı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, GSB burs ve öğrenim kredisi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
13.11.2023 Ekonomi
Atatürk sevgisini istismar ediyorlar! Sosyal medyadan para topluyorlar
Atatürk sevgisini istismar ediyorlar! Sosyal medyadan para topluyorlar Vatandaşların Atatürk sevgisini kullanan bazı kişilerin, işi sosyal medyada bağış kampanyalarına kadar götürüp, para toplamasına her kesimden tepki yağıyor.
12.11.2023 Gündem
KYK burs 2024 ücreti ne kadar? Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Kredi ve burs ücreti Kaç TL oldu?
KYK burs 2024 ücreti ne kadar? Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Kredi ve burs ücreti Kaç TL oldu? KYK kredi ve burs ücretleri 2024 yılında ne kadar oldu sorusu yanıtını buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin 2024 yılında alacağı kredi ve burs ücretlerinin arttığını açıkladı. Peki 2024 kredi ve burs ne kadar oldu?
31.10.2023 Gündem
Zeren Ertaş asansör kazası || Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen Zeren Ertaş kimdir, nereli?
Zeren Ertaş asansör kazası || Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen Zeren Ertaş kimdir, nereli? Aydın KYK yurdu asansör kazasında kaç ölü var, Işıklı Kız KYK yurdunda son durum ne? Aydın KYK yurdunda asansör düşmesi sonucunda çok sayıda kişi yaralandı. Söz konusu haberlerin ardından Aydın KYK asansör kazası ile ilgili aramalar arttı. Vatandaşlar Aydın KYK kız yurdu asansör kazası nasıl oldu, KYK asansör kazasında ölen kim, kaç kişi yaralı? Sorularına yanıt aramaya başladı. Öte yandan Savcılık tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. İşte KYK kız yurdu asansör düşmesi olasında son durum…
26.10.2023 Gündem
KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK BURS BAŞVURU SON TARİH: KYK burs başvurusu ne zaman bitiyor?
KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK BURS BAŞVURU SON TARİH: KYK burs başvurusu ne zaman bitiyor? KYK burs ve kredi başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın duyurusunun ardından KYK burs ve kredisi için başvuru yapan ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri sonuçların ne zaman açıklanacağını sorgulanmaya başlandı. Peki, KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? 2023-2024 KYK burs ve kredi başvuru sonuç tarihi
12.10.2023 Eğitim
Mesken ne demek, KYK mesken nedir? Burs başvurusu mesken anlamı…
Mesken ne demek, KYK mesken nedir? Burs başvurusu mesken anlamı… KYK burs başvuruları başladı. Kredi Yurtlar Kurumu KYK, Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB burs, kredi başvurusu adreste mesken nedir, sorularına başvurularla birlikte arttı. Peki, KYK mesken nedir?
12.10.2023 Gündem
KYK burs başvurusu ne zaman bitiyor? KYK bursu ne kadar, şartları nelerdir?  ✏️ KYK burs ve kredi başvurusu
KYK burs başvurusu ne zaman bitiyor? KYK bursu ne kadar, şartları nelerdir? ✏️ KYK burs ve kredi başvurusu KYK burs ve öğrenim kredisi başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada KYK burs ve öğrenim kredisi başvurularının başladığını, başvuruların da e-Devlet ekranı üzerinden alındığını bildirdi. Peki, KYK burs başvurusu nasıl yapılır? İşte KYK burs başvuru ekranı...
12.10.2023 Eğitim
Kredi alan biri burs başvurusu yapabilir mi? KYK kredi alan kişi tekrar burs başvurusu yapabilir mi 2023?
Kredi alan biri burs başvurusu yapabilir mi? KYK kredi alan kişi tekrar burs başvurusu yapabilir mi 2023? Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs başvuruları başladı. Gençlik ve Spor Bakanı açıklamasının ardından burs başvurusunda bulunacak öğrencilerin burslarla ilgili açıklamaları da arttı. Peki, Kredi alan biri burs başvurusu yapabilir mi? KYK kredi alan kişi tekrar burs başvurusu yapabilir mi?
12.10.2023 Eğitim
GSB yurt yönetim personeli ne iş yapar (nedir)? Yurt yönetim personeli alımı başvuru şartları nelerdir, ne zaman? 1453 yurt personel alımı taban puanları
GSB yurt yönetim personeli ne iş yapar (nedir)? Yurt yönetim personeli alımı başvuru şartları nelerdir, ne zaman? 1453 yurt personel alımı taban puanları GSB yurt yönetim personeli alımı detayları başvuru yapmak isteyen adaylar tarafından sorgulanıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, GSB yurtlarında istihdam edilmek üzere bin 453 yurt yönetim personeli alınacağını açıkladı. Resmi Gazete'de yayımlanacak ilanla, 1453 KYK yurt personeli alımı kadro ve branş dağılımına göre adaylar başvuru işlemlerini gsb.gov.tr e-Devlet ekranı üzerinden online gerçekleştirecek. Peki, Yurt yönetim personeli alımı başvuru şartları nelerdir? GSB yurt yönetim personeli nedir, ne iş yapar?
4.10.2023 Personel Alımı
İlçenin nüfusunda patlama yaşandı! 30 binden 100 bine dayandı
İlçenin nüfusunda patlama yaşandı! 30 binden 100 bine dayandı 30 bin nüfuslu ilçede inanılmaz bir kalabalık yaşanıyor. Cadde ve yollarda araç ve yaya trafiği yoğunluğu oluştu. Kırıkkale'de normalde 30 bin olan Yahşihan nüfusu, aileleri ile birlikte ilçeye gelen üniversite öğrencileri ile birlikte 100 bine dayandı. Aileleri ile birlikte kalmak isteyen öğrenciler, kirası aylık 3 bin liradan başlayan özel apart evleri kiraladı. KYK yurtlarında ise doluluk oranı yüzde 90'lara kadar ulaştı.
2.10.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlenen Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlenen Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada sadece milli teknoloji hamlemizin hepsi gurur kaynağımız olan ürünlerini görmüyoruz. Aynı zamanda büyüyen, güçlenen, sınırları aşan, özgüven ve iddia sahibi Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz" ifadelerini kullandı.
29.09.2023 Gündem
YÖK'ten kritik karar! Değişliğe gidildi, Resmi Gazete'de yayımlandı
YÖK'ten kritik karar! Değişliğe gidildi, Resmi Gazete'de yayımlandı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı özel öğrencilik ve çift anadal programlarının işleyişinde değişikliğe gitti.
27.09.2023 Eğitim
KYK yurt nakil talebi nasıl yapılır? 2023-2024 yurt nakil işlemleri nasıl yapılır?
KYK yurt nakil talebi nasıl yapılır? 2023-2024 yurt nakil işlemleri nasıl yapılır? KYK yurt nakil işlemleri nasıl yapılır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yükseköğrenim öğrencileri için yurt nakil işlemleri başladı. Yurt başvurularının sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte KYK nakil talebi de verilmeye başlandı. Peki KYK yurt nakil talebi nasıl yapılır?
19.09.2023 Gündem
KYK yurt ödemeleri ne zaman, nasıl yapılır? KYK yurt ödemeleri son gün ne zaman, KYK yurt ücreti ne kadar? KYK yurt ücreti ödeme ve yatırma
KYK yurt ödemeleri ne zaman, nasıl yapılır? KYK yurt ödemeleri son gün ne zaman, KYK yurt ücreti ne kadar? KYK yurt ücreti ödeme ve yatırma KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı. Üniversite tercih sonuçlarının açıklanıp yurt başvurusunda bulunan adaylar, sonuçların açıklanmasıyla KYK yurt ücretlerinin ödemelerine ilişkin araştırmalarda yoğunlaştı. KYK yurtlarında, farklı tipteki odalara ve yataklı sistemlere göre ücretlendirmeler bulunmaktadır. Ancak, bu ücretler her yıl güncellenebilir ve bölgeden bölgeye değişiklik gösterebilir. Peki, KYK yurt ödeme son gün ne zaman, KYK yurt ödemeleri ne zaman başlıyor? Yurt ücreti zamanında ödenmezse ne olur, KYK yurt ödemeleri Ziraat ATM nasıl yatırılır?
15.09.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kyk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kyk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.