Gazete Vatan Logo
Magazin İbrahim Büyükak’tan duygusal paylaşım!

İbrahim Büyükak’tan duygusal paylaşım!

İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler ile birlikte sunduğu '3 Adam' programının 100'üncü bölümüyle ilgili paylaşımda bulundu.

İbrahim Büyükak’tan duygusal paylaşım!

TV8'de ekranlara gelen '3 Adam' programının sunuculuğunu yapan ibrahim büyükak, Oğuzhan Koç ve eser yenenler, geçtiğinmiz akşam 100'üncü bölüm gururu yaşadı.

Büyükak, programın ilk bölümü öncesi ekip arkadaşlarıyla birlikte kuliste çekilmiş bir selfieyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü isim, yayımladığı kareye şu notu yazdı:

"Bu fotoğraf 18 Mayıs 2013’te çekildi. Yani 3 adam’ın (Eski adıyla 3+1’in) ilk bölümünden önce… İçimizdeki heyecanı, paniği ve korkuyu göstermek istedik. Aslında güya şakasına çekmiştik fotoğrafı ama içten içe gerçekten de öyle hissediyorduk. Tek güvencemiz, birbirimize olan inancımız, bağlılığımız ve sevgimizdi. O günden başlayarak bugüne kadar şahane günler de yaşadık, çok zor günler de… Ama hiçbir zaman birbirimize olan inancımızdan, bağlılığımızdan ve sevgimizden şüphe etmedik. O şekilde yolumuza devam ettik. Bugün 100. bölümümüz yayınlanıyor. Hâlâ aynı heyecan ve mutlulukla sahneye çıkıyoruz. Bazen üçümüze ayrı ayrı “3 Adam’ı bitirecek misiniz” diye soruyorlar ve hep aynı cevabı veriyoruz: “3 Adam bir TV projesi değil, bir hayat projesi” Allah nasip ederse, ölene dek ayrılmaya niyetimiz yok! Bireysel işlerimizde de yine birbirimize en büyük destek biz olacağız, biliyoruz. Ayrıca, bugüne kadar, bize hem ekranları karşısında hem de stüdyoda destek veren bütün seyircilerimize çok teşekkür ediyoruz. Birlikte, nice yüz bölümlere inşallah… İkinizi de çok seviyorum ülen."

Haberin Devamı