Gazete Vatan Logo

İçerde 20. bölümden ilk sahne yayınlandı!

İçerde son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Show Tv ekranlarının fenomen haline gelen dizisi İçerde son bölümde Mert, Sarp'ı tutuklayacak mı? Son bölümün hemen ardından izleyiciler tarafından merakla beklenen İçerde 20. bölümden ilk sahne yayınlandı...

İçerde 20. bölümden ilk sahne yayınlandı!

İçerde son bölümde Sarp iyice köşeye sıkıştı. Yusuf Müdür'ün eski eşinin kirli işlerine buluşan oğlunun kendi oğlu olduğunu öğrenen Yusuf Müdür, Sarp'a onu kurtarması talimatı verdi. Olay yerine giden Sarp ise Mert ile karşı karşıya kaldı. Nefesleri kesen son bölümün özeti haberimizde yer alıyor. Büyük bir merakla beklenen İçerde 20. bölümden ilk sahne yayınlandı. İşte İçerde dizisine dair merak edilen tüm soruların yanıtları...

İÇERDE 20. BÖLÜMDE İLK SAHNE

İÇERDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Melek, Celal’in yıllardır kendisinden sakladığı gerçeği öğrenmiştir. Artık Celal’i hayatında istemiyordur. Annesinden geriye kalan akrabalarını bulmaya karar verir. Mert, Coşkun’u Sarp’ın öldürdüğünü zannediyordur. Ailesini bulma şansının yok olup gittiğini düşünüyordur.

İÇERDE 19. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şimdi Mert olanların cezasını kesmeye kararlıdır. Sarp’a çok öfkelidir. Füsun dükkanına yapılan silahlı saldırıdan sonra Sarp’ın seçtiği hayatın nelere yol açtığının farkına varır. Sarp’ı vazgeçirmek ister. Yaşar, Celal ve Sarp’ı öldürmek istiyordur. Artık ne Füsun’un ne de Eylem’in can güvenliği vardır. Sarp için olaylar gittikçe içinden çıkılmaz bir hal alır.

Haberin Devamı

İÇERDE HİKAYE VE KÜNYE

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.
Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.
Yapım
Ay Yapım
Yapımcı
Kerem Çatay
Yönetmen
Uluç Bayraktar
Senaryo
Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu

Haberin Devamı