Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 06 Mayıs Pazar

06 Mayıs Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. Ekranların yeni dizisi ile mükemmel bir pazar sabahına uyanabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Ekranların renkli dizisi ile mükemmel bir akşam sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 06 Mayıs Pazar

Sabah saatlerinde ilk olarak “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Aşk temalı kesitleri ile hayranlarını ekranları başına bağlayan dizinin son bölümündeki gelişmeleri bu tekrarını izleyerek öğrenebilirsiniz. Ardından 09:45’de “Magazin D Pazar” adlı eğlence ve keyif dolu magazin programı başlıyor. Magazin gündemini meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri, tek tek bu programdan izleyebileceksiniz. Ünlülerin eserlerinden arkadaş toplantılarına, klip çekimlerinden gala gecelerine kadar akla gelebilecek tüm sıcak gelişmelerini bu en bomba magazin programından takip edebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı yayına başlıyor. Değerli konukların ve uzmanların katılımı ile renklenen yayından sağlık, yaşam, spor, tarih, politika, siyaset ve emlak gibi daha pek çok konu alanında bilgiler edinebileceksiniz. Gündeme dair tüm gelişmeleri aktaran programı kahvenizi yudumlarken seyredebilir ve gün ortanıza hareketlilik katabilirsiniz.

Haberin Devamı

14:00’da “Sahrap’la Anadolu Lezzetleri” adlı enfes yemek tarifleri ile renklenen program yayına geçiyor. Hem dünya mutfaklarının hem de yöresel tatların tariflerini sunan yayını izlerken sofralarınıza yepyeni lezzetler kazandırabilme imkanı bulacaksınız. 15:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu hafta sonu tekrarını değerlendirmeyi unutmayın! 19:00’da “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı canlı yayın programı yayında yerini alacak. Gündeme dair tüm gelişmelerin ele alındığı bültenden pek çok konu alanı hakkında yeni bilgiler edinebileceksiniz.

20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümünü izleyebileceksiniz. Pazar akşamlarının sevilen dizisi, komedi dolu sahneleri ile yine tüm hayranlarını güldürmeyi başaracak! 00:15’de “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak. 02:45’de “Çılgın Dağ Eğlenceleri 2” adlı yabancı sinema filmi yayında yerini alıyor. Gecenize hareketlilik katmak isterseniz bu eğlence dolu filmi izleyebilirsiniz. 04:00’da “5N1K” adlı programın, 04:45’de ise “Hayat Şarkısı” adlı dizinin tekrarı başlıyor.

Haberin Devamı