Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Nisan Salı

03 Nisan Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile ekranlara geçecek. Sabahın ilk saatlerinde yayına başlayan bültenden haber dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Tarihi kesitlerle zenginleştirilen dizi, mükemmel bir akşam geçirmenizi mümkün kılacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Nisan Salı

Sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni sizlerle oluyor. Sağlık, yaşam, ekonomi, piyasa, emlak ve spor gibi daha pek çok konu alanına özgü gelişmeleri bu bültenden öğrenebilme olanağı elde edeceksiniz. 09:45’de “Çocuklar Duymasın” adlı sevilen komedi dolu dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. Her karesinde eğlence dolu kesitler sunan dizi ile sabahınızı daha renkli hale getirebilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı ile yayın akışı devam edecek. Kayınvalidelerle gelinlerin yarıştığı renkli program mükemmel bir gün ortası geçirmesini sağlayacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D” adlı canlı yayın programı ekranlarda olacak. Magazin gündemini meşgul eden tüm detaylar, bu yayında ele alınıyor. Ünlülerin yaşamına özgü tüm merak ettiğiniz gelişmeler, ayrıntıları ile karşınıza çıkıyor. 16:15’de “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak. Sevilen dizinin tekrarını hafta içi her gün ekranlarınız karşısından izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni sizlerle oluyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, anlık olarak bu bültenden analiz edebilirsiniz. Sağlıktan yaşama, ekonomiden siyasete kadar uzanan tüm konu içeriklerine özgü gelişmeler ekranlarınıza çıkacak. 20:00’da “Mehmed Bir Cihan Fatihi” adlı tarihi dizinin renkli yeni bölümü ile baş başa kalacaksınız. Tarihin tozlu sayfalarında kalmış pek çok yaşamsal olaylar, birbirinden güzel kurgularla bu dizide yeniden hayata geçiriliyor. Her karesinde farklı bir dönemi işaret eden dizi ile bazen duygusal bazen de gerilim dolu sahnelere tanıklık edebileceksiniz.

23:00’da yerli bir dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı devam edecek. 01:45’de “Kıyametin Ortasında(Earthfall)” adlı yabancı sinema filmi ekranlara geçiyor. 04:30’da ise “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.