Kaçak

Kaçak

Son dakika kaçak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaçak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaçak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaçak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaçak gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.086 kaçak haberi bulunmuştur. Tüm kaçak haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB'den teğmenlerin kılıçlı yemini hakkında açıklama: Süreç devam etmektedir
MSB'den teğmenlerin kılıçlı yemini hakkında açıklama: Süreç devam etmektedirMilli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde, sadece yerli ve milli muhabere sistemleri ve yazılımların kullanıldığını vurgulayarak, "Üretim sürecine herhangi bir şekilde üçüncü tarafın dahil olması durumunda tedarik ve üretim sürecinde ilave detaylı kontrol mekanizmalarımız işletilmektedir." ifadesini kullandı. Teğmenlerin kılıçlı yemini hakkında da 'Kara Harp Okulu Sancak Devir Teslim ve Mezuniyet Töreni sonrasında kamuoyuna yansıyan görüntülerle ilgili başlatılan süreç devam etmektedir' denildi.
19.09.2024Gündem
Çanakkale açıklarında 25 kaçak göçmen yakalandı! Sahil Güvenlik operasyon yaptı
Çanakkale açıklarında 25 kaçak göçmen yakalandı! Sahil Güvenlik operasyon yaptıÇanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince lastik bot içerisinde 9’u çocuk 15 kaçak göçmen yakalandı.
19.09.2024Gündem
Çanakkale'nin Ayvacık açıklarında 25 kaçak göçmen yakalandı
Çanakkale'nin Ayvacık açıklarında 25 kaçak göçmen yakalandıÇanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince lastik bot içerisinde 9’u çocuk 15 kaçak göçmen yakalandı.
19.09.2024Gündem
Antalya'da kaçak Rus okullarına baskın: Oyun evi ve dernek olarak faaliyet yürüttüğü ortaya çıktı
Antalya'da kaçak Rus okullarına baskın: Oyun evi ve dernek olarak faaliyet yürüttüğü ortaya çıktıAntalya'da 'oyun evi' adı altında eğitim ve okul faaliyeti yürüttüğü tespit edilen kaçak Rus okulları, Antalya Valiliği kararıyla polis ve zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.
18.09.2024Gündem
Askeri eğitim almış, tünel ve menfez kazmış! Eylem için Türkiye'ye gelen PKK/PYD'li terörist İstanbul'da yakalandı
Askeri eğitim almış, tünel ve menfez kazmış! Eylem için Türkiye'ye gelen PKK/PYD'li terörist İstanbul'da yakalandıEylem için Türkiye'ye gelen bölücü terör örgütü PKK/PYD'nin üst düzey sorumlularından ‘Haydar Ali Cuma' kod adlı terörist İmad Al-Halaf, İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı. Suriye uyruklu teröristin, yurda yasadışı yollarla girdikten sonra Filistinli bir kişi adına düzenlenmiş sahte kimlik kullandığı anlaşıldı.
18.09.2024Gündem
Şahan Gökbakar’ın Marmaris’teki kaçak yapısı mühürlendi
Şahan Gökbakar’ın Marmaris’teki kaçak yapısı mühürlendiÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Muğla İl Müdürlüğü ve Marmaris Belediyesi ekipleri, ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın Marmaris ilçesinde yer alan villasını, inceleme yaptıktan sonra, yapı tatil tutanağı düzenleyerek, mesken ile eklentilerinin kaçak olduğu gerekçesi ile mühürledi.
13.09.2024Magazin
Bakanlık açıkladı: 50 yıl önce yurt dışına kaçırılan 14 kültürel miras ana vatanında
Bakanlık açıkladı: 50 yıl önce yurt dışına kaçırılan 14 kültürel miras ana vatanındaTürkiye, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkarılan, yaklaşık 50 yıldır iadesi için çalışma yapılan Burdur'daki Boubon Antik Kenti kökenli 2 bronz heykel başı ve anıtsal boyutlarda 1 bronz kadın heykelinin yanı sıra 1 mücevher parçası ve Osmanlı dönemine ait 2 hançerin de aralarında olduğu 14 arkeolojik ve etnografik eseri daha ana vatanına kazandırdı.
13.09.2024Gündem
İzmir'de 2 bin 196 hektarlık alanın yanmasına sebep olan tarihi eser kaçakçıları gözaltına alındı
İzmir'de 2 bin 196 hektarlık alanın yanmasına sebep olan tarihi eser kaçakçıları gözaltına alındıİzmir'in Karşıyaka ilçesinde 2 bin 196 hektar alanın zarar gördüğü orman yangınını kaçak kazı yaparken çıkardıkları gerekçesiyle tutuklanan 5 şüpheliden M.İ., jandarmadaki ifadesinde, "E.Y., 13 Ağustos'ta kazı alanında kayalar üzerinde delikler deldi. Saat 12.00-13.00 sıralarında ilk deliğe koyduğu patlayıcıyı patlattı. Şiddetli ses çıktı, patlama olan yerde tahribat yoktu. E.Y. ikinci delik açıp, patlayıcı koydu. Patlayıcıyı tahtayla sıkıştırırken alev aldı" dedi.
12.09.2024Gündem
Orman sınırları içindeki kanuna aykırı yapılar için el koyma kararı alınabilecek
Orman sınırları içindeki kanuna aykırı yapılar için el koyma kararı alınabilecekKesinleşmiş orman kadastrosuna göre orman sınırları içinde kalan, kanuna aykırı olarak inşa edilmiş yapı ve tesisler mühürlenebilecek, bunlar için Cumhuriyet Savcısı ya da Sulh Ceza Hakimliğince el koyma kararı verilebilecek.
11.09.2024Gündem
Şahan Gökbakar'ın villası için yıkım kararı! Marmaris Belediyesi'ne yazı gönderildi
Şahan Gökbakar'ın villası için yıkım kararı! Marmaris Belediyesi'ne yazı gönderildiSinema oyuncusu ve komedyen Şahan Gökbakar'ın, Marmaris Delikyol Koyu'ndaki villasının, kaçak olduğu gerekçesi ile yapı kayıt belgesinin iptal edildiği ve Marmaris Belediyesi'ne yıkım kararı gönderildiği öğrenildi.
8.09.2024Gündem
Kaçak maden ocağında göçük meydana geldi; 1 işçi öldü
Kaçak maden ocağında göçük meydana geldi; 1 işçi öldüZonguldak'ta kaçak maden ocağında meydana gelen göçükte işçi Hasan Yılmaz (51), yaşamını yitirdi.
7.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mangalda kül bırakmayan çevre istismarcıları İstanbul ve İzmir'e ses çıkarmıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mangalda kül bırakmayan çevre istismarcıları İstanbul ve İzmir'e ses çıkarmıyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gölcük Devlet Hastanesi, Teleferik ve TOKİ Konutları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni"nde konuştu. İstanbul'da Vaniköy'deki kaçak villa inşaatına ve İzmir Körfezi'ndeki çevre felaketine dikkat çeken Erdoğan "Gezi olaylarında 3-5 ağacın yeri değişti diye sokakları yakıp yıkanların durumunu görüyorsunuz. Muhalefet İstanbul Boğazı'nda yaşanan çevre talanına sessiz. İstanbul'da yaşanan çevre talanıyla ilgili tek bir cümle bile kurmuyorlar. Mangalda kül bırakmayan çevre istismarcılarının hiçbiri ortada yok. Ya kafalarını kuma gömdüler ya da havaya bakıp ıslık çalıyorlar. İzmir Körfezi'ne ses çıkarmıyorlar." dedi.
7.09.2024Gündem
Adana’da kaçak balık avına geçit yok: 11 balık yakalama kafesi ve 5 sepet tuzak ele geçirildi
Adana’da kaçak balık avına geçit yok: 11 balık yakalama kafesi ve 5 sepet tuzak ele geçirildiAdana’da jandarma ekipleri, sulama kanalında kıyı kanununa uymayan 11 balık yakalama kafesi ve 5 sepet tuzak ele geçirdi.
7.09.2024Adana
Bakan Kurum açıkladı: Vaniköy’de yıkımı tamamlanan bölge yeniden ağaçlandırılacak
Bakan Kurum açıkladı: Vaniköy’de yıkımı tamamlanan bölge yeniden ağaçlandırılacakÜsküdar Vaniköy’de ‘Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde yer alan villanın kaçak eklentilerinin yıkımı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ekiplerinin koordinesinde tamamlandı. Meskenin çevresindeki spor salonu, misafirhane, mekanik odası, kış bahçesi ve güvenlik kulübesi yıkıldı. Kaçak inşaat için tahrip edilen bölgede Bakanlık ağaçlandırma çalışması başlatacak ve bitki örtüsü eski dokusuna kavuşturulacak.
7.09.2024Gündem
Bakan Kurum'dan Vaniköy'deki kaçak yapı ile ilgili açıklama
Bakan Kurum'dan Vaniköy'deki kaçak yapı ile ilgili açıklamaÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Vaniköy'de izinsiz inşaattaki ruhsatsız ve kaçak yapıların yıkımına ilişkin, "Belediye başkanının orada yaptıkları, yine başkanlığın yaptıklarını da gülümseyerek izliyoruz. Başkanın bu açıklamaları tamamen suçluluk psikolojisidir" dedi.
6.09.2024Gündem
İzmir'deki elektrik faciasında sanıklar hakim karşısında! 22,5 yıla kadar hapis cezaları isteniyor
İzmir'deki elektrik faciasında sanıklar hakim karşısında! 22,5 yıla kadar hapis cezaları isteniyorİzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin davada 13'ü tutuklu 42 sanık, bugün ilk kez hakim karşısına çıkacak.
5.09.2024Gündem
Bakanlıktan Vaniköy’deki kaçak yapı için yıkım kararı
Bakanlıktan Vaniköy’deki kaçak yapı için yıkım kararıÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın mühürlediği ‘Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’ndeki villanın kaçak eklentilerinin yıkımı, İstanbul İl Müdürlüğü ekiplerimizin koordinesinde bugün gerçekleştirilecek.
4.09.2024Gündem
Asker kaçağı internet kafede asker oyunu oynarken yakalandı! Sivil polisleri görünce kaçmak istedi
Asker kaçağı internet kafede asker oyunu oynarken yakalandı! Sivil polisleri görünce kaçmak istediKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) askerlik yaparken izinli olarak Bursa'ya gelip, dönmeyen Erdem Y. (25), internet kafede asker oyunu oynarken yakalandı. O anlar, kameraya yansıdı.
30.08.2024 Gündem
Avrupa'ya kaçmak için canlarını hiçe saydılar
Avrupa'ya kaçmak için canlarını hiçe saydılarEdirne'de kamyonettin kasasının altında oluşturulan özel bölmede Avrupa'ya kaçmak isteyerek canlarını hiçe sayan ve kaçış planı için yaptıkları yöntemle görenleri şaşkına çeviren 5 göçmen ile onları yurtdışına kaçırmak isteyen Makedonya uyruklu insan kaçakçısı yakalandı.
27.08.2024Gündem
Vaniköy'deki kaçak villanın eski ve yeni haline ait görüntüler ortaya çıktı: Doğal zemin ve bitki örtüsüne tahribat yapıldı
Vaniköy'deki kaçak villanın eski ve yeni haline ait görüntüler ortaya çıktı: Doğal zemin ve bitki örtüsüne tahribat yapıldıÜsküdar Vaniköy'de bulunan kaçak inşaatın öncesi ve sonrasına ait görüntüler ortaya çıktı. İstanbul Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından hazırlanan tespit tutanağında, doğal zemin ve bitki örtüsüne fiziksel müdahalede bulunularak tahribat yapıldığı belirtildi.
27.08.2024Gündem
Böylesiyle ilk kez karşılaşıldı: Çanakkale'de 1600 yıllık kilise izlerine rastlandı
Böylesiyle ilk kez karşılaşıldı: Çanakkale'de 1600 yıllık kilise izlerine rastlandıÇanakkale'nin Ayvacık ilçesinde bulunan mağaranın, Erken Bizans dönemine ait olduğu ve yaklaşık 1600 yıllık kilisenin izlerini taşıdığı belirlendi.
27.08.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizler bu toprakların emanetçisi değil, asıl sahipleriyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizler bu toprakların emanetçisi değil, asıl sahipleriyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ahlat'ta Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü dolayısı ile katıldığı törende önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bin yıl önce gönüllerde edinilen yer bu vatanın çimentosu, kalesi ve sigortası oldu. Yıkılmaz gök kubbesi oldu. Bin yıldır bu kardeşlik hukukunun bozmaya ve yok etmeye kimsenin gücü yetmedi. Bizi bölmeye çalıştılar. Siyasi görüş farklılıkları üzerinden nifak çıkarmaya çalıştılar. Kalleş oyunlarla kardeşliğimizi dinamitlemek, bizi kolay lokma haline getirmek istediler. Aziz milletimizin desteğiyle hepsinin üstesinden geldik. 85 milyon olarak her zaman birbirimize daha sıkı kenetlendik. Vatanımıza yönelik senaryoları yırtıp atarak yola devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.
25.08.2024Gündem
Boğaz'daki kaçak villa inşaatı için Başsavcılığa 2 ayrı suç duyurusunda bulunuldu
Boğaz'daki kaçak villa inşaatı için Başsavcılığa 2 ayrı suç duyurusunda bulunulduİstanbul Üsküdar'da Boğaz'daki kaçak inşaat tepkilere neden olmuştu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı konuya ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada inşaatın Bakanlık tarafından durdurulduğu ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na 2 ayrı suç duyurusunda bulunulduğu ifade edildi.
23.08.2024Gündem
Bakan Bolat açıkladı: Bu yılın ilk 6 ayında 800 milyar TL gümrük vergisi toplandı
Bakan Bolat açıkladı: Bu yılın ilk 6 ayında 800 milyar TL gümrük vergisi toplandıTicaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye'nin vergi gelirlerinin yüzde 28'ini gümrük idarelerinin topladığını belirterek, “Bu yıl ilk 6 ayda 800 milyar Türk Lirası gümrük vergileri topladık ve Maliye Bakanlığımıza devrettik” dedi.
23.08.2024Ekonomi
Boğaz’a yapılan kaçak villanın kime ait olduğu ortaya çıktı
Boğaz’a yapılan kaçak villanın kime ait olduğu ortaya çıktıİstanbul Boğazı’nın en değerli noktalarından Vaniköy sırtlarında ağaçların kesilerek inşaat yapılması tepki çekti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, inşaatın durdurulduğunu açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de yapının bir hafta önce mühürlendiğini duyurdu.
23.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaçak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaçak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.