Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 02 Mart Cuma

02 Mart Cuma gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Haber dünyasının tüm merak edilen önemli gelişmelerini ayrıntıları ile Kanal D ekranlarınızdan öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü ile karşılaşacaksınız. Polisiye anlar vaat eden dizinin yeni bölümünü ailenizle birlikte izleyebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 02 Mart Cuma

Sabah ilk saatlerde “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni sizlerle oluyor. Sağlık, piyasa, ekonomi, yaşam, emlak ve hava durumu gibi pek çok alandaki gelişmelerden haberdar olmak için bülteni takipte kalabilirsiniz. Ardından 09:15’de “Hıçkırık” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Sevilen dizinin son bölümünde neler yaşandığını merak ediyorsanız bu tekrar bölümünü sabah saatlerinde değerlendirebilirsiniz. 10:30’da “Magazin D” adlı renkli ve eğlence dolu program yayın akışına giriş yapıyor. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ve şaşırtıcı olaylarını günlük olarak bu programda görebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 12:45’e geldiğinde, “Sosyetik Ev Kadınları” adlı gündüz kuşağı programının final bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen programı izlerken hem renkli anlar yaşayabilir hem de güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. 14:45’de “Hıçkırık” adlı dizinin yeni bölümü ile karşı karşıya kalacaksınız. Heyecan dolu anlar yaşatan dizinin hemen ardından 16:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına dahil oluyor. Sevilen iki dizinin tekrar bölümlerini izleyerek kahve saatlerinizi daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Türkiye’de ve dünya üzerinde gelişen tüm güncel olayları ayrıntıları ile tarafsız şekilde ekranlarınızdan izleyebilirsiniz. Sağlık, piyasa, emlak, yaşam, hava durumu ve spor gibi daha akla gelebilecek geniş konu içeriği hakkındaki güncel bilgiler elde edebilirsiniz.

20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Polisiye kesitleri ile ekranları daha renkli ve heyecanlı kılan diziyi, sevdiklerinizle birlikte seyrederek sürükleyici anlar yaşayabilirsiniz. 23:45’de “Beyaz Show” adlı renkli Show programı ile aksiyon ve eğlence dolu bir geceye hazır olun. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden yayını, ailenizle birlikte izleyerek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz. Gece kuşağında ise ilk olarak 01:45’de “Ölümcül Fırtına” adlı yabancı sinema filmi yayına geçiyor. 03:00’da “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 05:15’de ise “Müzik Arası” adlı program yayında olacak.

Haberin Devamı