Gazete Vatan Logo

Hayatımın Aşkı 10. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

Hayatımın Aşkı yeni fragmanı yayınlandı. Hayatımın Aşkı yeni fragmanıyla nefes kesiyor. Hayatımın Aşkı gelişmeleri merak edenleri ekran başına bekliyor.

Hayatımın Aşkı 10. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

Hayatımın Aşkı yeni tanıtımı ile izleyicilerini merak içerisinde bıraktı.Hayatımın Aşkı dizisi yapımcılığını ve hikayesini Şebnem Aşkın üstleniyor. Başrol oyunculuğunu ise, birbirinden sempatik iki oyuncu olan; Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu gerçekleştiriyor. Kanal D ekranlarında yer alan Hayatımın Aşkı dizisi yayınlanan fragmanın bölümü 31 Temmuz Pazar günü saat 20.00'de ekranlarda olacak.

HAYATIMIN AŞKI 10. BÖLÜM FRAGMANI

HAYATIMIN AŞKI DİZİSİNDE BU HAFTA NELER YAŞANACAK?

Hayatımın Aşkı 10. Bölüm Fragmanı yayında! Demir, Gökçe'yi Kaan konusunda uyarıyor; aralarındaki engelleri kaldırıyor!

Gökçe ile arası açılan Kaan, Duru'nun oyununun kurbanı olacak mı? Hayatımın Aşkı yeni bölümüyle Pazar 20.00'de!

HAYATIMIN AŞKI 9. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Hayatımın Aşkı 9. Bölüm'de; Gökçe, Demir'in partneri olarak katıldığı gecede kötü bir sürprizle karşılaşıyor!
Demir’in “balo gecesine katılıp ilk dansı biz yapacağız” demesi üzerine Gökçe’yi heyecan basar. Bir yandan bunun gerginliğini yaşarken, diğer yandan harıl harıl vals öğrenmeye çalışır. Olanları izleyen Ayça’nın da balo gecesi için farklı planları vardır.
Ünlü moda tasarımcısı Azize Hanım, yeni koleksiyonunun tanıtımı için Demir ile anlaşır. Defile organize edilecektir ve organizasyondan Gökçe sorumludur. Gökçe sorumluluğun altından, ailesinin de yardımıyla kalkmayı başarır. Bu sırada babasının yazdığı bir mektubu tesadüf eseri okuyan Demir gözlerine inanamaz. Kaan ve Duru’nun nefret ilişkisi farklı bir boyuta ulaşır. İkili arasında yakınlaşma başlar.
Konserde yaşananlardan dolayı Sema ve Yonca’nın, Bartu’ya olan soğukluğu devam eder. Bartu ise kendini affettirme derdindedir. Rezzan, resminin sergide satılması üzerine çok mutlu olur. Ancak, gerçek kısa sürede ortaya çıkar.

Haberin Devamı