Yüzyılın Aşkı

Yüzyılın Aşkı

Son dakika Yüzyılın Aşkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yüzyılın Aşkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yüzyılın Aşkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüzyılın Aşkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüzyılın aşkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 yüzyılın aşkı haberi bulunmuştur. Tüm yüzyılın aşkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Yener’den Demet Akalın'a 'gazman' göndermesi!
Hande Yener’den Demet Akalın'a 'gazman' göndermesi! Hande Yener, Demet Akalın’ın Tarkan hakkında söylediği 'Bizim havamız, Tarkan albüm çıkarana kadar' sözüne cevap verdi.
28.06.2017 Magazin
Sinan Akçıl: Tarkan'ın gazı geçsin...
Sinan Akçıl: Tarkan'ın gazı geçsin... Sinan Akçıl gittiği bir mekan çıkışında Tarkan'la ilgili şaşırtıcı bir açıklamada bulundu. Akçıl; 'Tarkan’ın gazı geçsin, herkes 'Yüzyılın Aşkı’na döner.' dedi.
22.06.2017 Magazin
Sinan Akçıl: Türkiye'de benim gibisi yok!
Sinan Akçıl: Türkiye'de benim gibisi yok! Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'dan çarpıcı açıklamalar. Akçıl, 'Türkiye'de benim gibi şarkıcı yok.' diyerek iddialı bir çıkışta bulundu.
15.06.2017 Magazin
Yüzyılın Aşkı’ndan memnun
Yüzyılın Aşkı’ndan memnun Sinan Akçıl, Vialand Tema Park’ı ziyaret etti.
13.06.2017 Magazin
İrem Derici 'kara listeye' neden girdi?
İrem Derici 'kara listeye' neden girdi? Davetli olduğu halde Sinan Akçıl'ın yeni albümü ‘Yüzyılın Aşkı’nın tanıtım partisine gitmeyen İrem Derici'nin neden gitmediği ortaya çıktı.
25.05.2017 Magazin
İbo ve Oğuzhan'dan Eser Yenenler açıklaması!
İbo ve Oğuzhan'dan Eser Yenenler açıklaması! Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, Eser Yenerler’in 'İstanbul'dan taşınıp Çeşme'ye yerleşeceği' şeklinde çıkan haberlere açıklık getirdi.
24.05.2017 Magazin
İrem Derici, kara listeye girdi!
İrem Derici, kara listeye girdi! Sinan Akçıl, seslendirdiği ‘Yüzyılın Aşkı’ adlı şarkının tanıtımını yaptı. Akçıl, davet ettiği halde tanıtıma gelmeyen İrem Derici'yi kara listeye ekledi.
24.05.2017 Magazin
Sinan’ın hediyesi toz şeker gibi
Sinan’ın hediyesi toz şeker gibi Serdar Ortaç ve Sinan Akçıl’ın birlikte yazıp, seslendirdiği ‘Yüzyılın Aşkı’ adlı şarkı, önceki akşam Les Ottomans Otel’de yapılan lansman ile tanıtıldı.
23.05.2017 Magazin
Serdar ilişkide çok rahat!
Serdar ilişkide çok rahat! Sinan Akçıl, “Eşim Chloe’ye albüm yapabilirsin, karışmam” diyen Serdar Ortaç’a “İlişkisinde bu kadar rahat adam görmedim” diye karşılık verdi.
17.05.2017 Magazin
Yüzyılın Aşkı’ndan yedi saniye
Yüzyılın Aşkı’ndan yedi saniye Sinan Akçıl, önceki gece Etiler’de görüntülendi.
2.05.2017 Magazin
Mahallileşme Akımı Nedir, Özellikleri Nelerdir? Mahallileşme Temsilcileri Kimlerdir?
Mahallileşme Akımı Nedir, Özellikleri Nelerdir? Mahallileşme Temsilcileri Kimlerdir? 11. yüzyılda, Anadolu Halk ve Tekke Edebiyatı doğmuş, yaklaşık 1 asır sonra da "Divan Edebiyatı" olarak adlandırılan yeni bir tür ortaya çıkmıştır. Kaynağı İran olan divan edebiyatının, halk ve tekke edebiyatından en önemli farkı dilinin ağır olmasıdır. Dilinin ağır ve ağdalı olmasının en büyük sebebi ise Arapça ve Farsça mazmunlardan oluşmasıdır. Mahallileşme akımı ise 16. yüzyılda ortaya çıkmıştır.
31.01.2024 Gündem
Yunus Emre Eserleri Nelerdir? Yunus Emre Eserleri'nin Özellikleri
Yunus Emre Eserleri Nelerdir? Yunus Emre Eserleri'nin Özellikleri Yunus Emre'nin doğum yeri ve doğum tarihi tam olarak bilinmemekle birlikte 13. yüzyılın başlarında Anadolu'da yaşadığı tahmin edilmektedir. Hem halk hem de tekke edebiyatının temsilcilerinden biri olan Yunus Emre, eserlerinde ilahi aşkı, Allah'ın karşısında kulun acizliğini, dünya yaşamının faniliğini ve ahirete duyduğu özlemi dile getirmiştir. Şiirlerinde sade ve anlaşılır bir dil kullanan ozan ilahi, semai, şathiye ve devriye türünde şiirler kaleme almıştır. 
15.08.2023 Eğitim
Bakan Kurum: Bu yapılan bir FETÖ kumpasıdır
Bakan Kurum: Bu yapılan bir FETÖ kumpasıdır Seçim çalışmaları kapsamında Pendik’te bir restoranda Vanlılarla kahvaltı programında bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum,  Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi hakkında konuştu. Bakan Kurum, “Sayın İnce 2018’de Sayın Cumhurbaşkanımızın rakibiydi, kaybetti. Ama 2023 seçimleri için aday olacağım dedi; CHP’nin içinden sesler yükseldi. Parti kuracağım dedi; tehditler aldı, kendisine ve partisine parmaklar sallandı. Bu yapılan bir FETÖ kumpasıdır, bir FETÖ oyunudur. Küresel odakların Türk demokrasisine müdahale girişimidir” dedi.
12.05.2023 Gündem
Bakan Nebati: Köpek balıklarıyla uğraşa uğraşa işlerimizi toparlıyoruz
Bakan Nebati: Köpek balıklarıyla uğraşa uğraşa işlerimizi toparlıyoruz Ümraniye'de depremzede ailelere yönelik düzenlenen iftar programında konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Bırakın birileri desin ki 'bu adam sahada kaybolmuş', birileri desin ki Nemo'yu arıyorum. Ama bilsinler ki kayıp Nemo'nun bile bir aşkı var. Annesine kavuşmak için köpek balıklarıyla uğraşıp hedefine ulaştı. İşte biz de köpek balıklarıyla uğraşa uğraşa ama vatandaşlarımızın gözyaşlarına ortak olarak, kardeşlik hukukunu zedelenmeden, elimizden gelen her türlü gayreti ortaya koyarak çok şükür hızlı bir sürede işlerimizi toparlıyoruz" dedi.
1.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum tarih vererek duyurdu: Ekim ayı içerisinde hizmete açacağız
Bakan Kurum tarih vererek duyurdu: Ekim ayı içerisinde hizmete açacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya’nın Ereğli ilçesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Cumhur ittifakının birlikteliği masada kurulmadı; meydanlarda kuruldu. Her zaman milletimizin taleplerine kulak verdik, milletimizin sesini dinledik. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışacağız. Cumhur ittifakı demek aynı hedefe, aynı ülküye bakmak demektir ki bu hedefte büyük ve güçlü Türkiye hedefidir… Onlar büyükelçilerin arkasında koşarken, biz vatandaşımız için, milletimiz için koşturuyoruz. Onlar 6’lı masa etrafında gelecek kaygısı çekerken, biz milletimize hizmet ediyoruz. ” ifadelerini kullandı. 20 yıldır vatandaşa verdikleri sözlerin hepsini yerine getirdiklerini belirten Bakan Kurum, “Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna, baştan aşağı hemen hemen tüm alanlarda devrim niteliğindeki yatırımları yaptık. Bu yatırımları yapan, bu iradeyi ortaya koyan Recep Tayyip Erdoğan'dır.” diye konuştu. Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ekim ayı içerisinde ‘Konya Millet Bahçesi’nin vatandaşların hizmetine açılacağı müjdesini de verdi. Bakan Kurum, ayrıca ”Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında 25 Ekim'de 5 bin konutun temelinin atılacağını da vurguladı.
2.10.2022 Ekonomi
Akşener: Bu seçimi almak zorundayız
Akşener: Bu seçimi almak zorundayız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu, partili cumhurbaşkanlığının yerine güçlendirilmiş parlamenter sistem adına mücadele ederek, bunu konuşarak yaptığımız son seçimdir. Bu seçimi almak zorundayız. Bu seçimde başarmak zorundayız. Türkiye ölmez, bitmez. Ama varsayın kaybettik, ondan sonra bir daha parlamenter sistem konuşulamaz" dedi.
23.09.2022 Siyaset
Türkiye aşkına, vatan uğruna! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, binler Saraçhane Meydanı'na akın ediyor...
Türkiye aşkına, vatan uğruna! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, binler Saraçhane Meydanı'na akın ediyor... 15 Temmuz 2016 günü Türkiye, demokrasisine yönelen büyük tehlikeyi canlarını ortaya koyan halkın verdiği destansı mücadele sayesinde bertaraf etti. Millet iradesini hiçe sayan cuntacıların girişimi, sokaklara dökülen halk tarafından tarihin çöplüğüne gömüldü. O gün şehit ve gazi olan kahramanların anısı ise yaşatılmaya devam ediyor.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde “Türkiye Aşkına” temasıyla Türkiye genelinde ve yurt dışında binlerce anma etkinliği düzenleniyor.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul Saraçhane Meydanı’nda gerçekleşecek etkinliklere katılacak ve millete seslenecek.
Etkinliğe MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katılacak.
15.07.2022 Gündem
1915 Çanakkale Köprüsü iki kıtayı altıncı kez birleştirdi! Bakan Karaismailoğlu duyurdu
1915 Çanakkale Köprüsü iki kıtayı altıncı kez birleştirdi! Bakan Karaismailoğlu duyurdu Dünyanın en büyük orta açıklığına sahip asma köprüsü unvanına sahip olan 1915 Çanakkale Köprüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıldı. Asya ile Avrupa yakalarını birbirine bağlayan boğaz köprüsünde karşıdan karşıya geçiş süresi 6 dakikaya indi.
18.03.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu açıkladı! Vatandaşlara flaş döviz ve altın çağrısı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 manifestosunu açıkladı! Vatandaşlara flaş döviz ve altın çağrısı... AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 2023 manifestosunu açıkladı. Erdoğan," Evlerinde döviz ve altın tutan vatandaşlarıma buradan bir çağrıda bulunuyorum. Bu vatandaşlarımdan, milli servetimiz olan evlerindeki döviz ve altını, çeşitli finans araçlarına yatırarak, ekonomiye ve üretime kazandırmalarını istiyorum. Son birkaç gündür piyasalarda yaşanan dalgalanmalar, Türkiye ekonomisinin temellerini gerçek dinamiklerini, taşıdığı potansiyeli ve yarınını yansıtmıyor." dedi. Erdoğan yeni anayasa vurgusu da yaparak, "Türkiye’nin yeni ve sivil bir Anayasa’yı tartışması, gelişen ve değişen dünya şartlarının kaçınılmaz bir gereğidir." dedi. Erdoğan, 7. Olağan Büyük Kongre'de 1428 geçerli oyun tamamını alarak AK Parti Genel Başkanlığına yeniden seçildi.
24.03.2021 Siyaset
Yıldız Kenter'in hayatı merak ediliyor! Yıldız Kenter kimdir ve kızı Leyla Kenter kaç yaşında?
Yıldız Kenter'in hayatı merak ediliyor! Yıldız Kenter kimdir ve kızı Leyla Kenter kaç yaşında? Yıldız Kenter hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın ve Türk tiyatrosunu usta ismi Yıldız Kenter hastaneye kaldırılmıştı, kötü haber geldi. Peki Yıldız Kenter'in hastalığı ne? Yıldız Kenter ve kızı Leyla Kenter kimdir? İşte Yıldız Kenter'in son sağlık durumu ve hayatına ilişkin bilgiler...
18.11.2019 Gündem
Hızla parmakla gösterilen  bir ülke olmaya ilerliyoruz
Hızla parmakla gösterilen bir ülke olmaya ilerliyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Doğu ve Güneydoğu’dan 52 bin öğrencinin ağırlandığı ‘Yazımda Kardeşlik Var’ projesinin kapanışında konuştu: Doğu ile Batı arasında her gün çatışmaya gittiği bir dönemde, bizler bütün dünyanın parmakla gösterdiği bir ülke olmaya doğru hızla ilerliyoruz
29.07.2018 Gündem
Başbuğ, FETÖ'nün en güçlü silahını açıkladı
Başbuğ, FETÖ'nün en güçlü silahını açıkladı GENELKURMAY eski Başkanı ve emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde söyleşiye katıldı...
29.09.2021 Gündem
Bahçeli'den 29 Ekim mesajı
Bahçeli'den 29 Ekim mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı...
29.09.2021 Gündem
O halinden eser kalmadı!
O halinden eser kalmadı! ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisi nedeniyle 4 sezon boyunca sakal bırakan Halit Ergenç, bu sefer yeni filmi için saçlarını sıfıra vurdurttu. Görüntüsüyle de herkesi şaşırtı.
3.03.2015 Magazin
Halit Ergenç'in yeni partneri belli oldu!
Halit Ergenç'in yeni partneri belli oldu! Yapımcılığını Kris Thykier’in üstlendiği, Kurban Said’in aynı adlı kitabından sinemaya uyarlanan “Ali&Nino” filminin çekimlerine Bakü’de başlandı. İşte Halit Ergenç'in yeni partneri! Muhteşem Yüzyıl'dan sonra hiçbir projede yer almayan ünlü oyuncunun yeni projesi ve partneri belli oldu. Halit Ergenç kimdir? Detaylar haberimizde...
26.02.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yüzyılın Aşkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüzyılın aşkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.