Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Nisan Perşembe

12 Nisan Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına çıkıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bültenden gündeme dair tüm merak ettiğiniz güncel gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin nefes kesen yepyeni bölümü sevenleri ile buluşacak. Dinamik ve renkli bir perşembe akşamı geçirmek istiyorsanız bu dizinin yeni bölümünü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Nisan Perşembe

Sabah saatlerinde ilk olarak “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni karşınıza çıkacak. Gündeme dair tüm gelişmeler, son dakika haberleri ve sıcak olaylar bu sabah bülteninde tek tek ele alınıyor ve seyirci kitlesine aktarılıyor. Ardından 09:45’de “Çocuklar Duymasın” adlı komedi ve eğlence dolu aile dizisinin tekrar bölümünü seyredebilme imkanı elde edeceksiniz. Dizinin yeni bölümlerini takip edemiyorsanız bu sabah tekrarlarını mutlaka izlemeyi unutmayın. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı sizlerle oluyor. Gelinlerin ve kayınvalidelerin yarıştığı program, seyirci kitlesine heyecan dolu anlar yaşatacak. Komedi dolu anlar vaat eden renkli yayın ile gün ortanızı eğlenceli ve keyifli kılabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı eğlence ve keyif dolu magazin programı sizlerle oluyor. Gündeme dair tüm merak ettiğiniz magazin olaylarını tek tek ayrıntıları ile beraber bu günlük magazin programından inceleyebilirsiniz. Ünlü camiasını ilgilendiren en bomba haberleri keyif içinde seyredebileceksiniz. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Sevilen polisiye dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün aynı saatte Kanal D ekranlarınızdan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni yayına geçecek. Sİyaset, sağlık, ekonomi, yaşam ve hava durumu gibi pek çok konudaki güncel gelişmeleri bu bültenden takip edebilirsiniz. 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin nefes kesen yeni bölümü sizlerle. Yeni bölümde, Adonis ve Filippos kendilerine ait hain planları gerçekleştirmek için harekete başlıyor. Heyecan dolu kareleri ile tüm sevenleri ekranları karşısına bağlayan diziyi keyif içinde seyrederek mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz.

23:30’da yerli bir dizinin tekrar bölümü yayına başlayacak. Ardından 01:45’de “Zihin Patlaması” adlı yabancı sinema filmi sizlerle oluyor. Gece sinema keyfi yapmayı seviyorsanız bu filmi seyretmeyi unutmayın. 04:00’da “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek.

Haberin Devamı