Gazete Vatan Logo

Hayat Şarkısı 42. bölümde Hülya, yüzüğü çıkartıyor!

Hayat Şarkısı nefesleri kesecek bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Şarkısı 42. bölümde Hülya şok bir karar veriyor. Hayat Şarkısı bu akşam saat 20:00'de izleyici ile buluşacak...

Hayat Şarkısı 42. bölümde Hülya, yüzüğü çıkartıyor!

Hayat Şarkısı dizisinin başrollerinde Burcu Biricik ve Birkan Sokullu rol alıyor. 42. bölüm fragmanı yayınlanan Hayat Şarkısı'nda Hülya şok bir kararla yüzüğü çıkartıyor. Hayat Şarkısı her Salı saat 20:00'de Kanal D ekranlarında rol alıyor...

HAYAT ŞARKISI 42. BÖLÜM FRAGMANI

Hayat Şarkısı 42. Bölüm için yayınlanan 2. Fragmanında, Hülya Kerim’in canını yakacak yeni adımını atıyor ve yüzüğü çıkartıyor. Kerim, bu yeni durum karşısında artık çabalamaktan vazgeçiyor. Eskiye dönemeyeceklerini düşünen Kerim, Hülya’ya “yüzüğü de çıkartmışsın artık işlemleri başlatabiliriz” diyerek kırgınlığını ve vazgeçmişliğini dile getiriyor.

Hülya’nın çıkarttığı yüzük, Kerim’in yüreğine kor gibi düşüyor. İkili için artık şanslarının kalmadığını düşünen Kerim, Hülya’ya karşı pes ediyor ve onun istediği gibi boşanma işlemlerine evet diyor. Çıkan yüzükle dertlerinden arınmayan, üstüne daha fazla acı çeken Hülya cephesinde olaylar sadece bununla da sınırlı değil.

Gizemli çiçeklerin sahibi bu sefer eve girerek, Hülya’ya not bırakıyor. Mesajı alan Hülya’nın içine yeni bir endişe düşüyor, çocuklar! Çocukların canı tehlikede mi? Gizemli kişinin kim olduğu belli olacak mı? Hülya ve Kerim bu sefer bitiyor mu? Tüm bu soruların cevabı, 14 Şubat Salı 2017’de yayınlanacak olan Hayat Şarkısı yeni bölümde!

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hayat Şarkısı 41. Bölüm’de; Erken doğum yapan Hülya, taburcu olur. Kerim barışmak için her yolu denerken, Hülya’dan beklediği karşılığı alamaz. Hazer Torunbaş’ın Hülya’ya olan ilgisi herkesin dikkatini çekmeyi başarır. Bu durumdan rahatsız olan Kerim, Hülya ile Hazer’in yakınlığını sonlandırmak için Hülya ile konuşmaya karar verir. Olaylar hiç tahmin ettiği gibi gitmez ve geri dönülmez bir yola girerler.
Hülya’nın doğumuyla tüm Cevher Ailesi bunu bir fırsat olarak görür ve Keri mile Hülya’nın barışmaları için sabırsızlanır. Fakat Hülya her zamankinden daha kararlıdır. Kerim ile aynı çatı altında yaşamayı kabul etmeyen Hülya, ablası Melek’in evine taşınır. Bebeğinin eve gelişiyle, okutulan mevlut aile içinde yeni bir krize neden olur.

Haberin Devamı