Yunus Balığı

Yunus Balığı

Son dakika yunus balığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yunus balığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yunus balığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yunus Balığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yunus balığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 yunus balığı haberi bulunmuştur. Tüm yunus balığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzon'da sahile ölü yunus vurdu
Trabzon'da sahile ölü yunus vurdu Trabzon'un Sürmene ilçesinde sahile ölü yunus vurdu. Balıkçılar, yunus ölümlerine kalkan ağlarının sebep olduğunu söyledi.
4.04.2024 Gündem
Falda Yunus Balığı Görmek Ne Demek? Kahve Falında Yunus Balığı Nasıl Yorumlanır?
Falda Yunus Balığı Görmek Ne Demek? Kahve Falında Yunus Balığı Nasıl Yorumlanır? Kahve falı kişilerin hayatları, geçmiş ve gelecek hakkında mesajlar içermektedir. Bu mesajlar sayesinde kişiler kendileri için iyi ve kötüyü ayırt edebilmektedir. Falda yunus balığının görülmesi kısmetin açık bir şekilde gelmek üzere olduğu şeklinde yorumlanmaktadır. Yunus balığı pek çok kısmete işaret etmektedir. Hem evlilik, aşk, hem iş ve kariyer anlamlarında başarıların geleceğini göstermektedir. Fal içerisinde dikkat çeken yunus figürü maddi sıkıntı yaşayan kişilerin tez zamanda bu sıkıntılardan kurtulacağını da göstermektedir.
14.06.2023 Gündem
Hz. Yunus'un Duası Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Hz. Yunus'un Duası kaç kez okunmalı?
Hz. Yunus'un Duası Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Hz. Yunus'un Duası kaç kez okunmalı? Yunus Peygamber Allah'ın tek olduğunu kendi kavmine anlatmaya çalışan ve bu sebeple kavminin onu reddetmesi üzerine Allah'ın Yunus peygambere tebliği ile koruma altına alınan peygamberler arasında yer almaktadır.
30.03.2022 Dini Bilgiler
Sinop açıklarında yunus sürüsü böyle görüntülendi!
Sinop açıklarında yunus sürüsü böyle görüntülendi! Sinop’ta avlanmak için denize açılan balıkçı teknesinin önünde seyreden yunus sürüsü adeta kılavuz kaptanlık yaptı.
25.03.2022 Yaşam
İstanbul'da sahile yunus balığı vurdu! Sahilde yürüyen vatandaşlar fark etti
İstanbul'da sahile yunus balığı vurdu! Sahilde yürüyen vatandaşlar fark etti İstanbul Beylikdüzü Gürpınar sahilinde yunus balığı kıyıya vurdu. Sahilde yürüyen vatandaşlar kıyıya vuran balığı görüp ekiplere haber verdi.
29.11.2021 Yaşam
Çay bahçesinin sahiline ölü yunus balığı vurdu
Çay bahçesinin sahiline ölü yunus balığı vurdu Bursa’nın Gemlik ilçesinde sahile yavru olduğu anlaşılan ölü yunus balığı vurdu.
5.09.2021 Yaşam
Türkiye'de ilk kez görüldü! Ne olduğunu anlamadılar, denizde yüzerken...
Türkiye'de ilk kez görüldü! Ne olduğunu anlamadılar, denizde yüzerken... Dünyada 7 deniz kaplumbağası türünden biri ve en büyüğü olan deri sırtlı deniz kaplumbağası kaptan İlknur Asar ve gemici Buse İnceler tarafından Göcek koyları Sarsakla açıklarında yüzerken görüntülendi. Ekolojik Araştırmalar Derneği (EKAD) Başkanı Dr. Ali Fuat Canpolat, "Türkiye kıyılarındaki ilk defa canlı görüntüsü oldu. Harika, çok güzel ve heyecan verici bir durum" dedi.
20.08.2021 Yaşam
Meclis'e sunuldu! Yasak geliyor, cezası 50 bin lira...
Meclis'e sunuldu! Yasak geliyor, cezası 50 bin lira... Balıkçılıkla ilgili düzenleme Meclis'e sunuldu. Kanun teklifine göre iç sular, Karadeniz, Marmara Denizi, İstanbul ve Çanakkale boğazlarında, gemilerdeki faaliyetlerin yürütülmesinde gerekli olan aydınlatma hariç, avlanma amaçlı ışık kullanan gemiler için sahip veya donatanlarına 50 bin lira idari para cezası verilecek.
1.10.2019 Siyaset
Şili'de 40 bin litre akaryakıt denize döküldü
Şili'de 40 bin litre akaryakıt denize döküldü Güney Amerika ülkesi Şili'de 40 bin litre dizel yakıtın denize döküldüğü bildirildi.
29.07.2019 Dünya
Alaplı Çayı'nda ilk kez görüldü!
Alaplı Çayı'nda ilk kez görüldü! Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde ırmağa giren 3 metre boyundaki yunus herkesin ilgi odağı oldu.
25.07.2019 Gündem
Sinop’ta ölü yunus kıyıya vurdu
Sinop’ta ölü yunus kıyıya vurdu Sinop'ta Kumkapı Sahili'nde, yaklaşık 50 metre açıkta ölü bir yunus vurduğu görüldü.
15.04.2019 Yaşam
Hatay'da bulundu! 2 metre uzunluğunda...
Hatay'da bulundu! 2 metre uzunluğunda... Hatay'ın Erzin ilçesinde, 2 metre uzunluğunda ölmüş yunus balığı karaya vurdu.
18.01.2019 Yaşam
‘Wattozz’ derin sulara ineceği günü bekliyor
‘Wattozz’ derin sulara ineceği günü bekliyor Görünüm olarak Vatoz balığına benzeyen SİDA, Türk savunma sanayiinin geleceğine ışık tutacak. Milli insansız deniz aracı silikon kaplı dış gövdeleriyle canlı bir vatoz ile aynı görünümde olacak
20.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Sarıyer'de ölü yunus bulundu
Sarıyer'de ölü yunus bulundu İstanbul Sarıyer Tarabya sahilinde ölü yunus bulundu.Sahil kenarında dün akşam balık tutanlar denizde ters dönmüş yunusu fark ederek durumu yetkililere bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen deniz polisi ters dönmüş yunusu denizden sahile çıkardı. Yaklaşık 1.5 metre uzunluğundaki yunusun öldüğü anlaşıldı.
17.12.2018 Yaşam
Gemlik’te karaya vuran yunus balığını doğradılar!
Gemlik’te karaya vuran yunus balığını doğradılar! Bursa'nın Gemlik İlçesinde karaya vuran yunus balığı vatandaşlar tarafından kesildi. O anlar vatandaşların kamerasına saniye saniye yansıdı. Sosyal medyaya düşen görüntü vatandaşlar tarafından büyük tepki gördü.
25.07.2018 Gündem
Denize yönlendirilen yunus balığı yeniden ırmağa girdi
Denize yönlendirilen yunus balığı yeniden ırmağa girdi Bartın'da önceki gün ırmağa giren ve ekiplerin çalışması sonucu denize ulaştırılan yunus balığı yeniden ırmağa girince ikinci kez kurtarma çalışması başlatıldı.
5.07.2018 Yaşam
Ölü yunus sahile vurdu!
Ölü yunus sahile vurdu! Marmara Denizi’nin Tekirdağ sahiline ölü yunus balığı vurdu.
19.05.2018 Yaşam
Karadeniz’de yunus ölümleri sürüyor
Karadeniz’de yunus ölümleri sürüyor Karadeniz kıyılarında görülen yunus ölümleri devam ediyor. Son 2 ayda 50’den fazla yunus balığı ölüsü kıyıya vururdu. Son olarak ise Giresun’da deniz kıyısına 2 yunus ölüsü daha vurdu.
6.05.2018 Yaşam
İstanbul Boğazı’nda yunuslardan görsel şölen
İstanbul Boğazı’nda yunuslardan görsel şölen İstanbul Boğazı’nda aniden ortaya çıkan yunus balığı sürüsü vatandaşlara görsel şölen sundu. Hızlı ve kıvrak hareketler yapan sevimli yunusların suyun üzerinde adeta dans etmeleri kameralara yansıdı.
25.04.2018 Gündem
Düzce'de ölü yunus karaya vurdu
Düzce'de ölü yunus karaya vurdu Düzce'nin Akçakoca ilçesinde ölü yunus karaya vurdu.
19.04.2018 Yaşam
Kurşunla vurulduğu iddia edilen yunus kıyıya vurdu
Kurşunla vurulduğu iddia edilen yunus kıyıya vurdu Muğla'nın Bodrum ilçesinde, başından kurşunla vurulduğu iddia edilen yunus balığı kıyıya vurdu.
2.01.2018 Yaşam
Yunuslar İstanbul Boğazı'nda avlanırken havadan görüntülendi
Yunuslar İstanbul Boğazı'nda avlanırken havadan görüntülendi Yunusların martılarla balık kapma mücadelesi seyrine doyum olmayan manzara oluşturdu. Belgesellere taş çıkartan görüntüler İstanbul Boğazı'nda çekildi.
24.11.2017 Yaşam
'Eşcinsel yunuslar' şaşırttı!
'Eşcinsel yunuslar' şaşırttı! Batı Avustralya'daki bilim adamları, büyük yunus gruplarının çiftleşme mevsiminin bitmesinden sonra 'eşcinsel davranış' sergilediklerine dikkat çekti.
3.08.2017 Dünya
Ölü yunus balığı sahile vurdu
Ölü yunus balığı sahile vurdu Sakarya'nın Karasu İlçesi’nde ölü yunus balığı sahile vurdu.
28.06.2017 Yaşam
Ölü yunus balıklarının sayısı artıyor
Ölü yunus balıklarının sayısı artıyor Zonguldak'ın Alaplı ilçesindeki limanda üç ölü yunus balığı bulundu. İlçedeki balık ölümlerinin nedeni henüz netlik kazanmadı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yunus Balığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yunus balığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.