Yıldırım Düştü

Yıldırım Düştü

Son dakika Yıldırım düştü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yıldırım düştü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yıldırım düştü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıldırım Düştü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıldırım düştü gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.343 yıldırım düştü haberi bulunmuştur. Tüm yıldırım düştü haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından özellikle İstanbul'un kuzey kesimlerinde sağanak yağmur sele dönüştü. Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de etkili olan yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selde iki kişinin hayatını kaybettiğini açıklarken Sağlık Bakanı Koca ise yağıştan 12 kişinin etkilendiğini duyurdu. İstanbul Valisi Davut Gül, CNN Türk'e yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağolsun. Çok büyük geçmiş olsun. Metrekareye 125 kilogram yağış düştü" dedi. Öte yandan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı sel felaketiyle ilgili 3 savcının görevlendirildiğini açıkladı.
6.09.2023 Gündem
Apartmanın çatısına düşen yıldırım daireyi yaktı; ev sahibi kendisini dışarı attı, kedisi öldü
Apartmanın çatısına düşen yıldırım daireyi yaktı; ev sahibi kendisini dışarı attı, kedisi öldü Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, 5 katlı apartmanın çatısına düşen yıldırım, en üst kattaki dairenin yanmasına neden oldu. Ev sahibi Zeynep Çağlar kendisini dışarı atarken, çıkan yangında evde bulunan kedilerden biri öldü.
17.06.2023 Yaşam
Yıldırım düştü; depremzedenin 5 büyükbaş hayvanı öldü
Yıldırım düştü; depremzedenin 5 büyükbaş hayvanı öldü Malatya'nın Hekimhan ilçesinde, depremzede Aydın Sarı’nın hayvanları için kendi imkanlarıyla yaptığı derme çatma yapıya yıldırım isabet etti, 5 büyükbaş hayvan öldü.
6.06.2023 Gündem
Yıldırımın düşme anı anbean görüntülendi
Yıldırımın düşme anı anbean görüntülendi Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yıldırım düşme anı cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.
29.04.2023 Yaşam
Özlem Yıldız'ın başına gelmeyen kalmadı!
Özlem Yıldız'ın başına gelmeyen kalmadı! Ünlü sunucu Özlem Yıldız, yaşadığı talihsizlikleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. "Önce minibüs çarptı, uçağıma yıldırım düştü" diyen Özlem Yıldız, başına gelen bir talihsizliği daha sosyal medyada anlattı.
1.02.2023 Magazin
Trans birey Kadir Yüksel davasında flaş gelişme! Cinayette korkunç detaylar
Trans birey Kadir Yüksel davasında flaş gelişme! Cinayette korkunç detaylar Korkunç olay İzmir'in Bornova ilçesinde yaşandı. Önce başına çekiçle vurulup öldürdü, sonra da cesedi çekyatın içine koydu. Trans birey Kadir Yüksel’i vahşice öldüren kişinin ise Serdar Gülsoy olduğu ortaya çıktı. Davaya ilişkin ise mahkemeden flaş bir karar geldi.
27.01.2023 Yaşam
İzmir’de korku dolu anlar! Çatıya yıldırım düştü, 3 kişi korkudan bayıldı
İzmir’de korku dolu anlar! Çatıya yıldırım düştü, 3 kişi korkudan bayıldı İzmir’in Torbalı ilçesinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken, 2 katlı bir binanın çatısına yıldırım düştü. Korkuyla uykusundan uyanan 3 vatandaşın baygınlık geçirdiği öğrenildi.
27.01.2023 Yaşam
Dolu alarmı! Otoyolda trafik durma noktasına geldi, otogara yıldırım düştü... Haberler peş peşe geliyor
Dolu alarmı! Otoyolda trafik durma noktasına geldi, otogara yıldırım düştü... Haberler peş peşe geliyor Dolu yağışı nedeniyle birçok ilde alarm verildi! Dün AKOM, AFAD ile Meteoroloji peş peşe uyarıda bulunmuş; dolu, yoğun şimşek, yıldırım, sağanak yağışa karşı vatandaşları uyarmıştı. Bugün de AFAD tarafından vatandaşlara SMS ile uyarı mesajı gönderilmişti. Uyarıların peş peşe yapılmasının ardından bugün öğlene doğru bazı yerlerde dolu yağışı etkisini göstermeye başladı. Yollar göle döndü, otogara yıldırım düştü, otoyolda dolu yağışı nedeniyle ulaşım olumsuz yönde etkilenirken trafik durma noktasına geldi. Öte yandan İstanbul genelinde bugünden itibaren 3 Eylül Cumartesi gününe kadar yer yer kuvvetli yağış bekleniyor. Serin ve yağışlı hava nedeniyle vatandaşların muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtiliyor.
31.08.2022 Gündem
Bursa'da otobüs terminaline yıldırım düştü! Çatı çöktü, ağaçlar yıkıldı
Bursa'da otobüs terminaline yıldırım düştü! Çatı çöktü, ağaçlar yıkıldı Bursa'da aniden bastıran sağanak yağış sele dönüştü. Peş peşe gök gürültüsü ve şimşekler çaktı. Yoğun yağış sebebiyle Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yolcular zor anlar yaşadı. Yıldırım düşmesi sonucu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin çatısı çöktü. Yaralı olduğu ihbarı üzerine ambulanslar bölgeye sevk edildi. Şehirde bir çok noktada ağaçlar fırtına sebebiyle yıkıldı. Trafikte de aksamalar yaşanıyor.
31.08.2022 Yaşam
Beyaz Saray'ın yanına yıldırım düştü! 4 kişi ağır yaralandı
Beyaz Saray'ın yanına yıldırım düştü! 4 kişi ağır yaralandı ABD'nin başkenti Washington'da Beyaz Saray'ın yakınındaki parka yıldırım düşmesi sonucu 4 kişi yaralandı.
5.08.2022 Dünya
Beyaz Saray'ın yanına yıldırım düştü: 4 yaralı
Beyaz Saray'ın yanına yıldırım düştü: 4 yaralı ABD'nin başkenti Washington'da Beyaz Saray'ın yakınındaki Lafayette Park'ına yıldırım düştü. Olay yerine çok sayıda ilk yardım ve polis ekipleri sevk edilmesi üzerine yetkililer, yıldırım düşmesi sırasında parkta bulunan 2'si kadın, 2'si erkek 4 kişinin ağır yaralandığını ve hastanede tedavi alındıklarını söyledi. Olayın ardından parkın bir kısmı kapatılırken, meteoroloji bölge için sağanak yağış uyarısı yaptı.
5.08.2022 Dünya
Beykoz’da sağanak sebebiyle caddeler ve evleri su bastı
Beykoz’da sağanak sebebiyle caddeler ve evleri su bastı İstanbul’da gece saatlerinde başlayan yoğun sağanak yağış sonrası birçok ilçede su baskınları meydana geldi. Beykoz’da caddeler ve bazı evleri su bastı, bir eve yıldırım düştü.
10.07.2022 Yaşam
Van'da yıldırım düştü; 63 küçükbaş öldü, çoban yaralı
Van'da yıldırım düştü; 63 küçükbaş öldü, çoban yaralı Van'ın Gürpınar ilçesinde, gök gürültülü sağanak sırasında bulundukları alana yıldırım düşmesi sonucu 63 küçükbaş öldü, çoban yaralandı.
26.06.2022 Yaşam
Diyarbakır'da acı olay, yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti!
Diyarbakır'da acı olay, yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti! Diyarbakır'ın Bismil ilçesi kırsal Köseli ve Alıncak mahallelerine yıldırım düşmesi sonucu, tarlada çalışan 13 yaşındaki Abdulsamed Dağ, hayatını kaybetti.
2.06.2022 Yaşam
İstanbul uçağında panik! Acil iniş yaptı
İstanbul uçağında panik! Acil iniş yaptı THY’nin Gaziantep-İstanbul seferini yapan TK2939 sefer sayılı uçağına kalkıştan bir süre sonra yıldırım düştü. Yolcuların büyük panik yaşadığı uçak Adana’ya zorunlu iniş yaptı.
1.05.2022 Gündem
Yıldırım düşen işletme alev alev yandı
Yıldırım düşen işletme alev alev yandı İzmir'in Çeşme ilçesinde, yıldırım düşen bir işletmede yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
30.12.2021 Yaşam
Akkuyu NGS inşaatında yıldırım düşmesiyle yangın çıktı
Akkuyu NGS inşaatında yıldırım düşmesiyle yangın çıktı Mersin'in Gülnar ilçesinde yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) inşaatında yıldırım düşmesiyle yangın çıktı. Yangın kısa sürede söndürüldü.
31.10.2021 Gündem
Antalya'daki orman yangını Göynük Kanyonu'na ilerliyor
Antalya'daki orman yangını Göynük Kanyonu'na ilerliyor Antalya'da dün yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangını, Göynük Kanyonu'na doğru ilerliyor. Gece boyu karadan süren söndürme çalışmalarına, günün ilk ışıklarıyla birlikte 2 helikopter ve 1 de uçak katıldı.
13.10.2021 Gündem
İstanbul'da kabus anları! Birçok noktaya yıldırım düştü...
İstanbul'da kabus anları! Birçok noktaya yıldırım düştü... İstanbul'da beklenen yağmur ve fırtına etkili olmaya başladı. Bazı noktalara yıldırım, düşerken fırtınadan çatıları uçurdu.
18.09.2021 Yaşam
Giresun'da yıldırım düştü! 20 hayvan telef oldu
Giresun'da yıldırım düştü! 20 hayvan telef oldu Giresun'un Şebinkarahisar ve Çamoluk ilçelerinde etkili yağışta yıldırım düşmesi sonucu 16 koyun ve 4 inek öldü.
27.06.2021 Gündem
TBMM bahçesine yıldırım düştü
TBMM bahçesine yıldırım düştü Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) bahçesinde çınar ağacına yıldırım düştü.
22.03.2021 Gündem
Yeni yılın ilk günü faciadan dönüldü! İzmir'de bir eve yıldırım düştü
Yeni yılın ilk günü faciadan dönüldü! İzmir'de bir eve yıldırım düştü İzmir’in Urla ilçesinde, etkili olan sağanak yağışla beraber bir eve isabet eden yıldırım, ortalığı savaş alanına çevirdi. Düşen yıldırım, odada yanan sobanın borularını devirip sıva parçaları düşürürken, odada kimsenin olmaması facianın önüne geçti.
1.01.2021 Gündem
Yıldırım çarpan annesini kurtardı! 'Annemden yanık kokusu geliyordu'
Yıldırım çarpan annesini kurtardı! 'Annemden yanık kokusu geliyordu' Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde tarlada biber toplarken üzerlerine yıldırım düşen 12 kadından 3'ü yaşamını yitirdi, 9'u yaralandı. Olaydan yaralı kurtulan Suzan Avcıoğlu ile kendisine ilk müdahaleyi yapıp hayatta kalmasını sağlayan kızı Gamze Öke, o anları DHA'ya anlattı. Gamze Öke, müdahale ettiği sırada annesinden yanık kokusu geldiğini söyledi.
6.11.2020 Gündem
Balıkesir'de yıldırım düştü! Çok sayıda yaralı var
Balıkesir'de yıldırım düştü! Çok sayıda yaralı var Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde, tarlada çalışan 4 kadın yıldırım düşmesi sonucu yaralandı.
30.10.2020 Yaşam
Kuşburnu sonları oldu! Anne ve kızından acı haber
Kuşburnu sonları oldu! Anne ve kızından acı haber Gümüşhane'de, arazide kuşburnu toplayan anne ve kızı, yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.
12.09.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yıldırım Düştü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıldırım düştü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.