Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 29 Nisan Pazar

29 Nisan Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin nefes kesen tekrar bölümü ile başlıyor. Heyecan dolu kesitler sunan aşk temalı dizi ile güzel bir hafta sonu sabahı geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü yayına geçiyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde yine pek çok komedi dolu kesit sizleri bekliyor. Pazar akşamınızı renklendirmek istiyorsanız bu eğlenceli diziyi sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 29 Nisan Pazar

Sabah saatlerinde ilk olarak “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısındaki yerini alacak.Sevilen dizinin tekrarını seyrederek güzel bir sabaha merhaba diyebilirsiniz. Ardından 09:45’de “Magazin D Pazar” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Komedi dolu sahneleri ile herkesi güldürmeyi başaran magazin programı ile pazar sabahınızı renklendirebilirsiniz. Kahvaltı saatlerinizde izleyebileceğiniz magazin programı ile harika bir sabah sizleri bekliyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Şule İle Vitrindekiler” adlı güncel yaşam progamı karşınıza çıkıyor. Hayatın farklı alanlarına ışık tutan programdan sağlık, tarih, politika, emlak, hava durumu ve siyaset gibi pek konulara özgü gelişmeleri öğrenebileceksiniz. 14:00’da “Sahrap’la Anadolu Lezzetleri” adlı enfes yemek tariflerinin pişirildiği renkli program karşınıza çıkacak. Birbirinden lezzetli yemek tariflerinin hazırlandığı programı keyifli şekilde izleyebilir ve mutfaklarınıza yepyeni tatlar ekleyebilme imkanı elde edebilirsiniz. 15:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı devam edecek. Sevilen dizinin son bölümünde yaşananları tek tek bu hafta sonuna özel olan tekrar bölümünden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni yayında dikkati çekiyor. Siyaset, sağlık, yaşam, emlak, politika ve spor gibi daha pek çok konu alanlarına özgü gelişmeler sizlerle oluyor. 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümünü seyredebileceksiniz. Komedi dolu kesitler sunan dizinin yeni bölümünü izleyerek güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

00:20’de “İnsanlık Suçu” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Polisiye kesitler sunan diziyi sevdiklerinizle birlikte seyrederek güzel bir geceye hazır olun. Gece saatlerinde ise sevilen TV programlarının ve fenomen dizilerin tekrar bölümleri yayında göze çarpıyor. 02:45’de “Neva” adlı yerli sinema filmi ile yayın devam edecek. Gece sinema keyfi yapmayı seviyorsanız bu yerli filmi sakın kaçırmayın. 04:15’de “5N1K” adlı programın, 05:00’da ise “Kalbim Ege’de Kaldı” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız.

Haberin Devamı