Yozgat Bozok Üniversitesi

Yozgat Bozok Üniversitesi

Son dakika Yozgat Bozok Üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yozgat Bozok Üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yozgat Bozok Üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yozgat Bozok Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yozgat bozok üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 yozgat bozok üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm yozgat bozok üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
59 yaşında üniversiteli oldu, ilk dersi en ön sıradan takip etti
59 yaşında üniversiteli oldu, ilk dersi en ön sıradan takip etti Yozgat'ta ortaokul ve liseyi açıktan bitirdikten sonra üniversiteyi kazanan Ayşe Kayhan (59), Yozgat Bozok Üniversitesi'nde ilk derse katıldı.
2.10.2023 Yaşam
Yozgat Bozok Üniversitesi yeni rektörü Evren Yaşar kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, branşı ne?
Yozgat Bozok Üniversitesi yeni rektörü Evren Yaşar kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, branşı ne? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğüne tıp dünyasının ünlü ismi Prof. Dr. Evren Yaşar atandı. Peki, Yozgat Bozok Üniversitesi yeni rektörü Evren Yaşar kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, branşı ne?
1.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 20 üniversiteye rektör atandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 20 üniversiteye rektör atandı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararına göre, 20 üniversiteye yeni rektör atandı.
1.08.2023 Gündem
Rıza Kayaalp kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında merak edilenler…
Rıza Kayaalp kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında merak edilenler… Milli güreşçi Rıza Kayaalp, Sırbistan'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda grekoromen stil 130 kiloda altın madalya kazandı. Beşinci kez dünya şampiyonu olan Rıza Kayaalp, Türk güreş tarihine geçti. Peki, Rıza Kayaalp kimdir, nereli, kaç yaşında? Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında merak edilenler…
14.09.2022 Şampiy10
'Çıplak elle çiğ ete dokunmayın'
'Çıplak elle çiğ ete dokunmayın' Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çiğdem Kader, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına neden olan virüsün hayvanların kan ve vücut dokuları ile çıplak elle temas sonrasında da bulaşabileceğini belirterek, “Çıplak elle çiğ ete dokunmayın” dedi.
8.07.2022 Sağlık
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak!
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı. Kamu kurumlarından, üniversite, belediyelere kadar pek çok kurumda, büro personeli, şoför, operatör, hemşire, öğretim üyesi, sağlık tenikeri, teknisyen bilişim personeli, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda alım yapılacak. Güncel, personel alımı ilanlarını derledik. Peki, Kamu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
30.05.2022 Personel Alımı
Sağlık-Sen Başkanı Durmuş: Şubatta 43 sağlık çalışanı şiddete maruz kaldı
Sağlık-Sen Başkanı Durmuş: Şubatta 43 sağlık çalışanı şiddete maruz kaldı Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, şubat ayında sağlık çalışanlarına yönelik 31 saldırganın neden olduğu 21 şiddet olayının meydana geldiğini, 43 sağlık çalışanının mağdur olduğunu, saldırganlardan 14'ünün tutuklandığını söyledi. 
21.03.2022 Gündem
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Karabük Üniversitesi personel alacak. Yayımlanan ilana göre, üniversiteye, çok sayıda destek personeli, şoför, temzilik personeli, teknisyen, tekniker koruma ve güvenlik görevlisi ile büro personeli alacak. Başvurular, 28 Şubat’ta sona erecek. Peki, Karabük Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Karabük Üniversitesi personel alımı şartları neler? İşte personel alımı ilanının detayları…
15.02.2022 Personel Alımı
Yozgat Bozok Üniversitesi en az lise mezunu 4/B sözleşmeli personel alacak!
Yozgat Bozok Üniversitesi en az lise mezunu 4/B sözleşmeli personel alacak! Yozgat Bozok Üniversitesi duyurdu! 4/B sözleşmeli personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı! İlana göre, Yozgat Bozok Üniversitesi Hastanesi’nde istihdam edilmek üzere, 21 sağlık personeli alınacak. Peki, Yozgat Bozok Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Yozgat Bozok Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
14.02.2022 Personel Alımı
Fuat Oktay: Sadece geçtiğimiz 3 yılda ülkemize 240 yeni yurt binası kazandırdık
Fuat Oktay: Sadece geçtiğimiz 3 yılda ülkemize 240 yeni yurt binası kazandırdık Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sadece son 3 yılda 240 yeni yurt binası yaptıklarını belirterek, "Öğrenci olmayan ya da yurt başvurusu dahi yapmamış, yasa dışı terör örgütleriyle bağlantılı toplulukların, parkta bahçede toplanıp çıkardığı kuru gürültüyle bu gayretleri gölgelemesine izin vermeyeceğiz" dedi.
3.10.2021 Siyaset
Yozgat’ta üniversite öğrencileri sürücüsüz elektrikli araç tasarladı
Yozgat’ta üniversite öğrencileri sürücüsüz elektrikli araç tasarladı Yozgat Bozok Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından tasarlanan, sürücüsüz trafiğe çıkacak elektrikli prototip araç, TEKNOFEST 2021 Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışları'na katılacak.
5.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları!
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları! Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) açıklanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci tercihler ile ilgili detayları ve bölümlerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Özellikle de hemşirelik bölümü tercih edecekler hemşirelik taban puanlarını merak ediyor. Peki, Hemşirelik başarı sıralaması kaç? Hemşirelik bölümleri hangi üniversitelerde var? Hemşirelik taban puanları...
29.07.2021 Eğitim
Noel Baba Kilisesi 12 ay sürecek kazılar kapsamına alındı
Noel Baba Kilisesi 12 ay sürecek kazılar kapsamına alındı Antalya'nın Demre ilçesindeki 'Noel Baba' adıyla bilinen Aziz Nikolaos Kilisesi'nde 30'uncu yıl kazıları başladı. Kazı başkanlığını yapan Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sema Doğan, "Aziz Nikolaos Kilisesi, Türk turizmi için çok önemli bir yapı. Bu yıl kilisesinin güney batısında yer alan E-Yapısı'nın ikinci katında çalışma yapacağız" dedi.
19.07.2021 Kültür Sanat
Halkbank ödeyecek! İmzalar atıldı, 9 bin 60 lira...
Halkbank ödeyecek! İmzalar atıldı, 9 bin 60 lira... Halkbank resmen imzaladı. Ödeme haziran ayında tek seferde yapılacak. Yozgat Bozok Üniversitesi ile bankalar arasında yapılan promosyon ihalesi tamamlandı. İhaleyi kazanan Halk Bankası, beş yıllığına personel başına 9 bin 60 TL promosyon ödemesi yapacak.
7.05.2021 Ekonomi
Silahla başından vurularak ölen Özlem savcı ile ilgili yürek yakan detay
Silahla başından vurularak ölen Özlem savcı ile ilgili yürek yakan detay Yozgat'ın Sorgun ilçesinde doğum günü kutlamasında başından silahla vurularak yaşamını yitiren Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın (28) ailesi tarafından evlat edinildiği ortaya çıktı. Rahime (68) ve Ramazan Salkım (66) çifti, evlendikten 17 yıl sonra 3 aylıkken evlat edindikleri tek çocukları Özlem'i kaybetmenin acısını yaşadı. Baba Ramazan Salkım, "Çok adaletliydi; 'baba sen bile suç işlersen adaleti uygularım' derdi. Ben onsuz yaşayamam" dedi.
29.03.2021 Yaşam
Cumhuriyet Savcısı başından vuruldu! Doğum günü kutlamasında...
Cumhuriyet Savcısı başından vuruldu! Doğum günü kutlamasında... Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım (28), evinde arkadaş grubu ile doğum günü kutladığı sırada silahla başından vurularak yaralandı. Özlem Salkım'ın silahla yaralanması ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığınca derhal soruşturma başlatılarak evde misafir olarak bulunan 4 kamu görevlisinin gözaltına alındığı kaydedildi.
25.03.2021 Gündem
35 fakülte ve yüksekokul kapatıldı, 26 yeni fakülte kuruldu...
35 fakülte ve yüksekokul kapatıldı, 26 yeni fakülte kuruldu... Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. 12 üniversitedeki 35 fakülte, enstitü ve yüksekokul kapatıldı, 6 üniversitedeki 9 fakülte ve yüksekokulun ismi değiştirildi.
6.02.2021 Eğitim
Yozgat Bozok Üniversitesi en az lise mezunu personel alacak!
Yozgat Bozok Üniversitesi en az lise mezunu personel alacak! Yozgat Bozok Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı. Yozgat Bozok Üniversitesi'ne hemşire, eczacı, sağlık teknikeri ve sağlık personeli kadrolarına, gündüz veya gece nöbet sistemine göre çalıştırılacak sözleşmeli personel alınacak. Başvurular, 8 Şubat'ta sona erecek. Peki, Yozgat Bozok Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Yozgat Bozok Üniversitesi personel alımı başvuru şartları...
26.01.2021 Personel Alımı
YÖK Başkanı Saraç açıkladı! 26 Ekim'de hizmete sunulacak
YÖK Başkanı Saraç açıkladı! 26 Ekim'de hizmete sunulacak Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, "YÖK Sanal Laboratuvar uygulaması, 26 Ekim 2020 tarihinden itibaren 18 üniversitemizin Fen ve Mühendislik Fakülteleri ile Meslek Yüksek Okullarının çeşitli programlarında öğrenim gören yaklaşık 15 bin civarındaki öğrencimizin hizmetine sunulacak" dedi.
22.10.2020 Eğitim
Hangi üniversiteler uzaktan eğitime geçti? İşte uzaktan eğitim kararı alan üniversiteler!
Hangi üniversiteler uzaktan eğitime geçti? İşte uzaktan eğitim kararı alan üniversiteler! Sağlık Bakanlığı'nın YÖK’e güz döneminde uzaktan eğitim tavsiyesi üzerine üniversiteler tek tek uzaktan eğitim kararını açıklıyor. Son olarak 3 üniversite de uzaktan eğitim kararı aldı. Peki, Hangi üniversiteler uzaktan eğitime geçti? Üniversiteler açılacak mı? İşte uzaktan eğitim kararı alan üniversiteler!
8.09.2020 Eğitim
Teknofest 2020 Efficiency Challange yarış startı gerçekleştirdi
Teknofest 2020 Efficiency Challange yarış startı gerçekleştirdi Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve 2019’da ziyaretçi rekorları kıran dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST için geri sayım devam ederken, sürdürülebilir enerji ile bizi çevre dostu bir dünyaya götürecek araçlar için gençlerin kıyasıya mücadelesi TÜBİTAK yürütücülüğünde düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışması kapsamında Kocaeli Körfez Yarış Pisti’nde devam ediyor. Gençlerin alternatif enerjili elektrikli araçlarını yarıştırdıkları final yarışı Kocaeli Körfez Yarış Pisti’nde heyecanlı anlar yaşattı. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar AKINCI TİHA'ya (Taarruzi İnsansız Hava Aracı) ilişkin, "Biz test uçuşlarına devam ediyoruz. İki prototip ürettik, üçüncüsü yolda. Ondan sonra da seri imalat araçları üretilecek." dedi.
5.09.2020 Gündem
Üniversiteden endüstriyel kenevir atağı
Üniversiteden endüstriyel kenevir atağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeme getirmesinin ardından 19 ilde ekimi serbest hale getirilen ve üretimi artan endüstriyel kenevir, Yozgat'ta üniversite desteğiyle üretilip ekonomiye kazandırılacak.
16.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Araçlar tek tek durduruluyor! Corona virüs harici hasta alınmıyor
Araçlar tek tek durduruluyor! Corona virüs harici hasta alınmıyor Yozgat Şehir Hastanesi'ne normal hasta kabulü durduruldu, sadece koronavirüs vakalarına bakılacak.
30.03.2020 Corona Virüsü
Bozok Üniversitesi kenevirden batarya üretecek
Bozok Üniversitesi kenevirden batarya üretecek Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ: "Kenevir esaslı batarya yapımında öncü bir üniversite olmayı düşünüyoruz. Dolayısıyla yerli otomobilimizin bataryasını inşallah biz üretebiliriz"
24.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Yozgat'ta akraba dehşeti: 2 ölü, 3 yaralı
Yozgat'ta akraba dehşeti: 2 ölü, 3 yaralı Yozgat'ın Yerköy ilçesindeki bir fabrikanın ortakları arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
3.07.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yozgat Bozok Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yozgat bozok üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.