Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Aralık Perşembe

21 Aralık Perşembe günü Kanal D yayın akışı sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlara giriş yapıyor. Gündeme dair sıcak gelişmeleri ayrıntılı şekilde ekranlarınıza getiren bülteni izlemeyi sakın unutmayın! Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar daha pek çok geniş içeriği ile dolu dolu bir haber saati geçirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin yeni bölümü ile baş başa kalabileceksiniz. Nefes kesen anlarıyla tüm heyecanı doruklara çıkaran diziyi tüm ailenizle birlikte seyredebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalın…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Aralık Perşembe

Sabah ilk olarak “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni sizlerle… Haber dünyasının tüm güncel gelişmeler, ayrıntılı verileriyle ekranlarınıza aktarılacak. Gündemi detaylarını öğrenmek ve sabahın erken saatlerinde tüm güncel gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız 06:45’de Kanal D ekranlarınızda olun. Bültenin hemen ardından 09:30’da sevilen dizi “Çocuklar Duymasın” ekranlara girecek. Eğlence ve komedi dolu kesitleriyle 7’den 70’e herkesi büyüleyen bu diziyi sabah saatlerinizde izleyerek güzel anlar geçirebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:15’de “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı yayın akışına başlayacak. Hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınız karşısında yerini alan bu enfes yemek programına, üstelik birbirinden değerli konuklar da katılıyor. İzlerken hem birbirinden nefis tarifler öğrenebilecek hem de ev mutfağınızdaki samimiyeti hissedebileceksiniz.

12:45’de yeni dekorasyon programı “Ekip Şahane” ekranlarınızda. Nergis Kumbasar ve Selim Yuhay ortaklığı ile sunulan yayında yine farklı ailelerin hayalleri gerçek oluyor ve mutluluklar paylaşılıyor. 16:15’de sevilen polisiye dizi “Arka Sokaklar” tekrar bölümü ile ekranlara dahil olacak. Hemen ardından saat 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı haber bülteni sizlerle… Siyaset, sağlık, yaşam, ekonomi, spor ve hava durumu gibi daha pek çok kulvardaki konuyu ele alan bülten ile dolu dolu bir haber saatine hazır olun.

Haberin Devamı

20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin yeni bölümü ile akşam kuşağına giriş yapılıyor. Savaşın her daim şiddetlenmeye devam ettiği heyecan dolu bir yeni bölüm ekranlarınıza aktarılacak. Damat Ferit’in İzmir’e gelmesi ise tüm işleri daha da karıştıracak… Her karesinde farklı bir olayı gizleyen diziyi tüm aile izleyerek keyif folu bir perşembe akşamı gerçekleştirebilirsiniz. 23:30’da “Cengizhan Destanı” adlı filmin tekrarı yayınlanıyor. Nefes kesen tarihi dizinin ardından heyecan dolu bir tarihi filmle TV keyfinizi devam ettirebilirsiniz. 02:15’de “Ekip Şahane” adlı programın, 04:00’da ise “yerli bir dizinin tekrarı ekranlarınıza geliyor.

Haberin Devamı