Yunus Koca

Yunus Koca

Son dakika yunus koca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yunus koca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yunus koca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yunus Koca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yunus koca gelişmeleri de dahil olmak üzere 140 yunus koca haberi bulunmuştur. Tüm yunus koca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş bayram tatili açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş bayram tatili açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır'da AK Parti İl Danışma toplantısında konuştu. Erdoğan Kurban Bayramı tatili ile ilgili soruya, "Kurban Bayramı tatili ile ilgili çalışmalar sürüyor. Sanki tatil süreci 10 ve 9 arasında dolaşıyor. Bunu millete seslenişte halkıma duyuracağım." yanıtını verdi.
9.07.2021 Siyaset
Şoför otobüste fenalaşan kadını hastaneye yetiştirdi
Şoför otobüste fenalaşan kadını hastaneye yetiştirdi Kahramanmaraş'ta yoğun trafik karşısında diğer sürücülere selektör yaparak, korna çalarak yol isteyen şoför Yunus Koca, fenalaşan kadını kısa zaman içinde acil servise ulaştırdı.
30.12.2017 Yaşam
Almanya ile Türkiye arasında bir kriz daha!
Almanya ile Türkiye arasında bir kriz daha! Almanya ve Türkiye arasında referandum öncesi başlayan, bazı asker ve diplomatların Almanya'ya iltica talebinde bulunması ile devam eden ve Almanya milletvekillerinin İncirlik Üssü'ne alınmamaması ile tırmanan kriz, suçluların iadesi anlaşmasına da yansıdı.
29.09.2021 Gündem
13 doktor istifa etti!
13 doktor istifa etti! Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde son aylarda artan terör olayları, sağlıkçıları ve sağlık hizmetlerinin sunumunu da etkiledi...
29.09.2021 Gündem
‘Hasta var’ deyip pusu kuruyorlar!
‘Hasta var’ deyip pusu kuruyorlar! Sağlık Bakanlığı, 7 Haziran’dan bu yana Doğu ve Güneydoğu’da terör saldırısına maruz kalan sağlıkçıların bilançosunu açıkladı
29.09.2015 Yaşam
‘Hasta var’ deyip pusuya düşürdüler
‘Hasta var’ deyip pusuya düşürdüler Sağlık Bakanlığı, 7 Haziran’dan bu yana Doğu ve Güneydoğu’da yaşanan terör olaylarının bilançosunu açıkladı. Terör saldırısına maruz kalan 4 sağlık personeli yaşamını yitirirken 21 sağlık personeli de teröristlerce alıkonuldu.
29.09.2021 Gündem
Yunus Koca cinayetinde şoke eden ifadeler
Yunus Koca cinayetinde şoke eden ifadeler Cinayeti azmettirdiği iddia edilen Mustafa Akçil’in ise "İstanbul’da M...
4.09.2015 Yaşam
’Kusura bakma vurmak zorundayım’
’Kusura bakma vurmak zorundayım’ DİYARBAKIR’da, AK Parti eski Gençlik Kolları İl Başkanı Yunus Koca’yı, kendisine ait eczanenin önünde tabancayla kurşun yağmuruna tutarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden Bilgin Bölükbaş’ın, ifadesinde, "Cinayeti işlemeden önce aracının camını tıklatıp, ’Yunus ağabey kusura bakma seni vurmak zorundayım’ dedim" dediği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Demirtaş Yunus Koca'nın ailesini aradı
Demirtaş Yunus Koca'nın ailesini aradı HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonrası yaşamını yitiren AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları eski Başkanı Yunus Koca'nın babası Abdülkadir Koca'yı telefonla aradı...
29.09.2021 Gündem
Suikast şüphelileri yakalandı
Suikast şüphelileri yakalandı Diyarbakır’da uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca’nın katil zanlıları olduğu öne sürülen 2 kişi, olayda kullanıldığı tespit edilen silahla yakalandı...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır saldırısında flaş gelişme
Diyarbakır saldırısında flaş gelişme Diyarbakır'da uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca'nın katil zanlıları olduğu öne sürülen 2 kişi, olayda kullanıldığı tespit edilen silahla yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Davutoğlu: Gerekli talimatları verdim!
Davutoğlu: Gerekli talimatları verdim! Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyarbakır'daki işyerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti eski Gençlik Kolları İl Başkanı eczacı Yunus Koca ile ilgili mesaj yayımladı...
29.09.2021 Gündem
Demirtaş: Yunus Koca’nın katledilmesini lanetliyorum
Demirtaş: Yunus Koca’nın katledilmesini lanetliyorum HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Diyarbakır’daki işyerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti eski Gençlik Kolları İl Başkanı eczacı Yunus Koca’nın yakınlarına baş sağlığı dileğinde bulundu...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da saldırı! Eski AK Partili başkan hayatını kaybetti
Diyarbakır'da saldırı! Eski AK Partili başkan hayatını kaybetti Diyarbakır'da Ak Parti eski Gençlik Kolları Başkanı 31 yaşındaki Yunus Koca'ya eczanesinde düzenlenen silahlı saldırıda öldürülmesiyle ilgili polis genç çaplı soruşturma başlattı...
29.09.2021 Gündem
Faruk Koca, Halil Umut Meler'e saldırısını kabul etmedi! Dava ile ilgili flaş gelişme
Faruk Koca, Halil Umut Meler'e saldırısını kabul etmedi! Dava ile ilgili flaş gelişme Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Rizespor maçının ardından Türk futbolunda büyük bir skandal yaşanmıştı. 1-1 biten müsabaka sonrasında Ankaragücü'nün eski başkanı Faruk Koca, saha içine girerek hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı gerçekleştirmişti. Koca, yaşanan olayla ilgili davada iddiaları reddetti.
9.01.2024 Süper Lig
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Ankaragücü ve Faruk Koca'ya verilen ceza belli oldu
Ankaragücü ve Faruk Koca'ya verilen ceza belli oldu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrasında Halil Umut Meler'e yönelik saldırıya ilişkin verilen cezaları açıkladı. Ankaragücü ve Faruk Koca'nın aldıkları cezalar resmen belli oldu.
14.12.2023 Futbol
Hakem Halil Umut Meler hastaneden taburcu edildi! İşte ilk görüntü
Hakem Halil Umut Meler hastaneden taburcu edildi! İşte ilk görüntü Süper Lig'in 15'inci haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmanın ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler, bu sabah yapılan son kontrollerinin ardından Ankara'da tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.
13.12.2023 Süper Lig
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD bölgeye konuşlandıracağı yeni silahları resmen açıkladı. ABD'li bakan bunun 'İran'a bir yanıt' olduğunu söyleyerek direkt olarak Tahran'ı hedef aldı. Hizbullah'ın gözdağı gibi açıklamasına yanıt veren İsrailli sözcü ise Lübnan'ın bir savaşa sürüklenme riski olduğunu duyurdu. İsrail jetleri Han Yunus'ta sivillerin sığındığı okulu vurdu. Saldırıya uğrayan okuldan ilk görüntüler geldi.
22.10.2023 Gündem
Maske takıp yaşlı adamı darp etmişlerdi! İfadeleri ortaya çıktı
Maske takıp yaşlı adamı darp etmişlerdi! İfadeleri ortaya çıktı Bursa'da, tartıştıkları Cengiz B.'yi (54) ofislerine getirip, maske takarak, müzik eşliğinde saatlerce döverek işkence yapan, oto kiralama şirketi sahibi Melih Karalar (28) ve Ahmet Duran Uçar (31) ve olaya karışan Yunus Emre K. (35) ile birlikte yargılanan Muzaffer Veyisoğlu (21), mahkemede suçlamaları reddetti. Olay sırasında yaşananları kayda alan Veyisoğlu, "Ben, iş yerinde stajiyer olarak çalışıyorum. Sesleri duyunca korktum. Görüntüleri ise, 'Olay ile ilgim olmadığını kanıtlamak için' çektim. Üniversite öğrencisiyim. Cezaevinde kaldığım süre içinde sınavlara giremedim. Mağdurum" dedi. Duruşmayı erteleyen mahkeme heyeti, Veyisoğlu'nun tahliyesine, Karalar ve Uçar'ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
6.09.2023 Yaşam
Büyük kavuşma! Oğlumu bulmak için 4 saat yürüdüm ama hastanede yoktu’
Büyük kavuşma! Oğlumu bulmak için 4 saat yürüdüm ama hastanede yoktu’ Konya’da yaşayan Tican ailesi bebek bekliyordu. Doğumdan önce Hatay’da yaşayan ailelerini ziyaret etmek istediler. Fakat anne beklediğinden daha erken doğum yaptı ve oğlu Umut Yunus’u Hatay’da dünyaya getirdi. Aile Hatay’da depreme yakalandı. Deprem sonrasında yaşadıkları ise tam bir mücadele öyküsü...
19.03.2023 Yaşam
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak.
1.03.2023 Gündem
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem!
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem! AFAD, dün saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Bu depremin ardından Samandağ'da 5.8 ve 5.2 büyüklüğünde iki sarsıntı daha kaydedildi. Deprem Kayseri, Antalya, Urfa, Osmaniye, Diyarbakır'a kadar geniş bir alanda hissedildi. Depremde 6 kişi hayatını kaybetti, 294 kişi yaralandı.
21.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 41 bin 156’ya yükseldi.
20.02.2023 Gündem
Diyarbakır'da kolonsuz inşa edilen bina depremde hasar almadı! Yaşını duyan hayret ediyor
Diyarbakır'da kolonsuz inşa edilen bina depremde hasar almadı! Yaşını duyan hayret ediyor Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde giriş katı hariç kolonu olmayan ve yaşanan depremde herhangi bir hasar görmeyen 4 katlı yapı görenleri hayrete düşürüyor. Binanın yaşı ise duyanları şoke ediyor.
18.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yunus Koca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yunus koca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.