Ysk Başkanı

Ysk Başkanı

Son dakika ysk başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ysk başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ysk başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ysk Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ysk başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.121 ysk başkanı haberi bulunmuştur. Tüm ysk başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
YSK Başkanı Ahmet Yener kimdir, kaç yaşında? Ahmet Yener nereli?
YSK Başkanı Ahmet Yener kimdir, kaç yaşında? Ahmet Yener nereli? Ahmet Yener, 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde de ekranda yaptığı açıklamalarla merak edilen isimler arasında yer almaya başladı. YSK Başkanı Ahmet Yener'in hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler de merak ediliyor. Peki Ahmet Yener kimdir? YSK Başkanı Ahmet Yener kaç yaşında, nereli?
30.03.2024 Gündem
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanı mazbatasını TBMM Başkanı Şentop'a teslim etti
YSK Başkanı Yener, Cumhurbaşkanı mazbatasını TBMM Başkanı Şentop'a teslim etti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verilmek üzere mazbatasını TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a teslim etti.
1.06.2023 Gündem
Ahmet Yener kimdir, YSK Başkanı nereli, kaç yaşında? Seçim ile birlikte Yener’in biyografisi merak ediliyor!
Ahmet Yener kimdir, YSK Başkanı nereli, kaç yaşında? Seçim ile birlikte Yener’in biyografisi merak ediliyor! Ahmet Yener, 2023 seçimlerinde yaptığı açıklamalarla merak konusu oldu. YSK Başkanı olan Ahmet Yener'in hayatı hakkında bilgiler sorgulanınca biz de Ahmet Yener kimdir, kaç yaşında, nereli? Sorularının yanıtını derledik.
28.05.2023 Gündem
YSK Başkanı'ndan seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklama
YSK Başkanı'ndan seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklama YSK Başkanı Ahmet Yener seçim sonuçlarına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Yener, "Yurt içi sandık sayısı yüzde 100 oranında açılmış olup, katılım oranı yüzde 88,92, yurt dışında ise 52,69 oranında gerçekleşmiştir. Cumhurbaşkanı Seçimi'nde adayların seçilme yeterliliğini kazanamadığını, 28 Mayıs Pazar günü ikinci tur seçimin yapılmasına karar verilmiştir." diye konuştu.
15.05.2023 Vatan TV
YSK Başkanı Ahmet Yener kimdir? Ahmet Yener kaç yaşında, nereli?
YSK Başkanı Ahmet Yener kimdir? Ahmet Yener kaç yaşında, nereli? YSK Başkanı Ahmet Yener kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2023 seçimlerinde sıklıkla merak edilen isimlerin başında gelen Ahmet Yener hakkında araştırmalar da başladı. Peki YSK Başkanı Ahmet Yener kaç yaşında? Ahmet Yener nereli?
14.05.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener: Herhangi bir adayın pusulada üzeri çizilmemeli
YSK Başkanı Yener: Herhangi bir adayın pusulada üzeri çizilmemeli YÜKSEK Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, "Herhangi bir adayın pusulada üzerinin çizilmemesi gerekmektedir. Bu konuda sandık kurulu başkanlarımıza ve ilçe seçim kurullarımıza mesaj yoluyla gerekli ikazlar yapılmıştır" dedi.
14.05.2023 Gündem
YSK Başkanı Güven'den İstanbul açıklaması
YSK Başkanı Güven'den İstanbul açıklaması Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin sükunet içinde gerçekleştirildiğini belirterek, "Bir itiraz süreci var, ilçe seçim, il seçim kurullarına, YSK'ye. İtiraz süreçleri bittiğinde mazbata hak edene teslim edilecektir." dedi.
23.06.2019 Siyaset
YSK Başkanı'ndan son dakika açıklaması
YSK Başkanı'ndan son dakika açıklaması Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin sonuçlarına yönelik itiraz sürecinin devam ettiğini belirterek, "Çarşamba günü saat 17.00'ye kadar itiraz süresi var. Gelen itirazlara bakacağız" dedi.
2.07.2018 Siyaset
‘O pusulalar bizim imalatımız’
‘O pusulalar bizim imalatımız’ ‘Mühürsüz’ zarfların geçerli sayılmasına tepkiler yükselirken YSK Başkanı Güven dün bir açıklama daha yaptı: Tartışmaya konu olan oy pusulaları ve zarflar YSK tarafından imal ettirilen, sahte olmayan pusula ve zarflardır
29.09.2021 Gündem
YSK Başkanı'ndan açıklama: Şüphe yok
YSK Başkanı'ndan açıklama: Şüphe yok YSK Başkanı Sadi Güven, "Oy pusuluları sahte değil, şüphe yok.Bu karara farklı bir anlam yüklemek doğru değildir." dedi.
29.09.2021 Gündem
YSK Başkanı'ndan ilk açıklama!
YSK Başkanı'ndan ilk açıklama! Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, "Kurulumuza intikal eden kesin olmayan sonuçlara göre, yüzde 10'luk barajı aşan siyasi partiler AK Parti, CHP, MHP, HDP'dir. Kesin seçim sonuçları itiraz süreleri dikkate alındığında 11-12 gün sonra açıklanacaktır" dedi.
29.09.2021 Gündem
YSK Başkanı'ndan flaş açıklamalar
YSK Başkanı'ndan flaş açıklamalar Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, vatandaşların askıya çıkarılan yurtiçi ve yurtdışı seçmen listelerine yazılmak veya bilgilerinde düzeltme yapmak için 10 Eylül'e kadar başvuruda bulunabileceklerini bildirdi.
29.09.2021 Gündem
YSK'dan flaş 'erken seçim' açıklaması
YSK'dan flaş 'erken seçim' açıklaması YSK'dan erken seçim iddialarına ilişkin açıklama geldi.
29.09.2021 Gündem
YSK Başkanı fazla pusulayı izah eti
YSK Başkanı fazla pusulayı izah eti ‘Ortada gezen oy pusulası yok’
29.09.2021 Gündem
YSK’dan Ankara açıklaması!
YSK’dan Ankara açıklaması! Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimiyle ilgili yaptığı başvuruları sorması üzerine şu açıklamayı yaptı:...
29.09.2021 Gündem
YSK Başkanı: Bazı sıkıntılar olabilir
YSK Başkanı: Bazı sıkıntılar olabilir YSK Başkanı Güven, ilk kez sandık kurullarının ıslak imzalı sonuç tutanaklarını açıklayacaklarını belirtti: ‘194 binden fazla sandık var...
31.03.2014 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
YSK Başkanı Ahmet Yener: Seçime katılım oranı yüzde 78.11
YSK Başkanı Ahmet Yener: Seçime katılım oranı yüzde 78.11 Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, "Kesin olmayan sonuçlara göre Türkiye geneli belediye başkanlığında CHP 35, AK Parti 24, DEM Parti 10, MHP 8, Yeniden Refah Partisi (YRP) 2, Büyük Birlik Partisi (BB) 1, İYİ Parti 1 belediye başkanlığı kazanmıştır" dedi.
1.04.2024 Gündem
Ege Bölgesi seçim sonuçları! İzmir, Muğla, Manisa, Aydın, Denizli...
Ege Bölgesi seçim sonuçları! İzmir, Muğla, Manisa, Aydın, Denizli... Türkiye'de 61 milyon 441 bin 880 seçmen, yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın belirleneceği seçimde heyecan dorukta. Bu seçimde merak edilen bölgelerden biri de Ege Bölgesi. İşte İzmir, Muğla, Manisa, Aydın, Denizli, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak'ta seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
CHP hangi il, ilçelerde kazandı? 31 Mart yerel seçimleri CHP'nin kazandığı il ve ilçeler hangileri oldu? Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçim sonuçları 2024
CHP hangi il, ilçelerde kazandı? 31 Mart yerel seçimleri CHP'nin kazandığı il ve ilçeler hangileri oldu? Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçim sonuçları 2024 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri bugün yapıldı. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim takvimine göre bu akşam oy verme işlemi saat 17:00 itibariyle sona erdi. Seçim yasaklarının kaldırılmasıyla birlikte sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Önce büyükşehir belediye başkanlığı pusulaları sayılacak ve ardından il genel meclisi, ilçe belediye başkanlığı ve muhtar pusulalarını sayımına geçilecek. Cumhuriyet Halk Partisi de 81 ilde adaylarıyla yerel seçimlere katılan parti oldu. Özellikle Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş gibi isimlerin CHP'nin yerel seçim sürecinde başı çekti. Peki CHP hangi il, ilçede kazandı? 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin kazandığı il ve ilçeler hangileri oldu? İşte CHP yerel seçim sonuçları 2024...
31.03.2024 Gündem
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum Türkiye'de 61 milyondan fazla vatandaş, yerel seçimler kapsamında belediye başkanı, muhtar, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyesini seçmek için sandığa gitti. 17:00'da sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayım süreci başladı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Marmara Bölgesi'nde İstanbul dahil 11 ildeki sonuçlar Gazetevatan.com'da olacak.
31.03.2024 Gündem
Dakika dakika seçim: Yayın yasağı kalktı mı? 31 Mart seçim yayın yasağı saat kaçta kalkıyor?
Dakika dakika seçim: Yayın yasağı kalktı mı? 31 Mart seçim yayın yasağı saat kaçta kalkıyor? 31 Mart yerel seçim sonuçları il il gelmeye başladı. Yüksek Seçim Kurulu yayın yasağını daha önce saat 21:00 olarak açıklamıştı. Ancak seçmenlerin merak ettiği bazı detaylar var. Peki yayın yasağı kalktı mı? 2024 yerel seçim yasağı saat kaçta kalkıyor?
31.03.2024 Gündem
Gümüşhane yerel seçim sonuçları 2024: Gümüşhane'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Gümüşhane'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Gümüşhane yerel seçim sonuçları 2024: Gümüşhane'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Gümüşhane'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Gümüşhane geldi. Gümüşhane yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Gümüşhane Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Gümüşhane'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Gümüşhane yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Tokat yerel seçim sonuçları 2024: Tokat'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tokat'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Tokat yerel seçim sonuçları 2024: Tokat'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Tokat'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Tokat geldi. Tokat yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Tokat Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Tokat'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Tokat yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Kütahya yerel seçim sonuçları 2024: Kütahya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kütahya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kütahya yerel seçim sonuçları 2024: Kütahya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kütahya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kütahya geldi. Kütahya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kütahya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kütahya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kütahya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ysk Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ysk başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.