Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Ocak Salı

16 Ocak Salı gününe ait Kanal D yayın akışı, 06:45'de "Kanal D ile Günaydın Türkiye" adlı ana haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Gündemin nabzını yoklayan tüm sıcak gelişmeler ve olaylar silsilesi, durumu özetleyen başlıkları ile ele alınıyor ve tüm seyircilerin karşısına aktarılıyor. Akşam kuşağında ise 20:00'da "Kızlarım İçin" adlı dram ağırlıklı dizinin yepyeni sürükleyici yeni bölümü ile tanışacaksınız. Mükemmel anlar yaşatacak olan yeni bölümü izlerken çoğu zaman yaşananlara hayret edecek ve ekranlarınız karşısına adeta kilitli kalacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Ocak Salı

Sabah ilk olarak 06:45'de "Kanal D ile Günaydın Türkiye" adlı sabah bülteni ekranlarınıza dahil oluyor. Gündemin tüm gelişmelerini gözler önüne seren bültenden tüm sıcak haberleri ve gelişmeleri tek tek detaylarıyla birlikte öğrenebileceksiniz. Hemen ardından saat 09:15'de sezonun yeni dizisi olan "Hıçkırık" tekrar bölümü ile yayına başlıyor. Eğer bu diziyi, hafta içi gün ortasında seyredebilme şansınız yoksa her gün aynı saate sabah tekrarlarını da izleyebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:30'da "Magazin D" adlı renkli ve eğlenceli program yayına giriş yapıyor. Magazin gündemini şok edici gelişmelerle ve renkli VTR'lerle zenginleştiren yayından her gün tüm sıcak olayları inceleyebilirsiniz. Sanatçıların dünyasında neler gelişiliyor? diye merak ediyorsanız hafta içi her gün aynı saatte magazin programını izleyebilirsiniz.

12:45'de "Ekip Şahane" adlı dekorasyon çalışmaları yapan renkli program sizlerle. Yeni sezonda Nergis Kumbasar'ın katılımı ile tam bir ekip çalışması haline dönüşen renkli yayını izlerken heyecanlı dakikalar yaşayabilecek ve hep son değişimleri merak edeceksiniz. 14:45'de "Hıçkırık" adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınıza dahil oluyor. Kahve molanızda dizinin yeni bölümünü izleyerek hem sürükleyici anlar yaşayabilir hem de gününüzü daha keyifli kılabilirsiniz.

Haberin Devamı

16:00'da "Arka Sokaklar" adlı dizinin tekrar bölümü ekranlarınıza yansıyacak. Aksiyon ve macera dolu dizinin tekrarlarını, hafta içi her gün aynı saatte Kanal D ekranlarınızda dikkati çekiyor. 18:45'de "Ahmet Hakan'la Kanal D Haber" adlı ana haber bülteni ile gündem gelişmeleri ekranlarınıza getiriliyor. Gündeme dair ne varsa detaylarıyla ve ilgi çekici başlıkları ile size sunulacak. 20:00'da "Kızlarım İçin" adlı dizinin yeni bölümü hayranlarıyla buluşuyor. Salı akşamınızı daha keyifli hale dönüştürmek isterseniz bu dizinin yeni bölümünü değerlendirebilirsiniz.

23:30'da "Çocuklar Duymasın" adlı dizinin tekrar bölümü yayında göze çarpıyor. 02:30'da "Türbülans" adlı sinema filminin, 04:30'da ise "Kızlarım İçin" adlı dizinin tekrarı ekranlara geliyor.

Haberin Devamı