Yıldırım

Yıldırım

Son dakika yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 36.281 yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aziz Yıldırım yıllar sonra ilk kez yaptı! Ali Koç adını bile anmadan açıkladı, kumpas var
Aziz Yıldırım yıllar sonra ilk kez yaptı! Ali Koç adını bile anmadan açıkladı, kumpas var Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yüksek Divan Kurulu’nda bugün üyeler, yeni başkanı seçmek için sandığa gidiyor. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacak olan genel kurulda Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan ve Nihat Tokat, sarı - lacivertli camianın yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı olmak için yarışacak. Öte yandan kurulda Ali Koç ve Aziz Yıldırım detayı ortaya çıktı.
27.04.2024 Fenerbahçe
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı?
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu 2024 saat kaçta başlıyor, bitiyor? Sorularına yanıt aranırken İzmir bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar da sorgulanmaya başlandı. Bu yıl 59.’su düzenlenen ve 21 Nisan’da Antalya’da başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İzmir etabı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak. İşte İzmir bisiklet turu kapalı yollar ve güzergahı…
27.04.2024 Yaşam
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi  Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın 'Devriamber' adlı sergisi, Ankara’da Cumhuriyet Müzesi’nde açıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan sergi, 25 Mayıs’a kadar devam edecek.
26.04.2024 Gündem
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı!
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı! Istanbul Modest Fashion Week 2024 (IMFW24) Modest Fashion Weeks ve Think Fashion'ın CEO'su ve yaratıcısı Özlem Şahin Ertaş, Fişekhane’de 25 global tasarımcı ve markanın defilelerinin yanı sıra 30 marka standının da yer aldığı organizasyon, moda severlere 25-26-27 Nisan’da kapılarını açtığını söyledi. Ertaş, "Avrupa’dan Asya’ya, Orta Doğu’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Amerika’dan Afrika’ya ve Avusturalya’ya kadar uzanan geniş bir yelpaze var" dedi.
26.04.2024 Gündem
Uzman isim ‘bor’ madeninin insan sağlığı üzerindeki etkilerini anlattı!
Uzman isim ‘bor’ madeninin insan sağlığı üzerindeki etkilerini anlattı! Bor madeninin sanayide 200’e yakın alanda az çok kullanılan bir element olduğunu söyleyen Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mükerrem Şahin, insan sağlığı açısından önemli etkilerinin olduğunu söyledi.
26.04.2024 Gündem
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı!
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay ceza verildi.
25.04.2024 Gündem
Adana'da sıcaklık 42 dereceye ulaştı! Yaz zor geçecek
Adana'da sıcaklık 42 dereceye ulaştı! Yaz zor geçecek Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Adana’da hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye başladı. Afrika'dan gelen sıcak hava dalgasıyla kentte nisan ayının son haftasında termometreler güneş altında 42 dereceyi gösterdi. Parklar ve sokaklar boş kalırken, dışarı çıkan bazı vatandaşlar da ağaç altında gölge yerlerde serinlemeye çalıştı.
25.04.2024 Adana
Markette hırsızlık oldu! Şüpheli bıçaklayarak öldürdü, adliyeye sevk edildi
Markette hırsızlık oldu! Şüpheli bıçaklayarak öldürdü, adliyeye sevk edildi Bursa'nın Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesi Davutkadı Caddesi’nde bulunan markette kendisini hırsızlıkla suçlayan kasiyerle tartıştığı sırada duruma müdahale eden müşteri Ramazan Yılmaz'ı bıçaklayarak öldüren Ömer Z. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
24.04.2024 Gündem
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Kuvvetli yağış ve gök gürültülü sağanak! Meteoroloji ve AKOM saat vererek 45 şehri uyardı
Kuvvetli yağış ve gök gürültülü sağanak! Meteoroloji ve AKOM saat vererek 45 şehri uyardı Sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkisini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı!
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı! UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
17.04.2024 Süper Lig
İran- İsrail gerilimi altın fiyatlarını etkileyecek mi? Uzmanlar altın yatırımcılarını uyardı! Yeni zirveler görmek mümkün
İran- İsrail gerilimi altın fiyatlarını etkileyecek mi? Uzmanlar altın yatırımcılarını uyardı! Yeni zirveler görmek mümkün İran’ın İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anlamda belirsizliklerin artmasına neden olurken piyasaların nasıl bir fiyatlama içerisine gireceği merak konusu haline geldi. Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım, altında yeni zirvelerin oluşabileceğini belirtti.
17.04.2024 Ekonomi
MHP'de  yeni Başkanlık Divanı belli oldu
MHP'de yeni Başkanlık Divanı belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
Meteoroloji'den Adana için sağanak yağış uyarısı! Yarın başlıyor
Meteoroloji'den Adana için sağanak yağış uyarısı! Yarın başlıyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana ve Adana'nı doğu kesimleri için yoğun sağanak yağış uyarısında bulundu.
13.04.2024 Adana
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak.
13.04.2024 Fenerbahçe
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak
Bakan Uraloğlu: Ağır taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde ağır taşıtların belirli güzergahlarda Pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.
11.04.2024 Ekonomi
Adana'da saman balyalarının bulunduğu alanda yangın çıktı! Kısa sürede büyüdü
Adana'da saman balyalarının bulunduğu alanda yangın çıktı! Kısa sürede büyüdü Adana'nın Karataş ilçesinde saman balyalarının istiflendiği alanda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sonrası kontrol altına alındı.
9.04.2024 Adana
Ucuz baklavada yüksek şeker tehlikesi uyarısı geldi! Fıstıklı baklavanın maliyeti 600 lira
Ucuz baklavada yüksek şeker tehlikesi uyarısı geldi! Fıstıklı baklavanın maliyeti 600 lira Bayram baklavasız; baklava da cevizsiz, fıstıksız, tereyağsız olmaz. Bir kilo baklavada 150 gram fıstık, 250 gram da tereyağı kullanıldığını söyleyen BAKTAD Başkanı Mehmet Yıldırım’ın ortaya koyduğu baklava hesabı net: “150 gram fıstık 142.5 TL, 250 gram yağ ise 125 TL. Yani sadece iki kalemdeki maliyet 267.5 TL. Kilosu 150-200 liradan satılan baklavaların içeriğine dikkat etmek şart.”
9.04.2024 Ekonomi
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti Maldivler'de! Bayramı fırsat bildiler
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti Maldivler'de! Bayramı fırsat bildiler Kanal D'de pazar akşamları izleyiciyi ekran başına kilitleyen 'Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım, Maldivler'de deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. İkili, tatil paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı.
8.04.2024 Magazin
Aziz Yıldırım, Ali Koç'a karşı çıktı: Korkakça bir çözüm, komik ve ciddiyetsiz...
Aziz Yıldırım, Ali Koç'a karşı çıktı: Korkakça bir çözüm, komik ve ciddiyetsiz... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe yönetiminin Süper Kupa'ya U19 takımı ile çıkma kararı hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Eski başkan Yıldırım, Ali Koç yönetimi hakkında sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...
5.04.2024 Fenerbahçe
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz, dördüncü ve son eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Magazin
Adana’da turfanda patates hasadı başladı! Kilo fiyatı ortaya çıktı
Adana’da turfanda patates hasadı başladı! Kilo fiyatı ortaya çıktı Türkiye'nin en erkenci patatesinin yetiştiği Adana'da hasat başladı. Verim çiftçinin yüzünü güldürürken ilk turfanda patatesler kilogramı tarlada 17 liradan satılıyor.
6.04.2024 Adana
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz olmuştu. Bu hafta ise erkek elemesi gerçekleşecek ve dokunulmazlık için mücadele nefes kesmeden devam ediyor. Bu haftanın dokunulmazlık mücadelesinde haftanın düello adayları hangi takımdan çıkacak? Survivor All Star'da Yaman 'Bu pota benim hakkım' dedi. Peki, Survivor 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
4.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.