Yük Gemisi

Yük Gemisi

Son dakika yük gemisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yük gemisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yük gemisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yük Gemisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yük gemisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 544 yük gemisi haberi bulunmuştur. Tüm yük gemisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın
Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın Mısır’dan Bulgaristan’a seyir halindeki kuru yük gemisinin makine dairesinde Çanakkale Boğazı Akbaş önlerinde yangın çıktı. Çanakkale Valiliği, Çanakkale Boğazı’nda ‘Ak Discovery' isimli 107 metrelik kuru yük gemisinde çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı.
25.04.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde kargo gemisi battı! Kurtarma çalışması sürüyor
Marmara Denizi'nde kargo gemisi battı! Kurtarma çalışması sürüyor Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan 69 metre boyundaki kargo gemisinin mürettebatı için kurtarma çalışması başlatıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Marmara Denizi'nde batan kargo gemisine yönelik arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini ve şu ana kadar yapılan aramalarda içi boş bir can salı bulunduğunu açıkladı. Sahil güvenlik ekipleri, "Kimse var mı?" anonslarıyla fırtınalı denizde gemicileri arıyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da 2 sahil güvenlik gemisi, 2 sahil güvenlik botu, Kıyı Emniyeti'ne ait 2 römorkör bölgede çalıştığını, 1 sahil güvenlik korveti ve bir sahil güvenlik uçağının da bölgeye intikal edeceğini kaydetti. Hazır bekletilen helikopter ise hava şartları düzelirse havalanacak.
15.02.2024 Gündem
Bartın açıklarındaki gemide Türk mürettebat kayboldu
Bartın açıklarındaki gemide Türk mürettebat kayboldu Bartın'ın Kurucaşile ilçesinin 18 deniz mili açığında seyir halindeki Malta bandralı ‘PS VALETTA’ isimli gemide, temizlik işlerinden sorumlu mürettebat olarak görev yapan M.Ş (26) kayboldu. Denize düştüğü değerlendirilen M.Ş.'nin bulunması için sahil güvenlik ekipleri arama çalışması başlattı.
12.01.2024 Gündem
Sahte diş doktoru skandalı! Hastaya kızdı dişlerini çekti ilaç yazdı, şok eden olay
Sahte diş doktoru skandalı! Hastaya kızdı dişlerini çekti ilaç yazdı, şok eden olay Ağrısı nedeniyle dişçiye giden Hakan Yıldırım’ın 4 dişi çekildi. Dişleri, klinikte çalışan temizlikçi Cemal Şenaslan’ın çektiğini ortaya çıktı. Açılan davada Şenaslan, ‘diploması olmadığı halde diş hekimliğine ilişkin hasta tedavi etme’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
27.11.2023 Gündem
Fırtına nedeniyle yük gemisi karaya oturdu; 11 mürettebat kurtarıldı
Fırtına nedeniyle yük gemisi karaya oturdu; 11 mürettebat kurtarıldı Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde gübre yüklü gemi, fırtına nedeniyle karaya oturdu. Gemideki personel, itfaiye merdiveni ile tahliye edildi.
27.11.2023 Gündem
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı Kuvvetli fırtına ve yağışın ardından Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan gemideki kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte devam ediyor. Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan ve sığındığı Kdz. Ereğli Limanı'nda batan Kafkametler adlı geminin telsizcisi Mustafa Nacar'ın olay anında ailesine mesaj attığı ortaya çıktı. Bugün ilk kez bot ve dalgıçlarla gerçekleştirilen gemi ve mürettebatı arama çalışmalarında, gemi batığını yerinin tespit edildiği belirtildi.
21.11.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
Batman'da sel felaketi: Aynı aileden 3'ü çocuk 4 kişi öldü
Batman'da sel felaketi: Aynı aileden 3'ü çocuk 4 kişi öldü Batman'da Seyitler Mahallesi'ndeki evinin önünden sel sularına kapılarak kaybolan 3'ncü çocuğun da cansız bedenine ulaşıldı.
20.11.2023 Gündem
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı!  Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı! Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 1 kişi ile Batman’da 1 kişinin sel sularına kapılarak hayatını kaybettiğini, 50 kişinin de yaralandığı açıkladı. Yerlikaya, Zonguldak açıklarında gündüz saatlerinde irtibatın kesildiği Türk bayraklı ‘Kafkametler’ adlı kuru yük gemisinin ise mendireğe çarpması sonucu battığını belirterek, "Bu kadar olumsuz bir hava koşulu ortamında maalesef ‘Kafkametler’ adlı gemimizde bulunan 12 Türk mürettebatın da arama kurtarma faaliyetini yapamadık. Olumsuz hava koşullarının düzelmesiyle birlikte hemen arama kurtarma faaliyetlerine başlanılacaktır” dedi. Ekipler, kayıp 12 personelden’1’inin Ereğli sahilinde cansız bedenine ulaştı.
20.11.2023 Gündem
Yalova'da sağanak ve fırtına; deniz taştı, tekneler parçalandı
Yalova'da sağanak ve fırtına; deniz taştı, tekneler parçalandı Yalova'nın Altınova ilçesi Tersaneler bölgesi açıklarındaki bakım havuzuna demir atarak, onarım için bekleyen kuru yük gemisi, saat 04.30 sıralarında fırtınada sürüklenmeye başladı. Gemi, öğle saatlerinde etkisini artıran fırtına ile daha da sürüklenip, bir tersanenin iskelesine vurdu. O anlar, cep telefonu kamerası ile görüntülenirken, bölgeye Sahil Güvenlik ve polis ekipleri sevk edildi. Onarım için bekleyen gemide, mürettebat olmadığı öğrenildi.
19.11.2023 Vatan TV
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi Zonguldak'ta da fırtına nedeniyle gemi ve 12 mürettebatından haber alınamazken kentte bir cezaevinin boşaltıldığı açıklandı.
19.11.2023 Gündem
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti sunan ve sunacak olan bütün şehir hastanelerinin 15-16 yıl sonra hepsinin devlete ait olacağını açıkladı.
10.11.2023 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda gemi arızası! Ekipler seferber oldu
Çanakkale Boğazı'nda gemi arızası! Ekipler seferber oldu Çanakkale Boğazı'nda makine arızası yapan 'Marşal Adaları' bayraklı dökme yük gemisi, römorkörle demirleme sahasına çekildi.
7.10.2023 Yaşam
İki gemi Ahırkapı açıklarında çarpıştı!
İki gemi Ahırkapı açıklarında çarpıştı! İstanbul Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpışma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
18.09.2023 Gündem
Türk gemisine Rus askerlerden silahlı baskın! Görüntüler ortaya çıktı
Türk gemisine Rus askerlerden silahlı baskın! Görüntüler ortaya çıktı Rus ordusu Pazar günü Karadeniz’de Ukrayna’nın İzmail limanına sefer yapan kuru yük gemisi ‘Sukru Okan’ı hedef aldı ve uyarı ateşinde bulundu. Daha sonra gemiyi durduran Rus ordusu düzenlediği baskının görüntülerini yayınladı.
15.08.2023 Dünya
Türk gemisine Rus askerlerden silahlı baskın! Görüntüler ortaya çıktı
Türk gemisine Rus askerlerden silahlı baskın! Görüntüler ortaya çıktı Rus ordusu Pazar günü Karadeniz’de Ukrayna’nın İzmail limanına sefer yapan kuru yük gemisi ‘Sukru Okan’ı hedef aldı ve uyarı ateşinde bulundu. Daha sonra gemiyi durduran Rus ordusu düzenlediği baskının görüntülerini yayınladı.
15.08.2023 Dünya
Akdeniz'de dev uyuşturucu operasyonu! Türk polisi uyardı İtalya polisi harekete geçti
Akdeniz'de dev uyuşturucu operasyonu! Türk polisi uyardı İtalya polisi harekete geçti Kanarya adalarından yola çıkıp, Cebelitarık Boğazı’nı geçen kuru yük gemisini Türk Emniyeti takibe aldı. Gemide uyuşturucu zulası olduğunu belirleyen Türk polisi, İtalyan güçlerini harekete geçirdi. Sicilya açıklarında düzenlenen operasyonla 5,3 ton rekor uyuşturucu yakalandı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ paylaştı.
31.07.2023 Gündem
Marmara Adası açıklarında karaya oturan gemi, 3 saatte kurtarıldı
Marmara Adası açıklarında karaya oturan gemi, 3 saatte kurtarıldı Balıkesir'de Marmara Adası açıklarında karaya oturan kuru yük gemisi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü (KEGM) ekiplerince 3 saatlik çalışma ile kurtarıldı.
18.05.2023 Gündem
Akılalmaz olay! Saklambaç oynamak isterken ülke değiştirdi
Akılalmaz olay! Saklambaç oynamak isterken ülke değiştirdi Bangladeş'te arkadaşlarıyla saklambaç oynadığı sırada bir yük konteynerinin içine saklanan ve uyuyakalan çocuk günler sona hayatının şokunu yaşadı. İşte haberin detayları...
27.01.2023 Dünya
Yük gemisi karaya oturdu, İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği askıya alındı
Yük gemisi karaya oturdu, İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği askıya alındı Ukrayna’dan İstanbul’a seyir halinde olan MKK-1 isimli 142 metre boyundaki dökme yük gemisi dümen arızası nedeniyle Beykoz Anadolu Kavağı önlerinde karaya oturdu. Gemiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Karaya oturan gemi havadan görüntülendi.
16.01.2023 Gündem
Süveyş Kanalı'nda gemi karaya oturdu
Süveyş Kanalı'nda gemi karaya oturdu Akdeniz'i Kızıldeniz'e bağlayan Süveyş Kanalı'nda gemi karaya oturdu. Kanal hizmetleri ajansı Leth, bir yük gemisinin Pazartesi sabahı Süveyş Kanalı'nda karaya oturduğunu duyurdu.
9.01.2023 Dünya
Ahırkapı açıklarındaki gemi kazası kameraya böyle yansıdı
Ahırkapı açıklarındaki gemi kazası kameraya böyle yansıdı Fatih Ahırkapı açıklarında, konteyner gemisi ile kuru yük gemisi çarpıştı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma ile gemiler, Ahırkapı Demir Sahası'na demirletildi. Kaza anı Burhan Dizman gemisindekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
3.12.2022 Gündem
Ahırkapı açıklarındaki gemi kazası kamerada
Ahırkapı açıklarındaki gemi kazası kamerada Fatih Ahırkapı açıklarında, konteyner gemisi ile kuru yük gemisi çarpıştı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma ile gemiler, Ahırkapı Demir Sahası'na demirletildi. Kaza anı Burhan Dizman gemisindekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
3.12.2022 Haber
Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı
Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı Fatih Ahırkapı açıklarında, konteyner gemisi ile kuru yük gemisi çarpıştı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma ile gemiler, Ahırkapı Demir Sahasına demirletildi.
2.12.2022 Gündem
Tahıl koridorundan 501 gemi ile 12 milyon tondan fazla tahıl taşındı
Tahıl koridorundan 501 gemi ile 12 milyon tondan fazla tahıl taşındı Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşanan "gıda krizi" riskinin ortadan kaldırılmasına yönelik Türkiye'nin çabalarıyla oluşturulan 'tahıl koridoru'ndan bugüne kadar 501 gemi ile 12 milyon tondan fazla tahıl taşındı.
29.11.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yük Gemisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yük gemisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.