Hayat Şarkısı

Hayat Şarkısı

Son dakika hayat şarkısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayat şarkısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayat şarkısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayat Şarkısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayat şarkısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 518 hayat şarkısı haberi bulunmuştur. Tüm hayat şarkısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayça Varlıer Türkiye’ye döndü! İmaj değiştirdi
Ayça Varlıer Türkiye’ye döndü! İmaj değiştirdi Kurtlar Vadisi Pusu, Zeytin Tepesi, Kehribar, Hayat Şarkısı ve Kalk Gidelim gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu Ayça Varlıer uzun zamandır yaşadığı ABD'den döndü.
26.04.2024 Magazin
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir?
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir? Yalı Çapkını'nın 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizisi "Yalı Çapkını"nın yeni tanıtımda; Kazım'ın başına gelenler herkesi üzerken Seyran'ın ablasına "Kazım Şanlı'nın kızları olma vakti geldi" demesi ve Orhan'ın oğlu Ferit'ten yardım istemesi dikkat çekti.  Polatoğlulları'nın son bölümde mafya çeteleri tarafından saldırıya maruz kaldı ve vuruldu. Kazım Ağa'nın saldırıdan sonra hayatta kalıp kalmayacağı, diziden ayrılıp ayrılmadığı Peki, Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Kazım Ağa diziden ayrılıyor mu, Diren Polatoğulları Yalı Çapkını’ndan ayrıldı mı, Kazım Ağa öldü mü?
20.01.2024 Magazin
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? 3 Şubat Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışı
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? 3 Şubat Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışı Uzun süredir ekrana gelmeyen Arka Sokaklar dizisiyle ilgili gelişmeler merak ediliyor. Dizinin takipçilerinin her Cuma, "Arka Sokaklar bu akşam var mı, Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman" araştırmaları da devam ediyor.
3.02.2023 Televizyon
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Birkan Sokullu'dan sevgilisine rapor!
Birkan Sokullu'dan sevgilisine rapor! Masumlar Apartmanı'nda Han karakteriyle adından söz ettiren Birkan Sokullu, önceki akşam arkadaşı Serkan Keskin ile akşam yemeğinde buluştu. Kameralara yansıyan oyuncu arkadaşlardan Sokullu'nun, sevgilisi Eda Gürkaynak'a mekana geldiklerine dair bilgi vermesi dikkat çekti.
2.03.2022 Magazin
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor.
8.07.2021 Televizyon
Korona günlerinin şarkısı “Ben Yoruldum Hayat” oldu!
Korona günlerinin şarkısı “Ben Yoruldum Hayat” oldu! Tüm dünyada etkili olan Covid-19 pandemisinin ikinci dalga etkilerini değerlendirmek amacıyla ülke genelinde gerçekleştirilen çalışma, ilginç sonuçlara ulaşıldı. Pandemiye ilişkin ruh halimizi en iyi yansıtan şarkı, Mümin Sarıkaya’nın “Ben Yoruldum Hayat” şarkısı oldu. Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, arabesk hissiyatının rahatlatıcı ancak motivasyonu düşüren bir duygu olduğuna dikkat çekti. Prof. Dr. Nevzat Tarhan, “Bu arabesk hissiyatı aslında bizim için bir rahatlama yöntemidir ama insanın özgüvenini düşürür, yetersizlik ve acizlik duygusu oluşturur” uyarısında bulundu.
25.02.2021 Sağlık
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha!
Sadakatsiz'e Cemal Hünal'dan sonra bomba bir transfer daha! Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'e Cemal Hünal'ın ardından bir bomba isim daha dahil oldu.
24.02.2021 Magazin
Ecem Özkaya kimdir? Nerelidir? Ecem Özkaya kaç yaşında?
Ecem Özkaya kimdir? Nerelidir? Ecem Özkaya kaç yaşında? Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ ile ayrıldıktan sonra Ecem Özkaya kimdir? Nerelidir? Ecem Özkaya kaç yaşında? soruları çok sık aratılıyor. İşte detaylar…
10.01.2020 Gündem
Stil ikonları
Stil ikonları BAŞROLLERİNİ Burcu Biricik, Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum’un paylaştığı ‘Her Şey Seninle Güzel’ 16 Kasım’da vizyona giriyor.
29.09.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 29 Mayıs Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 29 Mayıs Salı 29 Mayıs Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da başlayacak olan “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına çıkacak. Sevilen dizinin eski bölümlerini seyretmeyi seviyorsunuz hafta içi her gün aynı saatte Kanal D ekranlarında yer alın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Büyük Göç” adlı yabancı sinema filmi karşınıza çıkıyor. Aksiyon dolu kesitlere sahip olan film ile güzel bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
29.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Mayıs Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Mayıs Pazar 27 Mayıs Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşınıza çıkıyor. Aşkın farklı hallerini gözler önüne seren dizi ile sabahınızı çok daha renkli bir atmosfere bürüyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Renkli kesitleri ile tüm izleyenleri güldürmeyi başaran dizi, pazar akşamlarının en büyük eğlencesi oluyor. Yeni bölümü izlerken yine bol kahkahalı ve sürükleyici anlara tanıklık edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
27.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 25 Mayıs Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 25 Mayıs Cuma 25 Mayıs Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına dahil olacak. Sabaha erken başlayanlardansanız bir zamanların fenomen olan bu heyecanlı dizisini seyretmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı sevilen polisiye dizinin yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Polisiye kesitler sunan dizi ile heyecanlı ve renkli bir akşam sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
25.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Mayıs Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Mayıs Perşembe 24 Mayıs Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı fenomen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Sevilen eski dizi ile sabahınızı çok daha renkli ve heyecan dolu hale getirebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yepyeni bölümü başlayacak. Tarihi kesitler sunan dizide yine birbirinden farklı olayların geliştiğine tanıklık edebileceksiniz. Fragmanı ile etkileyen dizinin yeni bölümünü sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
24.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Mayıs Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 22 Mayıs Salı 22 Mayıs Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçiyor. Sevilen aile dizisinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün Kanal D ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Cenaze İşleri” adlı film ilk kez TV’de yer alacak. Filmi sinemada seyredemediyseniz Kanal D ekranlarınız karşısından izleme şansı elde edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
22.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Mayıs Pazartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Mayıs Pazartesi 21 Mayıs Pazartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de başlayan “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranların karşısındaki yerini alacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bültenden sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam ve spor gibi tüm kulvarlardaki gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 21:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle oluyor. Pazartesi akşamlarının bu heyecan dolu dizisi ile güzel anlar geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi için haberimizin devamını takipte kalın.
21.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var?
Kanal D yayın akışında bugün neler var? 20 Mayıs Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak Aşk dolu kesitleri ile yayına geçen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını sabah kuşağından izleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınızda yer alacak. Eğlence ve keyif dolu anlar yaşatan dizi, yeni bölümüyle yine tüm izleyenleri kırıp geçirecek. Güzel bir akşam geçirmek isterseniz yeni bölümü izlemeyi unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
20.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Mayıs Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Mayıs Cumartesi 19 Mayıs Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da başlayacak olan “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara dahil oluyor. Aşkın farklı yüzünü anlatan renkli dizi ile güzel anlara tanıklık edebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı heyecanlı dizinin final bölümü başlayacak. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleri ile tüm hayranlarını etkileyen dizinin final bölümünde de yine birbirinden farklı yaşanmışlıklar sizlerle olacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha geniş bilgiler edinmek isterseniz haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
19.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Mayıs Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Mayıs Perşembe 17 Mayıs Perşembe günü yayın akışı, 06:45’de başlayan “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ile ekranlar karşısına dahil oluyor. Bültenden sağlık, yaşam, ekonomi, politika, genel kültür, hava durumu ve spor gibi daha pek çok konu alanlarına ait sıcak gelişmeleri görebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yepyeni bölümü ile karşı karşıya olabilirsiniz. Perşembe akşamlarının heyecanı doruklara çıkartan bu renkli dizisinde yine efsanevi kesitler sizleri bekliyor. Akşamınızı bir tık daha hareketlendirmek istiyorsanız bu tarihi diziyi kaçırmadan izleyin. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberin devamını takip edebilirsiniz.
17.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Mayıs Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Mayıs Salı 15 Mayıs Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bültenden gündeme dair tüm sıcak gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Cenaze İşleri” adlı TV’de ilk kez yayınlanan dizi başlıyor. İlk kez bir TV kanalında yayınlanan film ile güzel bir sinema keyfi yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
15.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 13 Mayıs Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 13 Mayıs Pazar 13 Mayıs Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçecek. Sabaha erken başlayanlardansanız bu sevilen dizinin tekrarını seyrederek güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü yayın akışında yerini alacak. Komedi dolu anları ile herkesi güldürmeyi başaran dizide yine birbirinden farklı olaylar silsilesi ile karşılaşacaksınız. Keyifli diziyi, çayınızı yudumlarken seyredebilir ve mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
13.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Mayıs Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Mayıs Cumartesi 12 Mayıs Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Sevilen dizinin son bölümünü izlemeyi unuttuysanız bu tekrar bölümünü izleyerek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Polisiye kesitleri ile yayına geçen dizi mükemmel bir akşam geçirmenizi mümkün kılıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
12.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Mayıs Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Mayıs Cuma 11 Mayıs Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alacak. Sağlıktan siyasete, emlaktan politikaya, yaşamdan hava durumuna kadar tüm konu alanlarına özgü gelişmeleri Kanal D ekranlarından detaylı şekilde öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü yayında oluyor. Sevilen dizinin yeni bölümlerini izlerken mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. Polisiye kesitleri ile dikkatleri çeken dizi tüm hayranlarını bir kez daha ekranları başına topluyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
11.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Mayıs Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Mayıs Perşembe 10 Mayıs Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına çıkıyor. Bülteni izlerken sağlıktan yaşama, ekonomiden emlak sektörüne kadar pek çok konuda detaylı bilgiler edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı dizinin yeni bölümü başlıyor. Tarihi kesitler sunan dizinin yeni bölümünde yine birbirinden heyecanlı anlar yaşanıyor. Perşembe akşamlarının heyecanlı dizisi ile mükemmel anlara tanıklık edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
10.05.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Mayıs Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Mayıs Salı 08 Mayıs Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan bültenden sağlık, siyaset, emlak ve politika gibi farklı konu alanlarına ait gelişmeleri takip edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çetin Ceviz 2” adlı sinema filmi ilk kez TV karşısına geçecek. İlk kez Kanal D ekranları karşısında yerini alan filmi sinemada izleyemediyseniz 20:00’da ekranlar karşısındaki yerinizi alın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
8.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hayat Şarkısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayat şarkısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.