Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Nisan Pazar

22 Nisan Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Ver Elini Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına dahil olacak. Final olan dizinin tekrar bölümünü seyrederek mükemmel bir hafta sonu sabahı geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkıyor. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyrederek akşamınızı çok daha renkli ve keyifli hale getirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Nisan Pazar

Sabahın ilk saatlerinde 07:00’da “Ver Elini Aşk” adlı dizinin renkli ve keyifli yeni bölümü karşınıza çıkacak. Mükemmel bir sabaha başlamak isterseniz bu dizinin tekrarını mutlaka seyretmeyi unutmayın. Ardından 09:45’de “Magazin D Pazar” adlı renkli ve keyifli magazin programının yeni bölümü yayın akışına başlayacak. Magazin dünyasına ait tüm merak edilen gelişmeleri, tek tek bu magazin programından analiz edebilirsiniz. Ünlü camiasına ait tüm yaşanmışlıkları bu programdan takip edebilirsiniz. 13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı ekranlar karşısına çıkıyor. Yepyeni bölümü ile yayına başlayan programın yeni bölümünden sağlık, siyaset, tarih, genel kültür ve piyasa gibi daha pek çok konu alanları hakkında bilgiler edinebileceksiniz. Hoş sohbet havasında geçen yayın, 7’den 70’ herkesi ekranları karşısına bağlayacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:00’da “Sahrap’la Anadolu Lezzetleri” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı program karşınıza çıkıyor. Birbirinden lezzetli, pratik ve bol çeşitli tariflerle mutfaklarınızı çok daha renkli hale getirebilirsiniz. 15:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına dahil olacak. Sevilen polisiye dizinin yeni bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını mutlaka seyretmelisiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni karşınıza çıkacak. Haber dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri detayları ile birlikte bu akşam bülteninden takip edebilirsiniz. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan piyasaya kadar uzanan tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri ekranlarınızdan inceleyebilirsiniz. 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yeni bölümü ekranlar karşısına dahil olacak. Komedi ve kahkaha dolu bir akşam geçirmek istiyorsanız bu diziyi sakın kaçırmayın.

00:15’de “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarınız karşısında yerini alacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü seyrederek keyif dolu bir gece geçirebilirsiniz. 02:45’de Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programının tekrar bölümü yayına geçiyor. 04:15’de “5N1K” adlı programın tekrarı sizlerle olacak. 05:00’da ise “Kalbim Ege’de Kaldı” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak.

Haberin Devamı