Yılmaz Özdil

Yılmaz Özdil

Son dakika Yılmaz Özdil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yılmaz Özdil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yılmaz Özdil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılmaz Özdil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılmaz özdil gelişmeleri de dahil olmak üzere 250 yılmaz özdil haberi bulunmuştur. Tüm yılmaz özdil haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesi yılan hikayesine döndü! Son açıklama: İş işten geçmişti
İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesi yılan hikayesine döndü! Son açıklama: İş işten geçmişti 14 Mayıs seçimlerine günler kala, Ankara'da kulislerde hareketlilik sürüyor. Kılıçdaroğlu'nun İnce'ye 'teklif' yapıldığını söylemesinin ardından dikkat çeken açıklamalar peş peşe geldi.
6.04.2023 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, Türkiye'deki yabancı sayısını açıkladı
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı, Türkiye'deki yabancı sayısını açıkladı İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, katıldığı canlı yayında, son günlerde manipülasyon konusu olan Türkiye'deki yabancı sayısını tek tek rakam vererek açıkladı. Konunun özellikle bayram öncesinde gündeme getirildiğinin altını çizen Çataklı, "Ülkemizde 5 milyon 500 bin 690 yabancı var. Bunların 3 milyon 762 bin 686'i geçici koruma altındaki Suriyeliler." dedi. Konuşulan 8-10 milyon rakamlarının amacının tamamen algı oluşturmak olduğunu söyleyen Çataklı, "1 milyon 417 bin de ikametli yabancımız var. Bunların içerisinde öğrenciler ve iş insanları da var" diye konuştu.
8.05.2022 Gündem
Yılmaz Özdil hakaret davasında hakim karşısına çıktı
Yılmaz Özdil hakaret davasında hakim karşısına çıktı "Yobazın Tehdidi" başlıklı köşe yazısında Yalova Üniversitesi İslamî İlimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ebubekir Sifil'e hakaret ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan gazeteci-yazar Yılmaz Özdil hakim karşısına çıktı. Özdil, "Şikayetçiye hakaret etme kastım yoktur. Yobaz kelimesini kavramsal olarak yazımda irdeledim" dedi.
7.10.2021 Gündem
Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil birbirine girdi! 'Utan be utan'
Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil birbirine girdi! 'Utan be utan' Yazar Yılmaz Özdil, sosyal medya hesabından kara para aklamakla suçlanan Sezgin Baran Korkmaz'ın bazı medya organlarını finanse ettiğini iddia etti. Özdil'in bu iddiasına gazeteci Uğur Dündar sert tepki gösterdi.
22.06.2021 Gündem
Flaş oranlar ortaya çıktı! AK Parti, CHP, MHP...
Flaş oranlar ortaya çıktı! AK Parti, CHP, MHP... Son anket sonuçları ortaya çıktı. AK Parti, CHP, MHP, HDP, İYİ Parti'nin oy oranları belli oldu. Dikkat çeken sonuçlar.
7.05.2021 Siyaset
TBMM Başkanlığı'ndan gazeteci Yılmaz Özdil hakkında suç duyurusu
TBMM Başkanlığı'ndan gazeteci Yılmaz Özdil hakkında suç duyurusu TBMM Başkanlığınca, Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil hakkında "TBMM'yi alenen aşağılama", "hakaret" ile "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlarından soruşturma başlatılması talebiyle suç Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına duyurusunda bulunuldu.
4.07.2020 Gündem
Özdil'in villasındaki kaçak eklentiler yıkılıyor
Özdil'in villasındaki kaçak eklentiler yıkılıyor Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak eklentilerinin yıkımına başlandı.
30.05.2020 Gündem
Özdil'e villasının kaçak bölümleri için 380 bin lira ceza
Özdil'e villasının kaçak bölümleri için 380 bin lira ceza Muğla'nın Bodrum ilçesinde, gazeteci- yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına satın aldığı villayla ilgili yeni gelişme yaşandı. Bodrum Belediye Encümeni'nin, villanın kaçak bölümleri için yıkım kararının yanı sıra 'İmar Kanunu'nun 42'nci maddesi gereğince Hülya Özdil'e 380 bin lira idari para cezası kesildiği ortaya çıktı.
27.05.2020 Gündem
Mahkeme kararını verdi! Villanın kaçak bölümleri yıkılacak
Mahkeme kararını verdi! Villanın kaçak bölümleri yıkılacak Muğla’nın Bodrum ilçesinde, gazeteci- yazar Yılmaz Özdilin eşi Hülya Özdil adına satın aldığı villanın, kaçak olduğu öne sürülen bölümleriyle ilgili Muğla 1’inci İdare Mahkemesi, villanın kaçak bölümlerinin yıkımı ile ilgili Özdil ailesinin talebi olan yürütmeyi durdurma kararına gerek olmadığına hükmetti. Mahkeme ayrıca, Özdil ailesinin yapı kayıt belgesinin iptaline ilişkin yürütmeyi durdurma talebini de yerinde görmedi. Böylece, Özdil ailesine ait villanın kaçak olduğu ileri sürülen bölümlerinin yıkılmasının önü açıldı.
22.05.2020 Gündem
Yılmaz Özdil'e bir şok da Bodrum Belediyesi'nden
Yılmaz Özdil'e bir şok da Bodrum Belediyesi'nden Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil tarafından satın alınan ve imara aykırı yapılaşma nedeniyle mühürlenen villayla ilgili yeni gelişme yaşandı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün ardından Bodrum Belediyesi de yıkımın durdurulması yönünde karar veren Muğla 1'inci İdare Mahkemesi'ne başvurdu ve yıkım kararının yerinde olduğu yönünde savunma verdi. Savunmada, "Uydu fotoğrafları, Çevre Müdürlüğü ve Belediye imar ekiplerimizin yerinde tespitleri sonrasında yıkım kararı aldık" denildi.
19.05.2020 Gündem
Yılmaz Özdil'e bir şok daha! Reddedildi
Yılmaz Özdil'e bir şok daha! Reddedildi Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil'in Bodrum Bitez'deki villasının ticaret alanına inşa edildiği, 142,5 metrekare ofis ruhsatlı yapının kaçak yapılaşma ile 310 metrekare villaya dönüştürüldüğü ortaya çıkmıştı. Muğla 1. İdare Mahkemesi Özdil’in avukatının villanın yapı kayıt belgesinin iptaline ilişkin işlemin ortadan kaldırılması konulu talebini değerlendirdi. Mahkeme Özdil’in avukatının talebini reddetti.
13.05.2020 Gündem
Yılmaz Özdil'in villasında yıkım durduruldu!
Yılmaz Özdil'in villasında yıkım durduruldu! Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak eklentilerinin yıkımı için verilen sürenin dolmasının üzerine bugün Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan yıkım işlemi durduruldu. Özdil'in avukatının itirazı üzerine Muğla 1'inci İdare Mahkemesi'nce 1 aylık yürütmeyi durdurma kararı alındı.
13.05.2020 Gündem
Son dakika flaş haber! Can Dündar'ın villası kaçak çıktı
Son dakika flaş haber! Can Dündar'ın villası kaçak çıktı Sözcü yazarı Yılmaz Özdil’den sonra, firari Can Dündar’ın villasının da kaçak olduğu ortaya çıktı. Tespitlere göre Dündar, bahçe duvarı yaptırırken 27 metre orman alanını işgal etti...
13.05.2020 Gündem
Villasını kaçak eklentilerle büyüten Özdil'e suç duyurusu
Villasını kaçak eklentilerle büyüten Özdil'e suç duyurusu Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil tarafından satın alınan ve imara aykırı yapılaşma nedeniyle mühürlenen villayla ilgili yeni gelişme yaşandı. Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yalan beyanla yapı kayıt belgesi aldığı belirtilen Hülya Özdil hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.
11.05.2020 Gündem
Özdil'in villasına 32'inci madde uygulaması
Özdil'in villasına 32'inci madde uygulaması Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil tarafından satın alınan villa, imara aykırı yapılaşma nedeniyle mühürlendi. DHA'nın görüntülediği mühürde, "Bu inşaat ruhsat ve eklerine aykırı olduğundan 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 32'nci maddesine istinaden mühürlenerek durdurulmuştur" denildi.
8.05.2020 Gündem
Yılmaz Özdil'in villasında kaçak bölümlerin yıkılması için tebligat gönderildi
Yılmaz Özdil'in villasında kaçak bölümlerin yıkılması için tebligat gönderildi Muğla Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşinin satın aldığı imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villa için belediye, kaçak bölümlerin 13 Mayıs'a kadar yıkılması için tebligat gönderdi. Bu tarihe kadar yıkım işlemleri yapılmazsa, yıkımı belediye ekipleri yapacak.
7.05.2020 Gündem
Özdil'in villası için savcılık da inceleme başlattı, kaçak bölümler yıkılacak
Özdil'in villası için savcılık da inceleme başlattı, kaçak bölümler yıkılacak Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara aykırı yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villa için Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı da inceleme başlattı. Yapı Kayıt Belgesi iptal edilen villanın kaçak olarak yapılan bölümlerinin 15 gün içinde yıkılacağı belirtildi. Bu arada villa, drone ile havadan görüntülendi.
5.05.2020 Gündem
Yılmaz Özdil'in eşi üzerine kayıtlı villasında 'kaçak yapı' soruşturması tamamlandı
Yılmaz Özdil'in eşi üzerine kayıtlı villasında 'kaçak yapı' soruşturması tamamlandı Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına Bodrum'da satın alınan villada, İmar Barışı'ndan sonra kaçak inşaat yapılmasının ardından başlatılan soruşturma tamamlandı.
4.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürtlerle bir sorunumuz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürtlerle bir sorunumuz yok Türkiye’nin harekâtla demografik yapıyı değiştireceği iddialarını reddeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz kimseyi istemediği yere zorla göndermeyiz. Bizim Kürtlerle herhangi bir sorunumuz yok” dedi.
9.10.2019 Siyaset
Müjdat Gezen 'hakaret' davasında beraat etti
Müjdat Gezen 'hakaret' davasında beraat etti Nilhan Osmanoğlu'na hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan Müjdat Gezen beraat etti.
16.04.2019 Magazin
Müjdat Gezen, Abdülhamid’in torununa tazminat ödeyecek
Müjdat Gezen, Abdülhamid’in torununa tazminat ödeyecek Osmanlı padişahı 2. Abdülhamid’in torunu Nilhan Osmanoğlu Vatansever’le ilgili Halk TV yayınıyla sarf ettiği sözler nedeniyle, Müjdat Gezen ile Halk TV tazminat ödemeye mahkûm edildi.
29.03.2019 Gündem
Karadeniz 5. Kitap Fuarı başladı!
Karadeniz 5. Kitap Fuarı başladı! Karadeniz'in en önemli kitap fuarı başladı. 220 yayınevinin katıldığı fuarda, panel, söyleşi ve atölye çalışmalarından oluşan 70 etkinlik gerçekleştirilecek.
16.02.2019 Kültür Sanat
RTÜK'ten FOX Tv ve Halk Tv'ye ceza
RTÜK'ten FOX Tv ve Halk Tv'ye ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle Halk TV'ye, Fatih Portakal'ın "protesto" çağrısı için ise Fox TV'ye ceza verdi.
26.12.2018 Televizyon
40’ın bu haftaki konuğu Muharrem İnce
40’ın bu haftaki konuğu Muharrem İnce CNN Türk'te yayınlanan ve Buket Aydın'ın sunumunu yaptığı 40'a bu hafta Muharrem İnce konuk oluyor...
24.10.2018 Televizyon
Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu tepkisi: Açıklamalarını beğenmedim
Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu tepkisi: Açıklamalarını beğenmedim CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak 24 Haziran seçimlerinde yüzde 30 oy alan Muharrem İnce, günler sonra ilk kez röportaj verdi. Hürriyet Gazetesi'nden Ayşe Arman'ın sorularını yanıtlayan İnce, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun son açıklamlarını beğenmediğini belirtirken, cumhurbaşkanı adaylığı ve genel başkanlık için çarpıcı ifadeler kullandı.
1.07.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Yılmaz Özdil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılmaz özdil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.