Yüzük

Yüzük

Son dakika yüzük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüzük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüzük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüzük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüzük gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.715 yüzük haberi bulunmuştur. Tüm yüzük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
Aytaç Şaşmaz'ın boynundaki yüzük dikkat çekti!
Aytaç Şaşmaz'ın boynundaki yüzük dikkat çekti! Aytaç Şaşmaz, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Londra tatilinden bahseden oyuncu, boynundaki kolyeye bağlı yüzük hakkında da konuştu.
20.04.2024 Magazin
Otlukbeli'nde  define avcısı yakalandı! Ele geçirilen tarihi eserlere el konuldu
Otlukbeli'nde  define avcısı yakalandı! Ele geçirilen tarihi eserlere el konuldu Erzincan’ın Otlukbeli ilçesinin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Otlukbeli İlçe Emniyet Amirliğiyle yapılan ortak çalışmalarda 2863 SKM suçunun önlenmesi kapsamında define avcısı yakalandı.
19.04.2024 Gündem
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavına girecek olan adaylar, sınav öncesi hazırlıklarını tamamlaya çalışıyor. MSÜ sınavı 3 Mart tarihinde yapılacak. Öğrenciler sınava girmelerine engel olacak bir durumla karşılaşmamak için sınavla ilgili kuralları gözden geçiriyorlar. Peki, MSÜ sınavında kalem verilecek mi 2024? MSÜ kalem silgi verilecek mi 2024, sınava neler getirmek yasak?
2.03.2024 Gündem
Kalsedon Taşı Özellikleri Nelerdir? Kalsedon Taşının En Bilinen Faydaları...
Kalsedon Taşı Özellikleri Nelerdir? Kalsedon Taşının En Bilinen Faydaları... Kalsedon, kuvars ailesinin bir taşıdır ve geçmişi de Hitit dönemine kadar uzanır. Kalsedon taşı genelde beyaz renkte ve mumsu bir parlaklığa sahiptir.
8.02.2024 Yaşam
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? En başarılı film serileri denildiğinde çoğu kişinin aklına Yüzüklerin Efendisi gelir. Oyunu, dizisi, kitabı ve filmi olan bu yapım muhteşem sahneleri ile akıllara kazınmıştır. Filmin elde ettiği başarı dünya çapında oldukça önemli bir konumda yer alıyor. Özellikle gişe hasılatı yönünden tatmin edici sonuçlar ortaya koymuştur. 2001 yılında vizyondaki yerini alan Yüzüklerin Efendisi, seri şekilde devam etmiştir. 
5.02.2024 Gündem
Karnelyan Taşı Özellikleri Nelerdir? Karnelyan Taşının En Bilinen Faydaları...
Karnelyan Taşı Özellikleri Nelerdir? Karnelyan Taşının En Bilinen Faydaları... Karnelyan taşı akik taşlarından biridir ve ateş kırmızısı rengindir. Kalsedeon kuvarsının türlerinden biri olan karnelyan taşı yardım saydamdır ve minerdir.
2.02.2024 Yaşam
Kaplan Gözü Taşı Özellikleri Nelerdir? Kaplan Gözü Taşının En Bilinen Faydaları...
Kaplan Gözü Taşı Özellikleri Nelerdir? Kaplan Gözü Taşının En Bilinen Faydaları... Kaplan gözü taşı, yeraltından çıkarılan, kıymetli ve birçok faydası olan doğal bir taştır. Kuvars taş grubuna ait olan kaplan gözü taşı, özellikle Afrika, Avustralya, Hindistan ve Meksika’ da bulunur. Kaplan gözü taşı, enerji veren, kişinin birçok problemlerine fayda sağlayan bir taş olmasıyla bilinir.
1.02.2024 Yaşam
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı Antalya'da tatil yaparken tanıştığı M.A. (49) ile kiraladığı evde yeni yaşama başlayıp eşinden boşanan Alman uyruklu Simone Sobczynski (65) adlı kadın, evlenmeyi düşündüğü ve sonra kendisini terk eden eski sevgilisi için 20 bin euro masraf yaptığını söyleyip dolandırıldığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Mahkeme, suçun yasal unsurları oluşmadığından M.A. hakkında beraat kararı verdi.
31.01.2024 Gündem
Amazonit Taşı Özellikleri Nelerdir? Amazonit Taşının En Bilinen Faydaları...
Amazonit Taşı Özellikleri Nelerdir? Amazonit Taşının En Bilinen Faydaları... Amazonit taşı uyum taşı olarak da bilinen bir doğal taştır. Amazonit taşının rengi mavi, yeşil ve koyu mavi arasında farklılık gösterir ve turkuaz da olabilir.
30.01.2024 Yaşam
Ay Taşı Özellikleri Nelerdir? Ay Taşının En Bilinen Faydaları...
Ay Taşı Özellikleri Nelerdir? Ay Taşının En Bilinen Faydaları... Ay taşı dünyanın her yerinde bulunan bir taştır. Ay taşı ay ışığına benzer bir parlaklık olan maviden beyaza renkleri nedeniyle oldukça değerlidir. Ay taşı yaygın olarak takı yapımında kullanılmaktadır.
17.01.2024 Yaşam
Turkuaz Taşı Özellikleri Nelerdir? Turkuaz Taşının En Bilinen Faydaları...
Turkuaz Taşı Özellikleri Nelerdir? Turkuaz Taşının En Bilinen Faydaları... Turkuaz taşı ismini Fransızca pierre turkuaz ifadesinden almaktadır. En değerli taşlardan biri olan turkuaz taşı yeryüzünün yeşil rengini, gökyüzünün de mavi rengini barındırmaktadır.
13.01.2024 Yaşam
Pembe Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Pembe Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları...
Pembe Kuvars Taşı Özellikleri Nelerdir? Pembe Kuvars Taşının En Bilinen Faydaları... Doğal taşlar, özellikle son yıllarda oldukça popüler hale geldi. Kendi kendine oluşan ve çeşitli özellikleri ile dikkat çeken doğal taşlar, birçok yerde kullanılmakta ve faydalarından yararlanılmaktadır. Çeşitli doğa olayları ile oluşan ve bir araya gelen bu taşlar, son derece faydalıdır.
12.01.2024 Yaşam
Rüyada Altın Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Altın Saymak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Altın Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Altın Saymak Nasıl Yorumlanır? Rüyada altın görmek, pek çok kişi tarafından çok sık araştırılan rüya tabirlerinden bir tanesidir. Kişilerin her gece rüyalarında gördükleri şeyler sürekli olarak değişir. Rüyalarda genellikle de kişinin bilinçaltı zihin ile günlük hayatında yaşadığı olaylar yer alır. Bu nedenle de kişiler birbirinden farklı farklı rüyalar da görebilir. Rüyasında altın gören bir kişi genellikle bu rüyayı maddiyat olarak tabir eder.
8.01.2024 Eğitim
Ametist Taşı Özellikleri Nelerdir? Ametist Taşının En Bilinen Faydaları...
Ametist Taşı Özellikleri Nelerdir? Ametist Taşının En Bilinen Faydaları... Ametist, kuvars grubunda yer alan bir taştır. Etki olarak da en güçlü doğal taşlardan biri olan ametist taşının kullanım alanları genelde aksesuarlardır.
5.01.2024 Yaşam
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu!
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu! Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) pompalı tüfekle öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21) yargılandığı davanın ilk duruşmasında; savcı mütalaasını vererek, sanığın 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
21.12.2023 Gündem
Sahte polis oyunuyla binlerce lira dolandırdı
Sahte polis oyunuyla binlerce lira dolandırdı Kırıkkale'de kendini telefonda polis olarak tanıtarak 46 yaşındaki kadının binlerce lira parasını ve ziynet eşyasını dolandıran 20 yaşındaki şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
4.11.2023 Yaşam
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken...
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken... Ünlü çift düğün için her türlü hazırlığı yapmış davetiyeler bile dağıtılmıştı. Ancak yaşan son gelişmeler magazin dünyasında gündem oldu. Şok ayrılık geçen hafta sonu gerçekleşti. Gelin adayı genç kadın, gidip büyük gününde giyeceği gelinliği bile alıp üstüne bir de arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yapmışken damat ani bir kararla düğünü iptal etti.
13.09.2023 Magazin
Reynmen evleniyor mu? Parmağında yüzük dikkat çekti
Reynmen evleniyor mu? Parmağında yüzük dikkat çekti Emire Cansu Kurtaran ile aşk yaşayan Ünlü şarkıcı Reynmen, son günlerde magazin kulislerinde konuşulan 'nişanlandı' dedikodularını doğrular nitelikte bir açıklamaya imza attı.
5.09.2023 Magazin
Özge Ulusoy milyonluk yüzüğüyle dikkat çekti
Özge Ulusoy milyonluk yüzüğüyle dikkat çekti Manken Özge Ulusoy geçtiğimiz akşam magazincilere yakalandı. Ulusoy'un röportaj sırasında görüntülenen yüzüğü dikkat çekti. Yüzüğün fiyatının 1 milyon liradan fazla olduğu öğrenildi.
1.09.2023 Magazin
Yol ortasında dayak yedi gerçek sonra ortaya çıktı: Asla unutmam
Yol ortasında dayak yedi gerçek sonra ortaya çıktı: Asla unutmam Antalya'da Orhan Alpaslan (23), kız arkadaşı Ece Yurteri'ne (20) sıra dışı bir evlilik teklifinde bulunmak için trafikte tartıştığı sözde sürücülerden dayak yedi. Yurteri, otomobilden fırlayıp, terlikle saldırganlara vururken; gerçek Alpaslan'ın yere diz çöküp evlilik teklif etmesiyle ortaya çıktı.
9.08.2023 Yaşam
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim'
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim' Yapımcı Emir Kaya ve moda Tasarımcısı Sevda Asoubar, önceki akşam mutluluğa 'evet' dedi. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğüne magazin dünyasından da birçok ünlü katıldı. Bu isimlerden biri de şarkıcı İrem Derici oldu.
9.08.2023 Magazin
Yüzük takıldı: Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor!
Yüzük takıldı: Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor! Kanal D’nin sevilen dizisi “Yargı”da canlandırdığı ‘Avukat Ceylin’ rolüyle ünü sınırları aşan oyuncu Pınar Deniz, bir süredir ilişki yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım’dan evlilik teklifi aldı.
8.08.2023 Magazin
Evlilik teklifi hazırlığı yapan gencin talihsiz kazası! İşte o anlar
Evlilik teklifi hazırlığı yapan gencin talihsiz kazası! İşte o anlar Ordu'da Cem Günday'ın (24), kız arkadaşına evlenme teklif ettiği sırada kiraladığı tekneden denize düşen yüzük, bir dalgıç tarafından bulunup, çifte teslim edildi.
6.08.2023 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Yüzük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüzük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.