Yunan gazetesinden Türkçe ilk sayfa! Tüm manşetlerde Türkiye ve Erdoğan var
Yunan gazetesinden Türkçe ilk sayfa! Tüm manşetlerde Türkiye ve Erdoğan var Varılan tarihi anlaşmayı öne çıkaran Yunan basını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretini manşetten 'Ege'nin sakin sularını kilitliyorlar' ve 'Anahtar kelimeler ve kodların çözülmesi' gibi başlıklarla verdi. To Vima, görüşmelere katılanların "Farklı bir Erdoğan'la tanıştık" dediğini yazdı.
8.12.2023 Dünya
Yunan gazetesinde “Hepimiz Türküz” karikatürü
Yunan gazetesinde “Hepimiz Türküz” karikatürü Yunanistan'ın önde gelen gazetelerinden Kathimerini, Türkiye'nin 10 ilini yıkan ve binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği deprem ile ilgili yayınlanan karikatürde Türk halkının yanında olduklarını vurgulayarak “Hepimiz Türküz” ifadesine yer verdi.
8.02.2023 Dünya
'Ege'de savaş' diye sundular! 4 dakika 44 saniyelik 'şok' görüntü
'Ege'de savaş' diye sundular! 4 dakika 44 saniyelik 'şok' görüntü Yunan gazetesinin yayınladığı video kaydı, bir ay önce Didim'le Bulamaç Adası arasında çekildi. Ancak olayın bir de Türkiye tarafından çekilen görüntüsü vardı.
2.02.2023 Vatan TV
Bakan Gül'den Yunan mevkidaşına mektup
Bakan Gül'den Yunan mevkidaşına mektup Adalet Bakanı Gül, Dimokratia gazetesinin Erdoğan'a hakaret içeren manşetinden dolayı Yunanistan Adalet Bakanı Tsiaras'a mektup gönderdi.
21.09.2020 Siyaset
Yunan gazetesi Kuran dağıttı
Yunan gazetesi Kuran dağıttı Yunanistan’ın önde gelen haftalık gazetelerinden To Vima, ülkede ulusal alanda bir ilki gerçekleştirerek okuyucularına Kuran dağıttı...
14.02.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri