Yol Arkadaşım

Yol Arkadaşım

Son dakika Yol Arkadaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yol Arkadaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yol Arkadaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yol Arkadaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yol arkadaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 792 yol arkadaşım haberi bulunmuştur. Tüm yol arkadaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslı Bekiroğlu'dan estetik atlayış! Sezonu açtı
Aslı Bekiroğlu'dan estetik atlayış! Sezonu açtı İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan ve daha sonra ''Jet Sosyete'', ''Beni Böyle Sev'', ''Gülümse Yeter'', ''Yol Arkadaşım'', ''Sonsuza Dek Nedime'', ''Jet Sosyete'', ''İkimizin Yerine'' gibi projelerde kamera karşısına geçen Aslı Bekiroğlu, yaz sezonunu açtı. Tatil için Bodrum'u tercih eden oyuncu, denizin tadını çıkardı.
19.06.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Meclis Başkanı Kurtulmuş'a tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Meclis Başkanı Kurtulmuş'a tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Başkanı seçilen Numan Kurtulmuş'u telefonla arayarak tebrik etti. Yeni yasama döneminin hayırlı olmasını başarılı geçmesini temenni etti.
7.06.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı'nda devir teslim! Yusuf Tekin, görevi Mahmut Özer'den devraldı
Milli Eğitim Bakanlığı'nda devir teslim! Yusuf Tekin, görevi Mahmut Özer'den devraldı Milli Eğitim Bakanlığına atanan Yusuf Tekin, devir teslim töreniyle görevi Mahmut Özer’den devraldı. Bakan Tekin, “Türk eğitim sistemini hak ettiği yere çıkartmak için hep birlikte mücadele edeceğiz“ dedi.
4.06.2023 Gündem
Uzaydan Ramazan Bayramı’nı kutladı
Uzaydan Ramazan Bayramı’nı kutladı Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) astronotu Sultan Al Neyadi, Ramazan Bayramı sebebiyle bulunduğu Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (ISS) dün bayram mesajı paylaştı.
22.04.2023 Dünya
Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir? Bahar Şahin kaç yaşında? Bahar Şahin hangi dizilerde oynadı?
Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir? Bahar Şahin kaç yaşında? Bahar Şahin hangi dizilerde oynadı? Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan Tetikçinin Oğlu dizisinin oyuncuları arasında yer alan Sibel, karakteriyle izleyenleri şaşkınlığa uğratacak. Tetikçinin Oğlu Sibel'i Bahar Şahin canlandırıyor. Peki Bahar Şahin kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
18.04.2023 Televizyon
Aslıhan Gürbüz'den aşk dolu kutlama: Berbat bir senenin tek güzel şeyi sendin
Aslıhan Gürbüz'den aşk dolu kutlama: Berbat bir senenin tek güzel şeyi sendin Aslıhan Gürbüz, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi İsmail Hacıoğlu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Gürbüz, yazdığı notla dikkat çekti.
2.12.2022 Magazin
Spor Toto 1'inci Lig'de fikstür çekildi! İşte eşleşmeler
Spor Toto 1'inci Lig'de fikstür çekildi! İşte eşleşmeler Spor Toto 1'inci Lig 2022-2023 sezonunun fikstür çekimi, bugün TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
5.07.2022 TFF 1.Lig
Demet Şener: Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum!
Demet Şener: Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum! Demet Şener ve İbrahim Kutluay'ın 13 yıllık birlikteliği olaylı şekilde bitmiş, Cenk Küpeli ile evliliği de 19 ay süren Demet Şener, yaklaşık bir yıldır iş insanı Tolga Arman'la aşk yaşıyor. Zaman zaman sevgilisiyle aşk pozlarını Instagram'da paylaşan 45 yaşındaki eski manken, 1 Haziran'da paylaştığı ve sosyal medyada gündem olan 'dudak dudağa tablo' hakkında ilk kez konuştu.
12.06.2022 Magazin
İmamoğlu: Cumhurbaşkanlığı adaylığı gündemimde yok
İmamoğlu: Cumhurbaşkanlığı adaylığı gündemimde yok İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayram ziyareti için geldiği memleketi Trabzon’da, "Cumhurbaşkanlığı adaylığı meselesi elbette ki benim gündemimde yok ama benim gündemimde önümüzdeki seçimde değişim var” dedi.
4.05.2022 Siyaset
Yargı dizisinin Komiser Eren'i Uğur Aslan aşka geldi!
Yargı dizisinin Komiser Eren'i Uğur Aslan aşka geldi! Yargı'da 'Komiser Eren' karakterine hayat veren Uğur Aslan aşka geldi. Aslan, senarist eşi Sema Ergenekon ile pozlarını sosyal medya hesabından paylaşıp eşinin doğum gününü kutladı.
10.04.2022 Magazin
Uğur Aslan, eşi Sema Ergenekon'un yeni yaşını böyle kutladı
Uğur Aslan, eşi Sema Ergenekon'un yeni yaşını böyle kutladı Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Yargı'da 'Komiser Eren' karakterine hayat veren Uğur Aslan'ın senarist eşi Sema Ergenekon ile mutlu evliliği devam ediyor. Zaman zaman eşiyle pozlarını yayınlayan Aslan, son olarak hayat arkadaşının yeni yaşını kutladı.
9.04.2022 Magazin
Annesini kaybeden Linet'ten duygulandıran paylaşım!
Annesini kaybeden Linet'ten duygulandıran paylaşım! Şarkıcı Linet'in annesi Leyla Özgecan, 19 Mart'ta hayatını kaybetmişti. Anne acısıyla sarsılan Linet, sosyal medya hesabından görenleri duygulandıran bir paylaşım yaptı.
23.03.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Linet'in annesi hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı Linet'in annesi hayatını kaybetti Ünlü şarkıcı Linet, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımda, annesi Leyla Özgecan'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.
18.03.2022 Magazin
Sedef Avcı'dan Kıvanç Kasabalı'ya romantik doğum günü mesajı!
Sedef Avcı'dan Kıvanç Kasabalı'ya romantik doğum günü mesajı! Son olarak 'El Kızı' isimli dizide ‘Zeliha’ karakterine hayat veren Sedef Avcı, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Avcı, son olarak kendisi gibi oyuncu eşi Kıvanç Kasabalı'nın yeni yaşını kutladı.
24.02.2022 Magazin
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
Otomatik Egea 2022’de gelecek!
Otomatik Egea 2022’de gelecek! Fiat Egea’nın yeni otomatiği 2022’de gelecek. Markanın Connect uygulaması 2022-2025 yılları arasında sadece araçla sürücüyü değil, kullanıcısıyla akıllı ev sistemlerini ve diğer Connect’li araçları da birbiriyle bağlayacak.
13.09.2021 Otomobil
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor.
8.07.2021 Televizyon
Yol arkadaşım oyuncuları kim, konusu ne? Yol Arkadaşım filmi nerede çekildi?
Yol arkadaşım oyuncuları kim, konusu ne? Yol Arkadaşım filmi nerede çekildi? Yol Arkadaşım filmi oyuncuları kimler, konusu ne? Başrolünde Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın olduğu Yol Arkadaşım filmi bu akşam izleyiciyle buluşacak. İşte Yol Arkadaşım filmi oyuncuları, konusu ve diğer detaylar…
3.06.2021 Gündem
Anneler Günü'nde göz yaşartan iki hikaye
Anneler Günü'nde göz yaşartan iki hikaye Cam kemik hastası Ceren Pekoğlu ve konabildi spastik engelli Muratcan Çiçek anneleri sayesinde hayata tutundu. Pekoğlu ve Çiçek'in anneleriyle beraber yaşadıkları hikayeler gözleri yaşarttı.
9.05.2021 Yaşam
İçişleri Bakanı Soylu'nun annesi vefat etti!
İçişleri Bakanı Soylu'nun annesi vefat etti! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi’nin muhterem anneleri Hakkın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum." ifadeelerini kullandı.
13.03.2021 Gündem
Rasim Öztekin hayatını kaybetti!
Rasim Öztekin hayatını kaybetti! Kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin hayatını kaybetti. Öztekin'in vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başsağlığı mesajı. Erdoğan, "Rasim Öztekin'e Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.
8.03.2021 Gündem
Alina Boz'un acı günü
Alina Boz'un acı günü Oyuncu Alina Boz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla köpeğinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Birlikte çekilen karelerini yayınlayan Boz, gönderisine, "Huzur içinde uyu güzeller güzeli" notunu düştü.
4.02.2021 Magazin
Tofaş’ın araçları yapay zekayla konuşacak!
Tofaş’ın araçları yapay zekayla konuşacak! Tofaş ve Sestek’in geliştirdiği yapay zeka destekli araç içi sesli asistanı için geri sayım başladı.
18.01.2021 Otomobil
Kızıl geyik avlayan eski başkan: Yasal olmayan hiçbir şey yapmadım
Kızıl geyik avlayan eski başkan: Yasal olmayan hiçbir şey yapmadım Antalya'nın Alanya ilçesinde, kapatılan beldenin eski belediye başkanı MHP'li Mehmet Kula'nın Kütahya'da avladığı kızıl geyiğin fotoğrafını sosyal medyada paylaşması, tartışmaya neden oldu. Mehmet Kula, "Ben yasal olmayan hiçbir şey yapmadım. Devletin izin verdiği miktarda ücretini ödemek koşuluyla yasal bir avlanma yaptık. Zaten avlandığımız hayvan yaşlı, devletin izin verdiği hayvanlar da onlar" dedi.
16.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Burhan Kuzu için başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Burhan Kuzu için başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden AK Parti eski Milletvekili Burhan Kuzu için başsağlığı mesajı yayımladı.
1.11.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yol Arkadaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yol arkadaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.