Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Mayıs Salı

22 Mayıs Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçiyor. Sevilen aile dizisinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün Kanal D ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Cenaze İşleri” adlı film ilk kez TV’de yer alacak. Filmi sinemada seyredemediyseniz Kanal D ekranlarınız karşısından izleme şansı elde edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Mayıs Salı

Sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü yayına başlayacak. Sabaha erken başlıyorsanız Kanal D ekranlarının bu unutulmayan dizisini keyif içinde izleyebilirsiniz. Ardından 09:45’de “Aşk-ı Memnu” adlı aşk dizisinin tekrarı yayında yerini alıyor. Heyecan dolu anlar sunan bu vazgeçilmez dizileri hafta içi her gün Kanal D ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı karşınızda yer alacak. Gelinlerin kayınvalideleri ile yarıştığı bu heyecan dolu yayını keyif içinde izleyerek güzel bir gün ortasına başlangıç yapabileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı heyecan dolu magazin programı karşınızda yer alacak. Magazin dünyasının sıcak gelişmelerini gözler önüne seren yayını arkadaşlarınızla birlikte izleyerek komedi anlarının keyfini sürdürebilirsiniz. 16:15’de “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Polisiye kesitler sunan dizi ile hareketli bir gün ortasına hazır olun.

Haberin Devamı

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı canlı haber bülteni karşınızda yer alacak. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanlarına özgü sıcak gelişmeleri inceleme şansı bulabilirsiniz. 20:00’da “Cenaza İşleri” adlı sinema filmi yayın akışına geçecek. Sevilen sinema filmini izlerken bol kahkahalı bir akşam geçirebileceksiniz. 22:15’de “Limonata” adlı film yayına başlıyor. Sinemada seyredemediyseniz filmi Kanal D ekranlarınız karşısından izleyebilme imkanı elde edebilirsiniz.

00:15’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına dahil olacak. 01:45’de “M.Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” adlı program yayına geçiyor. Sevilen programı sahur vaktinde izleyerek pek çok dini konuda aydınlatıcı bilgiler edinebilirsiniz. 04:00’da “Çemberimde Gül Oya” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 05:15’de ise “Hayat Şarkısı” adlı dizi ekranlara dahil oluyor.