Gazete Vatan Logo

Haftanın en iyi çocuk uygulamaları

Çocuklarınızı hem eğlendirecek hem öğretecek uygulamalar!

Çocuklar, teknoloji dünyasına en çabuk adapte olabilen varlıklar. Bir çok insan yeni teknolojiyi kullanmakta zorlanırken, çocukların bu konuda çok başarılı olduklarını görüyoruz. Çocuklar için hem eğlendirici hem öğretici, güzel uygulamalar bulunuyor. Sizler için bu haberimizde 5 tanesini seçtik.

1. The 500 Hats of Bartholomew Cubbins

Yaş sınırı: 6-12

Neden sevdik: 5 üzerinden 4.5 yıldız almış bu uygulama eski klasikleri canlandırmak adına güzel bir uygulama. Kralık muhteşem şapkasıyla çocukların da bu klasiği seveceğini düşünüyoruz. Ancak görselliğin genel olarak siyah beyazdan oluşumu çocukların ilgisini çekmeyebilir.



iTunes''te 3.99$''dan indirilebiliyor, tıklayın.



2. Cutie Monsters - Jigsaw Puzzles

Yaş sınırı: 1-4

Neden sevdik: Güzel bir başlangıç uygulamasıyla karşı karşıyasınız. Sevimli canavarlarla çocuğunuzu bir süre oyalamak güzel olabilir, aynı zamanda eğitici yönü de bulunuyor.



iTunes''te 2.99$''dan indirilebiliyor, tıklayın.



3. Endless Alphabet

Yaş sınırı: 3-6

Neden sevdik: 5 üzerinden 4.8 yıldız alan uygulama, geceleri okunacak masallar arayanlar için kullanışlı. Kelimelerin renklerle ve şekillerle sevdirilmesine de yardımcı olacaktır.



iTunes''te ücretsiz indirilebiliyor, tıklayın.



4. Oh No Fractions!

Yaş sınırı: 6+

Neden sevdik: Her yaştan çocuğa hitap eden uygulama hem eğlendirici hem öğretici bir matematik alıştırması. Kesirli sayıların büyüklüklerini her çocuk bilmelidir. İşte kesirli sayılarda büyüklük öğreten bir uygulama.



iTunes''te ücretsiz indirilebiliyor, tıklayın.



5. Farm 123

Yaş sınır: 2-6

Neden sevdik: iPad''inizi büyüleyici 3D görünüme kazandırmanın zamanı geldi, sadece bir dokunuşla. 2-6 yaş arası çocukların kütüphanesinde bulunması gereken bu oyun 5 üzerinden 4.5 yıldız alıyor.



iTunes''te ücretsiz indirilebiliyor, tıklayın.




KAYNAK : Teknolojioku.com - Haftanın en iyi çocuk uygulamaları

Haberin Devamı