Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 13 Mayıs Pazar

13 Mayıs Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçecek. Sabaha erken başlayanlardansanız bu sevilen dizinin tekrarını seyrederek güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışında yerini alacak. Komedi dolu anları ile herkesi güldürmeyi başaran dizide yine birbirinden farklı olaylar silsilesi ile karşılaşacaksınız. Keyifli diziyi, çayınızı yudumlarken seyredebilir ve mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 13 Mayıs Pazar

Sabah saatlerinde ilk olarak “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Aşkın farklı yüzünü anlatan dizi ile sabahınızı çok daha keyifli ve renkli hale getirebilirsiniz. Ardından 09:45’de “Magazin D Pazar” adlı eğlence dolu magazin programı başlayacak. Sıcağı sıcağına tüm magazin olaylarını ele alan programdan ünlü camiasına ait pek çok farklı haber izleyebileceksiniz. 13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı ekranlara geçiyor. Ekranların sevilen programında yine hoş sohbet havasında pek çok farklı konuya değiniliyor. Birbirinden farklı konuklar eşliğinde ele alınan programı sakın kaçırmayın.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:00’da “Sahrap’la Anadolu Lezzetleri” adlı enfes yemek tatlarının hazırlandığı program yayına geçiyor. Birbirinden farklı yemek lezzetlerinin hazırlandığı programdan pratik, sağlıklı ve değişik tarifler öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. 15:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında bulunuyor. Ekranların sevilen dizisi ile mükemmel bir gün ortası geçirebileceksiniz.

Haberin Devamı

18:30’da “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haber dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri detayları ile birlikte bu bültenden takip edebileceksiniz. Siyaset, sağlık, ekonomi, politika, yaşam, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanlarını kapsayan gelişmeleri detayları ile birlikte inceleyebilme imkanı elde edeceksiniz. 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçecek. Akşamınızı çok daha heyecanlı hale getiren dizi ile mükemmel anlar geçirebileceksiniz.

Gece kuşağında ise sevilen dizilerin ve filmlerin tekrar bölümlerine rastlayabileceksiniz. 00:15’de “Çalsın Sazlar” adlı sinema filmi ekranlara dahil olacak. Komedi ve eğlence dolu anlar yaşamak isterseniz bu filmi sakın kaçırmayın. 02:15’de “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü yayında göze çarpıyor. Aşk temalı dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını izlemeyi unutmayın. 04:30’da “5N1K” adlı programın, 05:15’de ise “Hayat Şarkısı” adlı dizinin tekrarı sizlerle olacak.

Haberin Devamı