Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 13 Mart Salı

13 Mart Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı- sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile ekranlarınız karşısına çıkacak. Haber bültenini izlerken gündeme dair pek çok konuda bilgi edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Nuh: Büyük Tufan” adlı sinema filmi ilk kez TV’de yayına geçecek. Heyecanlı ve aksiyon dolu karelere sahip olan filmi ailenizle birlikte hiç soluksuz seyredebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 13 Mart Salı

Sabah saat 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı bülten yayın akışına başlıyor.

Sağlık, yaşam, ekonomi, siyaset, hava durumu ve spor gibi pek çok konuda ele alınan güncel gelişmeleri ekranlarınız karşısından tek tek öğrenebileceksiniz. 09:45’de “Çocuklar Duymasın” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Sevilen komedi dolu dizi yine tekrar bölümü ile ekranlarınız karşısında yerini alıyor. Heyecanlı ve renkli anlar vaat eden diziyi çocuklarınızla birlikte sabahın ilk saatlerinde seyredebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yeni yarışma programı yeni bölümü ile ekranlarınız karşısına çıkacak. Gün ortasında yayına başlayan programda, 4 ayrı kayınvalide gelinleri ile birlikte yarışıyor ve ortaya renkli anlar çıkıyor. Birbirinden enfes tatların hazırlandığı stüdyoda, renkli kareler gerçekleşecek. Hafta sonunda en yüksek puanı alan kayınvalide-gelin ikilisi de 5 altın bileziğin sahibi olacak.

14:30’da “Magazin D” adlı renkli ve keyif dolu magazin programı sizlerle oluyor. Magazin gündemine dair tüm sıcak gelişmeleri ve güncel olayları tek tek bu magazin programından öğrenebilirsiniz. Ünlü yaşamını ilgilendiren en özel VTR’ler magazin severlerle buluşuyor. Ardından 16:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Heyecan dolu kesitler sunan diziyi, hafta içi her gün aynı saatte sevdiklerinizle birlikte keyif içinde Kanal D ekranlarınızdan takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı haber bülteni yayın akışında yerini alacak. Haberin nabzını tutan gündem gelişmelerini tek tek bu akşam bülteninden öğrenebileceksiniz. 20:00’da “Nuh: Büyük Tufan” adlı yabancı sinema filmi ilk kez TV’de yayınlanacak. Filmi sinemada seyredemediyseniz bu tekrar bölümünü sakın kaçırmayın.

22:45’de “Herkül: Efsane Başlıyor” adlı bir başka yabancı sinema filmiyle daha baş başa kalacaksınız. Sevilen filmi, ailenizle birlikte seyrederek güzel bir salı akşamı geçirebilirsiniz. 00:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ekranlarınıza dahil olacak. Ardından 02:30’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. 04:00’da ise “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümü sevenlerinin karşısına bir kez daha çıkıyor.

Haberin Devamı