3 Adam

3 Adam

Son dakika 3 adam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3 adam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3 adam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3 Adam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3 adam gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.165 3 adam haberi bulunmuştur. Tüm 3 adam haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Büyükak, oğlu ile bir örnek giyindi! 'Pişti olduk'
İbrahim Büyükak, oğlu ile bir örnek giyindi! 'Pişti olduk' Çok Güzel Hareketler Bunlar ile ünlenen ve daha sonra '3 Adam' adlı programda sunuculuk yapan İbrahim Büyükak geçtiğimiz sene baba olmuştu. Ünlü isim oğluyla bir örnek giyinip poz verdi.
15.07.2022 Magazin
İbrahim Büyükak'tan düğün açıklaması: Takıları bir bir not aldım, giderim, halayımı çekerim
İbrahim Büyükak'tan düğün açıklaması: Takıları bir bir not aldım, giderim, halayımı çekerim Yakın arkadaşları Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç'la birlikte 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı eğlence programında ünlenen, daha sonra '3 Adam' projesi ile adından söz ettiren İbrahim Büyükak, 2017 yılından itibaren kendi başına projeler üretmeye başladı. Yeni filmi ve mini dizisi hakkında bilgi veren 38 yaşındaki oyuncu ve senarist, evlilik hazırlığı yapan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftiyle ilgili de konuştu.
4.06.2022 Magazin
Alain Delon kimdir, gençliği ve son hali nasıl? Alain Delon filmleri…
Alain Delon kimdir, gençliği ve son hali nasıl? Alain Delon filmleri… 86 yaşındaki Fransız oyuncu Alain Delon oğlu Anthony’den ölmesine yardım etmesini istedi. Söz konu açıklamaların ardından “Alain Delon kimdir, kaç yaşında?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Alain Delon’un gençliği ve son hali ile Alain Delon filmleri…
22.03.2022 Televizyon
Demet Özdemir'den ayrılık açıklamasına jet yanıt!
Demet Özdemir'den ayrılık açıklamasına jet yanıt! Magazin dünyasının en çok konuşulan çiftleri arasında yer alan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un ayrıldığı iddia edildi. Özdemir, ayrılık iddialarına yanıt verdi.
9.08.2021 Magazin
'3 adam' neden bitti?
'3 adam' neden bitti? Eserler Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak birlikte yaptıkları ‘3 Adam’ adlı sohbet programını 2017’de bitirmişti.
15.04.2020 Televizyon
3 Adam'ın neden ayrıldığı belli oldu!
3 Adam'ın neden ayrıldığı belli oldu! Yakında vizyona girecek Bayi Toplantısı filminin senaristi ve başrolü İbrahim Büyükak merak edilen soruları yanıtladı. 3 Adam'ın ayrılık sebebi...
18.02.2020 Magazin
81 ilde eş zamanlı 'Türkiye Güven Huzur' uygulaması
81 ilde eş zamanlı 'Türkiye Güven Huzur' uygulaması Ülkemizin güney sınırında terör koridoru oluşturulmasını önlemek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nı provoke etmek isteyen terör örgütü sempatizanlarının engellenmesi ve caydırılması, mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, eğitim ve öğretimin güvenli ortamlarda sürdürülebilmesi, her zaman ve her yerde güvenlik güçlerinin varlığını vatandaşa hissettirmek amacıyla İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimleri tarafından ülke genelinde eş zamanlı olarak Türkiye Güven Huzur (2019-4) uygulaması yapıldı.
15.10.2019 Gündem
"Gördüğüm en kötü görüntülerdi"
"Gördüğüm en kötü görüntülerdi" '3 Adam'dan Eser Yenenler'in sunduğu 'EYS'nin 1 Şubat gecesi yayınlanan bölümüne Acun Ilıcalı konuk oldu
2.02.2019 Televizyon
TV8'den sürpriz karar! Eser Yenenler Show...
TV8'den sürpriz karar! Eser Yenenler Show... Eser Yenenler'in TV8'de sunduğu talk show programı yeni yılla birlikte gün değiştirdi.
2.01.2019 Televizyon
Ünlü onkolog Yavuz Dizdar'dan çarpıcı uyarılar
Ünlü onkolog Yavuz Dizdar'dan çarpıcı uyarılar Bodrum’da bir dizi etkinliğe katılan Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar, hakkında disiplin incelemesi başlatan İstanbul Tabipler Odası (İTO) yönetim kurulu üyelerine ve meslektaşlarına tepki göstererek açıklamalarda bulundu. Dizdar, kitabında tıbbı değil, sistemi eleştirdiğini ifade etti. Kanser olmayan hastalara kanser teşhisi koyulduğunu da iddia eden Dizdar, Hipokrat yemininin doktorlukla bir alakası kalmadığını açıkladı.
14.12.2018 Sağlık
Bakanlıktan açıklama! Bin 137 kişi yakalandı
Bakanlıktan açıklama! Bin 137 kişi yakalandı Çocukların güvenle yetişmeleri için gerçekleştirilen huzurlu parklar ve okul önü uygulamalarıyla ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.
6.12.2018 Gündem
'3 Adam' için flaş açıklama
'3 Adam' için flaş açıklama İbrahim Büyükak, önceki gün eşi Nurdan Büyükak'le birlikte İstinyePark'da objektiflere takıldı.
1.11.2018 Magazin
Çiçek Dilligil'den 'üst dudak' açıklaması
Çiçek Dilligil'den 'üst dudak' açıklaması Mide küçültme ameliyatı olan ve hızla kilo veren oyuncu Çiçek Dilligil, Teve2'de yayınlanan 2.Sayfa programına konuk oldu.
18.10.2018 Magazin
Eser Yenenler 3 Adam'dan ayrıldı
Eser Yenenler 3 Adam'dan ayrıldı Eser Yenenler'in İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'tan ayrılarak yoluna tek başına devam etme kararı aldığı iddia edildi.
7.10.2018 Magazin
Son dakika: Türkiye genelinde eş zamanlı dev operasyon!
Son dakika: Türkiye genelinde eş zamanlı dev operasyon! Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından ülke genelinde eş zamanlı olarak 63 bin 140 personel, 12 bin 309 ekibin katılımı ile Türkiye Huzur Güven Uygulaması (2018-6) yapıldı. Uygulama kapsamında 483 bin 544 şahıs, 118 bin 112 araç sorgulanırken, 21 bin 518 umuma açık iş yerinin denetimi yapıldı. Uygulama sonucunda bin 361 aranan şahıs yakalandı, 59 adet iş yeri kapatıldı, 610 adet araç ise trafikten men edildi.
4.10.2018 Gündem
İbrahim Büyükak kimdir?
İbrahim Büyükak kimdir? İbrahim Büyükak kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Nurdan Beşen ile dün dünyaevine giren İbrahim Büyükak'ın haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte İbrahim Büyükak'ın hayatıyla ilgili tüm bilgiler...
7.05.2018 Gündem
İbrahim Büyükak ile Nurdan Beşen dünyaevine girdi
İbrahim Büyükak ile Nurdan Beşen dünyaevine girdi Çok Güzel Hareketler Programı ile tanınan, daha sonra TV8 ekranlarında 3 Adam şovunda yer alan İbrahim Büyükak bugün dünyaevine girdi.
6.05.2018 Magazin
Bahar Candan direk dansı yaptı!
Bahar Candan direk dansı yaptı! 'İşte Benim Stilim' yarışması ile ünlenen Bahar Candan, sosyal medyada direk dansı yaptığı anların videosunu paylaştı.
21.03.2018 Magazin
Yılın bombası! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' yeni bölümlerle dönüyor...
Yılın bombası! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' yeni bölümlerle dönüyor... Ekranın efsane işlerinden biri olan ve birçok oyuncuyu şov dünyasına kazandıran 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekrana yeni bölümlerle geri dönüyor.
24.01.2018 Televizyon
'3 Adam' açıkta kaldı!
'3 Adam' açıkta kaldı! Artık Tv8'de yayınlanmayacak olan 3 Adam'ın Star TV'de ekrana geleceği konuşuluyordu ama...
3.12.2017 Magazin
3 Adam düğünde
3 Adam düğünde İbrahim Büyükak, önceki gün nişanlısı Nurdan Beşen ile Akmerkez’deydi.
21.11.2017 Magazin
Eser’e giderken korkuyorum
Eser’e giderken korkuyorum 1 milyon izleyiciyi aşan Yol Arkadaşım filminin oyuncusu İbrahim Büyükak, arkadaşı Eser Yenenler ile ilgili “Eser’in villasına arada gidiyorum. Tabii, biraz korkuyorum da” dedi
16.11.2017 Magazin
Hülya Avşar'ın zor anları! Eser Yenenler...
Hülya Avşar'ın zor anları! Eser Yenenler... Star TV'de yayınlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programının bu haftaki konuğu Eser Yenenler...
16.11.2017 Magazin
Büyük hüsran! Resmen çakıldılar...
Büyük hüsran! Resmen çakıldılar... Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu yeni vizyona giren filmlerin gişelerini değerlendirdi.
16.11.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

3 Adam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3 adam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.