Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Ocak Pazar

21 Ocak Pazar gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 05:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı eğlenceli ve keyifli bir çocuk programı ile güne başlangıç yapıyor. Keyifli anlar vaat eden programı çocuklarınızla birlikte izleyerek hafta sonu sabahınıza renklilik katabiliriniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı eğlenceli aile dizisinin yepyeni bölümü ekranlarınıza gelecek. Dizinin yeni bölümü ile hafta sonunuzu eğlenceli ve keyifli kılabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Ocak Pazar

Sabah 05:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı program ekranlarınıza geliyor. Ardından 06:30’da yerli bir sinema filmi ile yayın akışı devam ediyor. Sabaha erken başlıyorsanız, bu filmin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. 08:45’de “Sahrap’la Lezzetli Sofralar” adlı yemek programı ile birbirinde sağlıklı, lezzetli ve pratik yemek tariflerini yapılışına tanıklık edebileceksiniz. Çorbadan ana yemeklere, tatlılardan ekmeklere kadar tüm enfes lezzetlerin tariflerini görebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:45’de “Magazin D Pazar” adlı eğlence dolu magazin programının keyifli yayını ekranlara geliyor. Ünlüler camiasına dair tüm merak ettiğiniz gelişmeler tüm ayrıntıları ile ekranlara gelecek. Renkli VTR’ler sayesinde bazen gülecek bazen de komedi dolu anların tadını çıkartabileceksiniz.

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı gün ortasını renkli kılan güncel yaşam programı karşınıza çıkıyor. Sağlık, ekonomi, siyaset, yaşam, magazin, genel kültür ve tarih gibi daha pek çok alandaki geniş içeriği ile yine 7’den 70’e herkesin keyifle seyredebileceği bir yayın ekranlarınıza gelecek. Gün ortasında ise fenomen dizilerin tekrar bölümlerinizi seyredebileceksiniz. 14:00’da “Meryem” adlı dizinin, hemen ardından 16:15’de “Kızlarım İçin” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında yer alıyor.

Haberin Devamı

18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı bülten ile akşam haberleri ekranlarınıza dahil oluyor. Sağlık, ekonomi, yaşam, spor, hava ve yol durumu gibi farklı alanlardaki güncel gelişmeler ekranlarınıza aktarılacak. Gündemin sıcak gelişmelerinden haberdar olmak istiyorsanız bülteni takipte kalmalısınız.

20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yeni bölümü ile akşam kuşağına dönülüyor. Dizinin yeni bölümünde yine farklı olaylar gelişiyor. Tutku’nun Haluk’a karşı olan ilgisini Meltem öğrendiğinden beri evde bazı çekişmeli anlar yaşanıyor… 23:30’da ve 01:45’de yerli iki dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 04:30’da “5N1K” adlı program tekrar bölümü ile yayına giriş yapacak.