Hayatımın Aşkı

Hayatımın Aşkı

Son dakika hayatımın aşkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayatımın aşkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayatımın aşkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayatımın Aşkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayatımın aşkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 221 hayatımın aşkı haberi bulunmuştur. Tüm hayatımın aşkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz Alemin Kıralı dizisinde Ahsen karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Yağmur Ün kısa süre önce gözlerden uzak bir şekilde evlenmişti. Doktor Doğaç Ergezen ile evli olan Ün'ün hamile olduğu o dönem iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde karnı burnunda poz veren güzel oyuncu anne oldu. Yağmur Ün bebeğiyle ilk pozlarını da paylaştı.
19.12.2022 Magazin
En kötü öpüşme sahnesi itirafı şaşırttı! 'Sorun ağzından saçılan salyalardı'
En kötü öpüşme sahnesi itirafı şaşırttı! 'Sorun ağzından saçılan salyalardı' 'Norma Rae' (1980) ve 'Places in the Heart' (1985) filmleri ile 'En İyi Kadın Oyuncu' Oscar'ına layık görülen Sally Field'a 'en iyi' ve 'en kötü' öpüşme sahneleri soruldu. 'Bu şoke edici olacak' diyerek isim verdi, herkesi şaşırttı. Dünyaca ünlü 76 yaşındaki ABD'li aktris, meslek hayatı boyunca en kötü öpüşme sahnesini böyle anlattı...
3.12.2022 Magazin
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu?
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkında sürpriz gelişme! Ünlü çift 1 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırıyor. Çiftten gelen güzel haber magazin takipçilerinin gündemine oturdu. Bir zamanlar Adriana Lima ile olan birlikteliği ile çokça konuşulan Metin Hara’nın Hilal Altınbilek’le evlilik kararı alması sonrasında ünlü çift ile ilgili bilgiler sorgulanıyor. Peki, Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Hilal Altınbilek kimdir? İşte detaylar…
Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor! 'Babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum'
Elon Musk’ın oğlu cinsiyet değiştiriyor! 'Babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum' Teknoloji dünyasının dahi çocuğu ve dünyanın en zengin adamı Elon Musk'ın oğlu, cinsiyetini ve adını değiştirmek için mahkemeye başvurdu ve "Biyolojik babamla hiçbir şekilde ilişki kurmak istemiyorum" dedi.
21.06.2022 Dünya
Üç Kız Kardeş başlıyor!
Üç Kız Kardeş başlıyor! Kanal D’nin, yapımı Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş isimli romanından uyarlanan dizisi “Üç Kız Kardeş” 22 Şubat Salı ilk bölümü ile ekrana gelecek.
20.02.2022 Televizyon
Gonca Vuslateri: Hayatımın aşkı olur kendisi
Gonca Vuslateri: Hayatımın aşkı olur kendisi Geçen ay koronavirüse yakalanan ve ardından tıkanan burnunun açılması için kekik yağı döktüğü tencerenin devrilmesi sonucu bacaklarında yanık oluşan oyuncu Gonca Vuslateri, önceki gün babası ile birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerle konuşan Vuslateri, babası için "Hayatımın aşkı" ifadelerini kullandı.
29.05.2021 Magazin
Eda Taşpınar: Hayatımın aşkı...
Eda Taşpınar: Hayatımın aşkı... 2015 yılından bu yana her yıl mart ve ekim ayları arasında Yunanistan Mikonos’ta bulunan evinde kalan Eda Taşpınar, corona virüs nedeniyle bu yaşantısına geçici süreliğine veda etti.
20.06.2020 Magazin
Sinem Kobal'dan romantik poz
Sinem Kobal'dan romantik poz Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu evliliği devam eden Sinem Kobal, 14 Şubat Sevgililer Günü için Instagram hesabından fotoğraf paylaştı.
14.02.2020 Magazin
Fulya Zenginer sevgilisi Küntay Evren ile tatile çıktı
Fulya Zenginer sevgilisi Küntay Evren ile tatile çıktı Oyuncu Fulya Zenginer 6 ay önce sevgilisi Küntay Evren'den evlilik teklifi almış, 'Evet' demişti.
3.09.2019 Magazin
Seda Türkmen ve Bora Akkaş boşanıyor!
Seda Türkmen ve Bora Akkaş boşanıyor! Oyuncu Seda Türkmen, iki yıl önce evlendiği kendisi gibi oyuncu olan Bora Akkaş’a boşanma davası açtı.
28.08.2019 Magazin
Esra Sönmezer kedisine sucuk yedirdi
Esra Sönmezer kedisine sucuk yedirdi Oyuncu Esra Sönmezer, Etiler'de kedisi Bebek ile kahvaltı keyfi yaptı
6.08.2019 Magazin
"Sanki dünyaya yeniden geldim"
"Sanki dünyaya yeniden geldim" Müzik dünyasının efsane isimlerinden Edip Akbayram, kızı Türkü ile birlikte röportaj verdi.
12.03.2019 Magazin
Fulya Zenginer haberi böyle duyurdu: Bu sefer gerçek
Fulya Zenginer haberi böyle duyurdu: Bu sefer gerçek Fulya Zenginer, sevgilisi Kuntay Tarık Evren’den evlenme teklifi aldı. Oyuncu yüzüğünü Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı
11.02.2019 Magazin
ABD'li yapımcı, Türk güzele aşkını ilan etti
ABD'li yapımcı, Türk güzele aşkını ilan etti Daha önce ABD'li aktör Josh Lucas ile birlikte olan Özlem Önal, bu kez yapımcı Stuart Parr’ın kalbini çaldı. Instagram’dan Önal’a aşkını ilan eden Parr, sosyetik güzele övgü yağdırdı.
4.12.2018 Magazin
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı?
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı? Ahmet Kural kimdir? Başarılı oyunculuğuyla ve beğenilen sinema filmleriyle tanınan Ahmet Kural gündemden düşmüyor. Sıla ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Ahmet Kural, dün Sıla'nın darp sebebiyle şikayetçi olmasından dolayı dikkatleri üzerine topladı. Peki Ahmet Kural kimdir? Sıla ve Ahmet Kural arasında neler yaşandı?
2.11.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Haziran Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Haziran Pazar 17 Haziran Pazar gününe ait Kanal D yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde “Hayatımın Aşkı” adlı renkli ve keyifli dizinin tekrar bölümüyle başlayacak. Aşkın farklı yönlerine ışık tutan güzel dizi ile harika bir hafta sonu sabahı geçirebilir ve bayramın son gününü güzel bir şekilde karşılayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı karşınızda! Birbirinden renkli yarışmacıları ile yayına başlayan yarışma, tüm hayranlarını akşam saatlerinde ekranlara topluyor. Yarışma programını izlerken hem akşamı renklendirebilir hem de ailenizle birlikte keyifli bir TV saati geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalın.
17.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Haziran Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Haziran Cumartesi 16 Haziran Cumartesi gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı aşk temalı renkli dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Aşkın farklı yüzlerini anlatan renkli dizi ile güzel bir sabah keyfine hazırlıklı olun. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı yayın akışına geçecek. Ekranların sevilen renkli yarışma programı ile bayram akşamınızı çok daha renkli ve keyifli bir atmosfere dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
16.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Haziran Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Haziran Pazar 10 Haziran Pazar gününe özgü Kanal D yayın akışı, sabah sat 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşınıza çıkacak. Sevilen renkli dizinin tekrar bölümü ile sabahınıza heyecan katabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin sezon finali ile yayın akışı devam edecek. Komedi dolu sahneleri ile yayına başlayan heyecanlı diziyi ailece izleyerek pazar akşamızı çok daha güzel şekilde geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
10.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 09 Haziran Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 09 Haziran Cumartesi 09 Haziran Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah ilk olarak 07:00’da Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Aşk temalı dizinin tekrarını izleyerek mükemmel bir güne başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Sınırsızlar” yabancı sinema filmi sizlerle olacak. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleri ile yayına geçen filmi sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel vakitler geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
9.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Haziran Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Haziran Pazar 03 Haziran Pazar gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Aşkın farkı yüzünü tanıtan heyecanlı dizi ile güzel bir pazar sabahına merhaba diyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına geçecek. Komedi dolu sahneleri ile küçükten büyüğe herkesi güldürmeyi ve eğlendirmeyi başaran dizi, mükemmel bir TV keyfi yapmanıza yardımcı oluyor. Akşam başlayacak olan yeni bölümünde yine aile içinde geçen pek çok farklı olayları izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiler edinmek isterseniz haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
3.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 02 Haziran Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 02 Haziran Cumartesi 02 Haziran Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına gelecek. Sevilen dizinin tekrar bölümünü hafta sonu sabahı ekranlarınız karşısından seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ben Bilmem Eşim Bilir” adlı programın yeni bölümü yayın akışına geçecek. Heyecan dolu kesitler sunan yayını izlerken keyif dolu bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
2.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Mayıs Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Mayıs Pazar 27 Mayıs Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşınıza çıkıyor. Aşkın farklı hallerini gözler önüne seren dizi ile sabahınızı çok daha renkli bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Renkli kesitleri ile tüm izleyenleri güldürmeyi başaran dizi, pazar akşamlarının en büyük eğlencesi oluyor. Yeni bölümü izlerken yine bol kahkahalı ve sürükleyici anlara tanıklık edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
27.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var?
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 20 Mayıs Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak Aşk dolu kesitleri ile yayına geçen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını sabah kuşağından izleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınızda yer alacak. Eğlence ve keyif dolu anlar yaşatan dizi, yeni bölümüyle yine tüm izleyenleri kırıp geçirecek. Güzel bir akşam geçirmek isterseniz yeni bölümü izlemeyi unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
20.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Mayıs Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Mayıs Cumartesi 19 Mayıs Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da başlayacak olan “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara dahil oluyor. Aşkın farklı yüzünü anlatan renkli dizi ile güzel anlara tanıklık edebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı heyecanlı dizinin final bölümü başlayacak. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleri ile tüm hayranlarını etkileyen dizinin final bölümünde de yine birbirinden farklı yaşanmışlıklar sizlerle olacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha geniş bilgiler edinmek isterseniz haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
19.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hayatımın Aşkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayatımın aşkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.