Zayıflama çayı canından ediyordu
Zayıflama çayı canından ediyordu İstanbul'un Kartal ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Hatice Barutçu, 90 kilo olunca öneriler üzerine kullandığı zayıflama çayı nedeniyle az kalsın canından oluyordu. Hızla kilo veren Barutçu, dayanılmaz karın ağrısı ve şişkinliği nedeniyle doktora başvurunca karaciğer yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı. Hayati tehlikesi olan Barutçu, acil çağrıyla Adana'da kadavradan bulunan karaciğerle hayata tutundu. Prof. Dr. Ender Dulundu, bu tarz çay ve ilaçlar kullanılmaması konusunda vatandaşları uyardı.
3.08.2023 Sağlık
Zayıflama çayı hayatını kabusa çevirdi!  karaciğerlerini tamamen bitirdi, hayata böyle dönebildi
Zayıflama çayı hayatını kabusa çevirdi! karaciğerlerini tamamen bitirdi, hayata böyle dönebildi Zayıflamak için kullanılıyor, hayatı kabusa çeviriyor! İstanbul'un Kartal ilçesinde yaşayan 48 yaşındaki Hatice Barutçu, 90 kilo olunca öneriler üzerine kullandığı zayıflama çayı nedeniyle az kalsın canından oluyordu. Hızla kilo veren Barutçu, dayanılmaz karın ağrısı ve şişkinliği nedeniyle doktora başvurunca karaciğer yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındı. Hayati tehlikesi olan Barutçu, bakın nasıl yaşama döndü.
3.08.2023 Magazin
Kekik çayına dikkat! Fazla tüketimi düşük riskine yol açıyor
Kekik çayına dikkat! Fazla tüketimi düşük riskine yol açıyor Salgınların artması bitki çaylarına ilgiyi daha da artırdı. Bitki çaylarının zayıflama, vücut şekillendirme, eklem ağrılarını hafifletme ve anne sütünü artırma gibi birçok amaçla kullanıldığını belirten uzmanlar, özellikle hamilelerin, böbrek hastalarının, çarpıntı ve hipertansiyonu olanların mutlaka uzmana danışmaları gerektiğini vurguluyor. Uzmanlar, içeriğindeki bioaktif maddelerin açığa çıkarılması daha kolay olduğu için yapraklar, çiçekler ve sapların 3-10 dakika arasında kaynar suda bekletilerek hazırlanmasını tavsiye ediyor. Uzmanlara göre özellikle kekik çayının günde 1 gramın üzerinde tüketimi, hamilelerde düşük riskine yol açıyor.
2.11.2021 Sağlık
Zayıflama çayı içti, hamile çıktı!
Zayıflama çayı içti, hamile çıktı! Zayıflama çayı içen 26 yaşındaki kadın doğum kontrolü hapı kullanmasına rağmen hamile kalınca şok oldu.
30.06.2015 Dünya
60 bin liralık dava!
60 bin liralık dava! Adını kullanıp reklam yapanlara savaş açtı
30.05.2013 Magazin