Ahırkapı

Ahırkapı

Son dakika Ahırkapı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahırkapı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahırkapı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahırkapı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahırkapı gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 ahırkapı haberi bulunmuştur. Tüm ahırkapı haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
İki gemi Ahırkapı açıklarında çarpıştı!
İki gemi Ahırkapı açıklarında çarpıştı! İstanbul Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpışma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
18.09.2023 Gündem
Ben Affleck İstanbul'un keyfini çıkarıyor! Karadan geldi, denizden gitti
Ben Affleck İstanbul'un keyfini çıkarıyor! Karadan geldi, denizden gitti Dünyaca ünlü aktör Ben Affleck, İstanbul tatiline devam ediyor. Oscar’lı yıldız önceki akşam çocuklarıyla beraber Kadıköy-Suadiye’de bulunan The Townhouse’da yemek yedi.
9.08.2023 Magazin
İstanbul Boğazı’nda kargo gemisi makine arızası yaptı
İstanbul Boğazı’nda kargo gemisi makine arızası yaptı İstanbul Boğazı’nda 94 metre uzunluğundaki kargo gemisi makine arızası yaptı, Boğaz'da gemi trafiği çift taraflı kapatıldı.
30.04.2023 Gündem
Ahırkapı açıklarındaki gemi kazası kameraya böyle yansıdı
Ahırkapı açıklarındaki gemi kazası kameraya böyle yansıdı Fatih Ahırkapı açıklarında, konteyner gemisi ile kuru yük gemisi çarpıştı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma ile gemiler, Ahırkapı Demir Sahası'na demirletildi. Kaza anı Burhan Dizman gemisindekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
3.12.2022 Gündem
Ahırkapı açıklarındaki gemi kazası kamerada
Ahırkapı açıklarındaki gemi kazası kamerada Fatih Ahırkapı açıklarında, konteyner gemisi ile kuru yük gemisi çarpıştı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma ile gemiler, Ahırkapı Demir Sahası'na demirletildi. Kaza anı Burhan Dizman gemisindekiler tarafından cep telefonuyla görüntülendi.
3.12.2022 Haber
Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı
Ahırkapı açıklarında iki gemi çarpıştı Fatih Ahırkapı açıklarında, konteyner gemisi ile kuru yük gemisi çarpıştı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma ile gemiler, Ahırkapı Demir Sahasına demirletildi.
2.12.2022 Gündem
1999 yılında Marmara Denizi'nde batan “Semele” isimli gemi 23 yıldır çıkartılmayı bekliyor
1999 yılında Marmara Denizi'nde batan “Semele” isimli gemi 23 yıldır çıkartılmayı bekliyor 1999 yılında Belize bayraklı “Semele” isimli kuru yük gemisi ile Bulgar bayraklı “Shipka” isimli kuru yük gemisi, Ahırkapı Feneri açıklarında çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile Semele isimli gemi, içinde bulunan 6 bin 535 metrik ton çubuk-kangal demir yükü ve orta boy tanker büyüklüğündeki yakıt ile birlikte battı. İstanbul Üniversitesi Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Cem Gazioğlu, 23 yıldır batık halde bulunan geminin Düzce depremindeki sarsıntıda ekosisteme zararlı maddeler salarak Marmara Denizi için risk taşıdığını ve batık gemi içinde tanker büyüklüğünde yakıt olduğunu söyledi.
26.11.2022 Haber
1999 yılında batan Semele gemisi Marmara için büyük tehdit! 'Risk teşkil ediyor'
1999 yılında batan Semele gemisi Marmara için büyük tehdit! 'Risk teşkil ediyor' 1999 yılında Belize bayraklı “Semele” isimli kuru yük gemisi ile Bulgar bayraklı “Shipka” isimli kuru yük gemisi, Ahırkapı Feneri açıklarında çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile Semele isimli gemi, içinde bulunan 6 bin 535 metrik ton çubuk-kangal demir yükü ve orta boy tanker büyüklüğündeki yakıt ile birlikte battı. 23 yıldır batık halde bulunan geminin, Düzce depremindeki sarsıntıda ekosisteme zararlı maddeler saldığı ve Marmara Denizi’deki canlılar için büyük risk taşıdığı ortaya çıktı. Batık geminin içinde tanker büyüklüğünde yakıt olduğu da belirtildi.
26.11.2022 Yaşam
Gemi makine arızası yaptı, İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı
Gemi makine arızası yaptı, İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı Kandilli açıklarında konteyner gemisi makine arızası verdi. Kıyı Emniyeti kurtarma ekipleri sevk edilirken, İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği, geçici olarak askıya alındı.
18.11.2022 Gündem
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru kırıldı
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru kırıldı Dünyada 2 kıtada koşulan tek koşu olan 44. N Kolay İstanbul Maratonu 60 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Koşuyu kazanan Kenyalı atlet Robert Kimkemboi rekor kırdı. Kadınlarda ise Sechale Dalasa kariyer rekoru kırdı.
6.11.2022 Şampiy10
İstanbul Maratonu için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul Maratonu için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 44.’sü düzenlenen İstanbul Maratonu nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü araç trafiğine kapatıldı.
6.11.2022 Gündem
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul’da 6 Kasım’da düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar ise merak konusu oldu. Peki, 6 Kasım Pazar günü hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? İşte 6 Kasım kapalı yollar…
5.11.2022 Gündem
İstanbullular dikkat! Yarın birçok yol trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Yarın birçok yol trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliği, Pazar günü yapılacak 44üncü 'N Kolay İstanbul Maratonu' nedeniyle trafiğe kapatılacak yollarla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. 
5.11.2022 Yaşam
Malta bayraklı gemide zehirlenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı
Malta bayraklı gemide zehirlenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı Bakırköy açıklarında demirde bulunan Malta bayraklı Sealion 1 gemisinde zehirlenen 5 kişi, hastaneye kaldırıldı.
10.10.2022 Yaşam
Ukrayna’dan Çin’e gidecek olan Star Helena adlı gemi Ahırkapı açıklarına demirledi
Ukrayna’dan Çin’e gidecek olan Star Helena adlı gemi Ahırkapı açıklarına demirledi Ukrayna'dan Çin’e 45 ton ayçiçeği küspesi taşıyan Star Helena adlı gemi İstanbul Boğazı’ndan geçerek Ahırkapı açıklarına demirledi.
9.08.2022 Ekonomi
MSB duyurdu! 4 gemi Ahırkapı'da demirledi
MSB duyurdu! 4 gemi Ahırkapı'da demirledi Milli Savunma Bakanlığı, tahıl sevkiyatı kapsamında son bilgileri paylaştı. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Ahırkapı'ya demirleyen dört geminin denetlenmesinin yapılacağı bildirildi.
9.08.2022 Gündem
İstanbul Boğazı'nda arıza yapan gemi kurtarılarak demirletildi
İstanbul Boğazı'nda arıza yapan gemi kurtarılarak demirletildi  İstanbul Boğazı'nda makina arızası yaşayan Fox isimli kargo gemisi Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerince Ahırkapı'ya demirletildi. 
7.08.2022 Gündem
İstanbul Boğazı'nda sıcak saatler! İki gemi çarpıştı
İstanbul Boğazı'nda sıcak saatler! İki gemi çarpıştı İstanbul Ahırkapı mevkiinde 2 gemi çarpıştı. Kazada, ölen ya da yaralanan olmazken, gemiye erzak yükleyen çalışanların iki gemi arasında kalmaktan son anda kurtulduğu öğrenildi.
6.08.2022 Yaşam
Hıdırellez ne zaman, hangi gün? Hıdırellez dilekleri nasıl yapılır? Hıdırellez ritüelleri nelerdir?
Hıdırellez ne zaman, hangi gün? Hıdırellez dilekleri nasıl yapılır? Hıdırellez ritüelleri nelerdir? Hıdırellez, baharın gelişinin karşılanması amacıyla Türklerin hakim olduğu coğraflarda kutlanan bahar bayramıdır. Kıştan bahara geçisin simgesel olarak kutlandığı Hıdırellez bir takım geleneklerin de yaşatıldığı mevsimsel bayramlardan biridir. Hıdırellez’de dilekler dilenir ve bir dizi ritüel gerçekleştirilir. Bereket ile ilişkilendirilen bu ritüeller genellikle kötülükler ve hastalıklardan korunma amaçlı da yapılabilmektedir. Pek çok kişi Hıdırellez’ın yaklaştığı şu günlerde tarihini ve ritüellerini araştırıyor. Peki, Hıdırellez ne zaman, hangi gün? Hıdırellez dilekleri nasıl yapılır? Hıdırellez ritüelleri nelerdir? Hıdırellez duası var mı? Hıdırellez nasıl kutlanır? Hıdırellez Ahırkapı Şenlikleri 2022 olacak mı? İşte detaylar…
3.05.2022 Gündem
Pazar günü maraton nedeniyle kapalı yollar! 26 Mart - 27 Mart hafta sonu İstanbul’da hangi yollar kapalı, alternatif güzergahlar nereler?
Pazar günü maraton nedeniyle kapalı yollar! 26 Mart - 27 Mart hafta sonu İstanbul’da hangi yollar kapalı, alternatif güzergahlar nereler? Pazar günü maraton nedeniyle kapalı yollar araştırılıyor. İstanbul'da 27 Mart'ta İstanbul Yarı Maratonu düzenlenecek. İstanul’da hafta sonu trafiğe çıkacak vatandaşlar İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle cumartesi ve pazar günü hangi yolların kapalı olduğunu sorguluyor. İşte 26 Mart Cumartesi ve 27 Mart Pazar maraton nedeniyle kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
26.03.2022 Yaşam
İstanbul Boğazı'nda korku dolu anlar!
İstanbul Boğazı'nda korku dolu anlar! İstanbul Boğazı'nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün altında dümeni kitlenen Liberia bayraklı Atoll isimli yakıt tankeri, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Kuruçeşme açıklarında bir süre sürüklenen gemi demir atarak kıyıya metreler kala dururken, o anlar vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülendi.
12.03.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz
Bakan Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını yaptı. Törende konuşan Bakan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısını aralıyoruz." dedi.
17.01.2022 Gündem
İstanbul Boğazı'nda alarm! Gemi arıza yaptı, trafik askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda alarm! Gemi arıza yaptı, trafik askıya alındı Üsküdar Kız Kulesi açıklarında makine arızası yapan gemi nedeniyle İstanbul Boğazı'nın trafiği askıya alındı. Bölgeye sevk edilen kurtarma römorkörü ve tahlisiye botu yardımıyla geminin çekilmesiyle trafik normale döndü.
29.12.2021 Gündem
Boğaz'da arızalanan tanker çekildi, gemi trafiği normale döndü
Boğaz'da arızalanan tanker çekildi, gemi trafiği normale döndü İstanbul Boğazı, arızalanan tankerin çekilmesinin ardından gemi trafiğine tekrar açıldı.
15.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahırkapı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahırkapı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.